No sorki Jankiel, ja już nawet w życiu codziennym mówię na coś item, na pieniądze, że gold albo zamiast tysiąc mówię k a milion kk ._. Tzn nie cały czas, ale zdarza mi się. Różne inne nawiązania też, to trochę chore
No sorki Jankiel, ja już nawet w życiu codziennym mówię na coś item, na pieniądze, że gold albo zamiast tysiąc mówię k a milion kk
No to zajebiście. Tylko Ci pogratulować. dobrze że nie jestes politycznym narodowcem bo by lipa była. I jak to na milion mówisz "kk"? Że jak to brzmi w konkretnym zdaniu? "Warszawa ma ponad kaka mieszkańców"?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2015-08-15, 16:15, w całości zmieniany 1 raz
No sorki Jankiel, ja już nawet w życiu codziennym mówię na coś item, na pieniądze, że gold albo zamiast tysiąc mówię k a milion kk
No to zajebiście. Tylko Ci pogratulować. dobrze że nie jestes politycznym narodowcem bo by lipa była. I jak to na milion mówisz "kk"? Że jak to brzmi w konkretnym zdaniu? "Warszawa ma ponad kaka mieszkańców"?
Tak to nawet rzadko, głównie jeśli jest mowa o pieniądzach, że na przykład ktoś zarabia 2k miesięcznie A kk na milion bo tak się mówiło, że tysiąc to k, a milion kk. No i masz 1k, 10k, 100k a potem juz 1kk, 10kk itd.
Bo grasz w dotę i tam się tak nazywają Natomiast w takim lolu to są miniony.
Jak dla mnie Heroes of the Storm to chujowa gra. Już lol nie wymaga wiele od graczy a ta gra jeszcze mniej XD. Ogólnie ostatnie gry blizzarda to jakaś tragedia okrutna. Ja od nich czekam tylko na nowego Starcrafta.
Ale wracając do Blizzarda to wg. mnie bardzo spoko firma. No bo dota powstała w 2003 roku jako mapka do Warcrafta 3, i oni nie zrobili żadnych problemów, pozwalali na turnieje, potem większe mistrzostwa z których ktoś czerpał sobie korzyści, no i sie nie dojebali.
LoL wcale nie jest taki prosty jak się wydaje. No i tak, da się. Tutaj np. nie trzeba last hitować minionów, w ogóle trochę na czym innym to polega. Tzn. trzeba zniszczyć wrogi Nexus, ale na każdej mapce są inne jakby buffy do zdobycia i cele do osiągnięcia.
Lol jest bardzo prosty. Masz bardzo mało przedmiotów i jeszcze mniej z aurami czy aktywacją (oprócz itemów dla wspierających), nie możesz kontrolować ani denyować fal stworów (które są zresztą bardzo proste do zabicia w porównaniu z Dotą), mechanika większości bohaterów jest bardzo prosta, bohaterowie z określonej klasy prawie zawsze kupują podobne przedmioty (zwłaszcza magowie), nie ma specjalnych run w rzece do zbierania, dżunglowanie jest o niebo łatwiejsze niż w Docie, więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum