No właśnie się zastanawiam na ile to wynika z popularności picia tego napoju Bogów a na ile z tego, że Janusze i Grażynki wyszukują "a co to to jes co ten Ceroski pija"
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2021-05-20, 14:14, w całości zmieniany 1 raz
No właśnie się zastanawiam na ile to wynika z popularności picia tego napoju Bogów a na ile z tego, że Janusze i Grażynki wyszukują "a co to to jes co ten Ceroski pija"
Tak
Nabija też moim zdaniem fakt, że o yerbie dużo osób słyszało ale nie pójdziesz sobie po nią do spożywczaka jak w Argentynie, więc ludzie szukają sklepów w goglach.
Ale jak by tego nie tłumaczyć to popularność jest imponująca. Na samym forum już praktycznie każdy pił yerbę xD
Ja kiedyś wypiłem. Chryste panie jakie to są gównochwasty obrzydliwe.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie mam pojęcia. Pijacz yerby powiedział że mi zrobi taką jak on sam pija a on pija dobrą. No to zrobił, niech go chuj, pyszne że palce i jaja lizać. Te drugie spocone i 70-letnie. I tak by smakowały najwyżej jak ćwierć tej yerby.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-05-22, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum