a ja nigdy w życiu nie słodziłam bo rodzice nie słodzili i mnie tak przyzwyczaili od urodzenia ;_; i krzyczeli na babcie gdy słodziły albo dawały mi lizaki ;_;
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
przez rodziców którzy mieli fiksację na punkcie tego żebym miała zdrowe zęby i oczy, i tak o nie dbali że mam 4 plomby i jakieś z -5 co najmniej na każdym oku xD
_________________ Gość
przez rodziców którzy mieli fiksację na punkcie tego żebym miała zdrowe zęby i oczy, i tak o nie dbali że mam 4 plomby i jakieś z -5 co najmniej na każdym oku xD
śmieszy mnie to xDD
sory
[ Dodano: 2015-10-14, 23:45 ]
Ale nie że z ciebie się śmieję tylko z sytuacji
nie wiem czy mam astygmatyzm, tak kiedyś rzuciłam i zostało w czy wiesz że nie wiem jaką mam wadę bo śmiertelnie boję się okulistów ale wiem że muszę mrużyć oczy siedząć w pierwszym rzędzie na wykładzie xD i wszyscy myślą że jestem kujonem a ja sobie nie mogę pozwolić na jakieś dalsze rzędy
_________________ Gość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum