Zaraz Antlion na Ciebie najedzie, że w takim razie mieszkasz w jakiejś melinie chamstwa i plugastwa i w ogóle to on sobie nie życzy bluzgania bo tak i już i on nie będzie z tobą dyskutował bo to bez sensu. Jak się z nim przedwczoraj chyba na szaucie chciałem wdać w dyskusję to dał w długą i tyle go widzieli a teraz znowu tu wrzucił swoje jakieś trzy grosze w obronie "kultury wysokiej".
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To jest efekt gmerania kogoś z sanhedrynu w cenzurze na szybko w trakcie zamieszek uskutecznionych ostatnio w tym temacie.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jaka połowa sukcesu? To jest jak stu powieszonych polityków, stu odesłanych z Europy do Kozoje.bostanu Muslimów albo stu martwych Albańczyków w Kosowie - dopiero dobry początek.
........................
........................
Zamienić po prostu te idiotycznie zamienniki. Zamiast mieć córa Koryntu zmienić na kurde, kurczę, o kurka! itp. a te cycuszki to już gruba przesada. słowo k.utqas zamienić na pinas i macie już lepiej!
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
R - y, to nie są żadne zamienniki. "Pinas" brzmi jak mały orzeszek z puszki Feliksa. Pinasy to meksykańskim dzieciom wypadają z piniaty podczas urodzinowego przyjęcia. Takie nic. Ale ku.tas brzmi jak coś co może Ci zrobić zaje.biście przyjemną krzywdę. Rrrispekt! Gdzie tu jest równoważność tych słów?
I o to chodzi. Bo przekleństwa bardzo często są po coś i mają swoją określoną rolę w języku! A kto ich nie używa w ogóle bo się brzydzi kaleczy swój język ojczysty dokładnie w takim samym stopniu jak ten, co klnie co drugie słowo!
........................
........................
Nie łątwiej napisać penis? ku.tas brzmi wulgarnie bardzo. poza tym czy i tak to słowo używacie na forum?
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
qutas brzmi wulgarnie? Jeden z nas jest Qutasiorrem
Może się tak nie rozdrabniajmy, przekleństwo ma pozwolić lepiej wyrazić to co ma się na myśli, ująć coś czy opisać. Tak jak szczypta pieprzu nadaje smak potrawie. Jak ktoś będzie sypał tym pieprzem co drugie słowo to dostanie warna w papę i tyle.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Ja się poddaję. I tak administracja zrobi co chce i tak. Ja tylko swoje zdanie wymyśliłam. Przeklinanie ogólnie uważam za niepotrzebne. Ale jak wspominałam ja nie przeklinam i nie widze powodów by to robić, nie narzucam nic nikomu. Po prostu trudno. Klnijcie jak chcecie.
Mi ta cenzura aż tak bardzo nie wadzi, zwyczajnie jest dla mnie śmieszna bo wygląda to tak jakbyśmy udawali, że czegoś nie ma, mimo że przecież jest No także nie kłóćmy się. Niech żyje miłość! I wzajemne kuwa zrozumienie
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum