Oczywiście rasista który zarzuca faszym antyrasiscie to dziwne. Chociaz sam faszyzm (z odroznieniu do narodowego socjalizmu) nie był systemem rasistowskim.
Natomiast fakt faktem, każdy powinien mieć prawo do wyrazania wlasnej opinni, nie zaleznie od tego czy ma poglady faszystowskie, rasistowskie itd.
Wysłany: 2015-04-29, 23:51 Re: Murzyni znowu robią zamieszki w USA.
WojtekVanHelsing napisał/a:
Jest to oczywiście skandal, jakim prawem organ wladzy wykonawczej krytykuje wladze sądownicza? Skoro sąd powiedział, że ten policjant jest niewinny to oznacza, że tak jest i tyle, koniec...
Zacytowałem wam, żeby było widać jak vanHelsing jest podobny do Korwina. Taki sam scenariusz. Zajebiście mądre zdanie - bo w zacytowanym fragmencie ttalnie zgadzam się z Wojtkiem- trafiające w sedno problemu ginie w morzu bzdur i/lub obraźliwego gówna. Efekt: nikt nie słucha.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Moze masz racje, aczkolwiek i tak każdy by to olal. Dla lewactwa domniemanie niewinnosci, wyroki sądu itd. nie maja znaczenia, zawsze doszukaja sie wszedzie rasizmu itd.
[ Dodano: 2015-04-30, 16:26 ]
Wracajac do dyskusji, nie wiem skąd do cholery przypuszczenia, że Ci osobnicy zostali zabicie na tle rasistowskim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum