Siema! Jak masz jakaś wolną dziewczynę, to zapoznaj ją ze mną, błagam Please
Rozumiem, że to Twój jedyny wymóg wobec kobiet? Nawet, jak będzie miała paskudny charakter, będzie ważyła 200 kg i jadła na śniadanie, obiad i kolacę big maki i chipsy + pepsi, a po skierowaniu do Ciebie słów: "Mam na Ciebie ochotę" nie będziesz miał pewności, czy aby na pewno chodziło jej o zbliżenie fizyczne, będziesz i tak chętny? No bo w końcu wolna
Rozumiem, że to Twój jedyny wymóg wobec kobiet? Nawet, jak będzie miała paskudny charakter, będzie ważyła 200 kg i jadła na śniadanie, obiad i kolacę big maki i chipsy + pepsi, a po skierowaniu do Ciebie słów: "Mam na Ciebie ochotę" nie będziesz miał pewności, czy aby na pewno chodziło jej o zbliżenie fizyczne, będziesz i tak chętny? No bo w końcu wolna
Jakby tak Wojtek zmienił płeć...
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nazbierało mi się kilka stron, przeglądam więc nie wszystkie nieprzeczytane, a swoje ostatnie posty, bo nie mam czasu czytać wszystkiego dzień w dzień Czasem tylko zajrzę, co dzieje się w tym uzbieranym syfie, jak dobijam do 2000 to już nawet nie staram się tego ogarnąć, a od razu oznaczam jako przeczytane ;p
Nie chodzi o to, że to jest dziwne, ale kiedy tak robiłam, to zbyt wiele tematów mnie interesowało i zanim we wszystkich napisałam choćby kilka słów... schodziły godziny ;p
Mam ignorowanych kilka gier i zabaw, ale poza tym czytam wszystko. Co zrobić, tak smutna dola administracji
Ale fakt, jest to mocno czasochłonne. Zwłaszcza, że do samego czytania się nie ograniczam, bo lubię też brać udział w dyskusjach, tych poważnych i niepoważnych
A w ogóle robimy offtop, a szkoda kolejny powitalny temat zamykać
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Rili? Raczej prosty (nie mylić z prostackim!) i - być może dla niektórych - nieco intrygujący, ale żeby zaraz fascynujący? ;p Śmierdzi mi tu lizusostwem Nie musisz, nie jestem ważna B)
widzu napisał/a:
brutalka, nie na wszystkie tematy trzeba odpowiadać.
Przecież napisałam, że odpowiadam tylko na te, które mnie interesują, a że wiele ich... ;p W ogóle, to się czepiasz, dorwij Black Opsa to Ci za to złoję dupę ;p
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Spoko Wodza, jak kupię to wygram to za Ciebie Wodzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum