CAŁA JE.BANA CENZURA NA TYM FORUM JEST BEZSENSOWNA, KUR.WA!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Moni, czego dokładnie bojkot? Cenzury? Nie da się! Podkop? Lampa w podłodze!
Ale to jest racja i o tym mówię już odkąd się tu pojawiłem: ZDEJMIJCIE TĘ JE.BANĄ CENZURĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Aż tak chcecie przeklinać? A ja bym pozmieniała te wszystkie kur.wy, ch.je i inne takie na motyle nogi i parówki. A co. Potem się uczą wszyscy. Jak to mój nauczyciel historii mówił - innego słownictwa nie znacie?
Jak nauczyciel historii to niech mi ochędoży kutasa. Przecież wie, co to dawniej znaczyło.
........................
........................
Skoro tutaj nowy temat to przekleje posta z piwnicy
Jako że na SB i w temacie "Teksty z Shoutboxa"
pojawiły się głosy żeby zdjąć cenzurę,
proponuję to omówić. Ja się już w SB
wypowiedziałem, twierdząc że cenzura jest
niepotrzebna gdy regulamin dopuszcza
przeklinanie (z umiarem), oraz gdy cenzurę
łatwo ominąć stawiając kropkę np. gó.wno, i
nie ma żadnej praktycznie różnicy oraz każdy
widzi ten wulgaryzm.
Co wy na to, ja osobiście jako pierwszy się
wyłamię, i jestem za zniesieniem cenzury.
Dobry pomysł. Stawianie kro.pek w przekleństwa jest wkurzające, a czasami nie wiadomo o co chodzi, np gdy jest bum bum które obejmuje z tego co pamiętam kilka różnych słów i ich znaczenie w różnym użyciu może się różnić i czasem nie wiadomo. Albo jak kiedyś Moris się wkurzył i tak przeklinał w temacie o wkurzaniu, że nie było wiadomo o co chodzi.
ja nie przeklinam, więc mi to lotto
ale przyznam, ze zastanawiałam się potężnie co Wy macie z tą córą Koryntu
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Wszystko, co nie zabronione, jest dozwolone. Tego się boję. Poza tym ten oszołom z koroną znowu wyskakuje z serwolucją.
Uważam, że jednak cenzura jest spoko, choćby w przypadku niektórych załamań nerwowych morisa - oczy mnie bolą po takim nawale przekleństw. Jak ktoś chce, to i tak pisze "kur.wa" i jest ok, każdy wie, o co chodzi, a jak kogoś poniesie i nie myśli, to chociaż częściowo jest to zamaskowane.
Jak komuś zależy, to sobie ją obejdzie, ale zastanowi się też, czy aż tak chce mu się wysilać, co zapewne eliminuje część przekleństw. Mimo wszystko mogą tu wpadać goście, w tym dzieciaki, a jestem też przeciwna, by przyzwyczajać lud, że przeklinanie jest spoko i dozwolone, i w sumie co w tym złego. I kropka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum