Hah, a myślałem, że tylko ja nie czytałem
Zgaduję ból pupy osób, które twierdzą, że tu są dzieci i nie powinny się uczyć przeklinać i w ogóle jest to beee i w ogóle. No i druga strona, której nie chce się już stawiać kro.pek w środku słowa.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Owszem, jest. Kiedy Del.monte odchodził, poprosił by usunąć jego nick, posty i wszystko co z nim związane. A Bartek poszedł o krok dalej i ocenzurował nawet jego nick
Dobra, to zdejmijcie tę cenzurę na próbę bo co wam szkodzi spróbować? Zwłaszcza że lud jest za wolnością! Nie każcie mu drzewa tej wolności podlać waszą krwią!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Krojenie chleba, witanie się z ziomkami, palcówki, podnoszenie butelki piwa do ust... nie wiem Widzu co masz do prawych rąk. Chyba sam masz dwie lewe do wszystkiego.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Wszyscy pisali kropki w wulgaryzmach i nikomu to nie przeszkadzało. Do czasu, aż Bartek strolował nas i wszyscy chcą zniesienia cenzury. Moja propozycja:
1. Zmieńmy część zamienników.
2. Cenzurujemy tylko przekleństwa bez kropek i innych dodatków.
3. Jak ktoś chce omijać cenzurę, to niech to robi. Byle z głową.
Antilon, nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz, być może idziesz na księdza i nie wolno przy Tobie wymówić żadnego wulgaryzmu i sam ich nie tolerujesz. Wyjdź gdzieś na zabawę, do baru lub pograj w jakiś sport zespołowy z kumplami to będziesz to się do przekleństw przyzwyczaisz. Chyba że jesteś jakimś typem samotnika odosobnionym od społeczeństwa to się nie dziwie. Tak jak napisałem na SB nic złego w przekleństwach ( z umiarem) nie widzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum