Już widzę to spotkanie.
Wszyscy przynoszą laptopy,tablety lub komórki i wspólnie na świeżym powietrzu piszą posty na forum.
+1
Ja pomysł forumowego spotkania będę zawsze popierał, tyle że teoria teorią, a praktyka praktyką i jak pewnie większość takich internetowych inicjatyw, z tej również g***o wyjdzie.
Ale jeśli już mamy się spotykać, to proponuję wybrać miasto, z którego pochodzi Matheus W końcu on rzucił pomysłem. Ewentualnie może być jeszcze miasto Veona
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Janek twierdzi, że nie łączy internetowych znajomości z rzeczywistością. Z tego powodu czasem podejrzewam, że to cherlawy 17sto latek bez cienia zarostu, a nie "dobrze zbudowany, owłosiony mężczyzna" jak z okładki
Tak Davos, wiemy, że najlepiej w Poznaniu
Ja ewentualnie do tych powiedzmy 100km mógłbym nawet podjechać, z czystej ciekawości Ewentualnie gdzieś na morzem w wakacje
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie chodzi o tożsamość. Przecież nikt się nie będzie nikomu legitymował. Ot, jakoś tak nie biorę pod uwagę, że miałbym się z wami spotkać w real life. Sama idea wydaje mi się dziwaczna. Jesteście częścią internetów, zupełnie innego świata. Ja światów ze sobą nie łączę. Ziomki z liceum są na jednej kupce, ze studiów na drugiej, rodzina na trzeciej, nie mieszają się ze sobą, wszyscy są na swoim miejscu. Wasze miejsce jest w internetach. Tak jak i moje dla was. Po prostu, jak słusznie powiedział Ryszard Ochódzki: "Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych". Takie moje dziwactwo.
[ Dodano: 2014-06-08, 19:40 ]
ZróbmySobieKupę napisał/a:
że to cherlawy 17sto latek bez cienia zarostu, a nie "dobrze zbudowany, owłosiony mężczyzna" jak z okładki
Przynajmniej mnie odmłodziłeś!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie chodzi o tożsamość. Przecież nikt się nie będzie nikomu legitymował. Ot, jakoś tak nie biorę pod uwagę, że miałbym się z wami spotkać w real life. Sama idea wydaje mi się dziwaczna. Jesteście częścią internetów, zupełnie innego świata. Ja światów ze sobą nie łączę. Ziomki z liceum są na jednej kupce, ze studiów na drugiej, rodzina na trzeciej, nie mieszają się ze sobą, wszyscy są na swoim miejscu. Wasze miejsce jest w internetach. Tak jak i moje dla was. Po prostu, jak słusznie powiedział Ryszard Ochódzki: "Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych". Takie moje dziwactwo.
........................
........................
Rękoma z podłogi. Myślę, że już wszystko jasne. Tylko piwo piję w kuflach.
I wstydzę się swojego nieokrzesania i dlatego się nie spotkamy.
........................
........................
Ja przez moje forum studenckie poznałem sporo fajnych osób z innych roczników, których normalnie bym nie miał okazji poznać. Razem imprezowaliśmy, razem graliśmy w nogę i jeździliśmy na wakacje więc jak widać czasem warto przekładać znajomości z netu na real
Brzozik, masz przecież ZSK w okolicy, o ile się nie mylę.
Brzozik, masz przecież ZSK w okolicy, o ile się nie mylę.
Wcale nie tak blisko, prawie 2h jazdy. Ja się póki co do Opola nie wybieram niestety bo i ja i chłopaki tam na miejscu mają co robić z powodu sesji i nigdzie nie wychodzą
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum