_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja też, w sensie nie uważam tak ale fajne osoby mi mówiły że tak więc to prawda
[ Dodano: 2017-10-01, 18:33 ]
i powodzenia z namawianiem mnie do nagrywania głupot o pizzy i Widara z tekstami o multikontach i gwałceniu wikingów czy co tam było
ja przeszedłem grę w 17 minut xDDDD
nagranie ze spreedruna (3x przyspieszenie)
https://youtu.be/9UjzbQ-pMF0
[ Dodano: 2017-10-03, 16:09 ]
i to z nadwyżką 20zł
[ Dodano: 2017-10-03, 16:11 ]
myślę, że dało by się do 15min zejść jeszcze
można to było zrobić szybciej np. w pewnym momencie się pomyliłem i chciałem iść dać osta krokorokowi bez uprzedniego pójścia do fudala i się musiałem cofnąć, mogłem iść po questa z pizzą do macbeda po tym jak wyszedłem od adijosa (miałem wtedy blisko) no i były momenty, gdzie wszedłem w jakieś przedmioty albo nie poszedłem najbliższą możliwą drogą (czasami różnice w jednym albo kilku kwadracikach ale to zabiera cenne sekundy) myślę, że gdyby się na maxa postarać to by wyszło w 15 minut albo jakby odkryć sposób na szybszy ser to nawet szybciej, bo 100zł zdobyć to można w 3 minuty, najdłużej idzie żeby się pozbyć macbeda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum