Jako, że mój już ledwo wyrabia, mam zamiar kupic sobie nowego.
Powiedzcie co polecacie z dostępnych w pc worldzie, bo ja się niezbyt na tym znam
http://www.pcworld.co.uk/...x-criteria.html
Chcę, żeby;
1. Dało się na tym pracować
2. Można było pograć. Grywam raczej w starsze gierki więc, wystarczy, że pójdzie Warcraft 3, Gothic, Heroesy, maksymalnie może starcraft 2 i to chyba tyle
I to tyle. Więc szukam jak najtańszego ale żeby spełniał te wymagania.
thx
Gdzieś w Polskim necie jest forum gdzie doradzają jakiego lapka wybrać. Siedzi tam jakiś specjalista i podpowiada pod konkretne wymagania. Mi też doradzał.
Zbytnio się nie znam ale wtedy gdy kupowałem to ten ziomek odradzał mi HP ze względu na słaby serwis w nie-biznesowych seriach. Jakieś Acery mi podpowiadał i inne. Wybrałem Samsunga bo mi się wizualnie podoba Ale ten ziomek stwierdził, że zayebisty model i ogólnie Samsungi niby wysoko stoją i serwis dobry. Nie wiem, ale zadowolony jestem.
Zbytnio się nie znam ale wtedy gdy kupowałem to ten ziomek odradzał mi HP ze względu na słaby serwis w nie-biznesowych seriach.
Słyszałem o tym słabym serwisie ale przez 5.5 roku laptop HP nie miał potrzeby naprawy więc tego nie doświadczyłem
Cytat:
1. Dało się na tym pracować
2. Można było pograć. Grywam raczej w starsze gierki więc, wystarczy, że pójdzie Warcraft 3, Gothic, Heroesy, maksymalnie może starcraft 2 i to chyba tyle
Kupuj coś z integrowaną grafiką od intela, HD Graphics 4600 dobrze się już nadaje do gier (a na pewno wymienionych) a oszczędzisz na karcie. Poza tym to nie schodź poniżej 4GB RAM bo nie ma sensu. Kupowanie laptopa z dotykowym ekranem też raczej nie ma sensu. Jakbyś podał jakieś inne wymagania czy dokładniejszą cenę to może bym coś wybrał, nie wiem ile to "najtańszy" dla Brytyjskiego burżuja z monoklem i cylindrem.
Dzięki, Icy.
Nie chciałbym z ceną mocno wykraczac po za te 5 stów
i nie mam jakichś wygorowanych wymagań, te co podałem to wszystkie. nie potrzeba mi mega bajerów
Dzięki, Icy.
Nie chciałbym z ceną mocno wykraczac po za te 5 stów
i nie mam jakichś wygorowanych wymagań, te co podałem to wszystkie. nie potrzeba mi mega bajerów
Na tym PCworld jakiś słaby wybór jest, nie macie brytyjskiego Ceneo?
Cytat:
O ja tez niedlugo bede sie nad tym zastanawiac to przyjde do ciebie ksiezniczko
Wolałbym nie doradzać za mocno, potem wam się nie spodoba laptop i zamiast obwiniać producenta obwinicie mnie :<
PC world jest chyba najbardziej znany u nas. Może jeszcze ewentualnie to http://www.laptopsdirect.co.uk/
Ja się nie znam, ja po prostu potrzebuje laptopa jak najprędzej
Słyszałem o tym słabym serwisie ale przez 5.5 roku laptop HP nie miał potrzeby naprawy więc tego nie doświadczyłem
No ja też serwisu nie brałem pierwszorzędnie pod uwagę ale stwierdziłem, że jeśli przypadkiem pechowo coś się raz spierdzieli to lepiej mieć ten serwis jako taki. Swoją drogą mnie interesował lapek HP z tej niby biznesowej serii więc też inna sprawa. Ale nie wiem czego Zak szuka więc piszę co wiem A raczej co słyszałem
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Zgodzę się z Rudą. Lenki są niezłe. Jeśli jeszcze chcesz jakiegoś profesjonalisty zapytać o lapka to http://forum.benchmark.pl tam powinien być jakiś kacper21 czy coś. Koleś miał chyba każdego laptopa w ręce. Zna się.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum