Słuchaj może to antywirusa zabezpieczenie jakieś? Tak żebyś tam nie grzebał. Usuń AV jak jakiś masz, Windows Defender w zupełności wystarcza.
Jeżeli to nie to, a masz windows maksymalnie 8 (8.1 chyba nie obsługuje) to pobierz combofixa. Tylko że on czasem potrafi trochę przesadzić i połowę systemu zeźreć, ale ch*j XD
Niestety mam, przywracanie systemu o tydzień nie pomogło.Nie sądzę żeby to był antywirus, bo mam go już kilka lat i nigdy takiej sytuacji nie miałem. Windows Defender to gówno.
Windows Defender jest serio dobry. Anyway, może po prostu aktualizacja wyszła taka do antywirusa która to wprowadza.
Spróbuj zalogować się na konto administratora głównego w ten sposób: https://www.youtube.com/watch?v=loU9qJd28hM
Kto to przekonywał, że na Windowsa wcale nie trzeba antywirusa a wystarczy zdrowy rozsądek? Pamiętasz może?
Na Linuksie trzeba by dać wirusowi przywileje, żeby się zainstalował i, żeby się uruchomił, na Windowsie się same instalują i uruchamiają, wystarczy pendriva od kogoś podłączyć co na Linuksie byłoby niewykonalne, żeby w ten sposób zainfekować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum