A można poznać wyniki ankiety na czas dzisiejszy gdyby nie zrezygnował?
A jakie to ma teraz znaczenie? Zak się wycofał więc modem zostaje Słownik. A w ankiecie sporo osób nie zdążyło oddać głosu więc tym bardziej nie widzę sensu, żeby udostępniać cząstkowe wyniki.
Uwaga oficjalny kometarz do zaistniałej sytuacji:
http://www.youtube.com/watch?v=-dJolYw8tnk
Trochę polityczno-propagandowego bełkotu:
Dziękuję wszystkim, którzy uwierzyli we mnie i obdarzyli mnie zaufaniem oddając na mnie głos. Razem budujemy lepsze jutro na forum.
A teraz państwo wybaczą, idę zwiedzać piwnicę.
ankieta przestała być ważna, więc została spopielona, żeby zamieszania nie robić. Zak oficjalnie zrezygnował, jak będzie chciał to potwierdzi i się wytłumaczy.
cieszmy się z nowej kolorowej pary!
i drżyjcie też. Love już podarowała swojego pierwszego warna
Ostatnio zmieniony przez Sharvari 2014-02-25, 22:51, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Spokojnie, zlikwidujemy Icy, a potem wszystkie jego posty i nikt nigdy nie uwierzy, że istniał naprawdę. Wyczyścimy wszystkie kartoteki i ślady z przeszłości - dokonamy ewaporacji jak w Roku "1984" Orwella A jak ktoś będzie coś podejrzewał, to zrobimy z nim to samo
Spokojnie, zlikwidujemy Icy, a potem wszystkie jego posty i nikt nigdy nie uwierzy, że istniał naprawdę. Wyczyścimy wszystkie kartoteki i ślady z przeszłości - dokonamy ewaporacji jak w Roku "1984" Orwella A jak ktoś będzie coś podejrzewał, to zrobimy z nim to samo
Nie tacy próbowali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum