Może banner z balonikami, zaprosił na temat jakieś super ekstra panny. AM będzie się cieszył
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Ja zrobię z tej okazji absolutnie nic ze szczególnym namaszczeniem, pietyzmem i radością.
A mówię to ponieważ nikt nie zauważy różnicy między zwykłym moim nic a tym specjalnym dla Answersa. Więc żebyście wiedzieli, że będę świętował.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Może jeszcze wszyscy mają z tej okazji ustawić sobie w avatarze Masterballe?
Ja pasuje. Złoże mu zwyczajnie życzenia w temacie tym poświęconym. Jak wejdzie to przeczyta.
poszedł od nas, niech się wypcha. dziękuję, dobranoc.
Choć jednak nie tak brutalnie i bez grama sympatii, jak to ma w zwyczaju Shar, ale jednak się z nią zgadzam. Jak chcecie to róbcie. Lubiłem go, ale wielbicielem nie jestem więc:
-Veon- napisał/a:
Złoże mu zwyczajnie życzenia w temacie tym poświęconym. Jak wejdzie to przeczyta.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
ale ja AMa lubię. po prostu rozwala mnie to wyświęcanie go, zarówno baner i avatary jak odchodził (a czułam się jakby umarł), jak i teraz kiedy ma urodziny. czym jest taki lepsiejszy od innych userów, że ma mieć jakąś bibę i baner urodzinowy nawet jeżeli go tu nie ma? a czemu go nie ma? bo stwierdził że marnuje u nas życie i czas.
nie mówię, że mamy go przez to nienawidzić i olewać, no ale nie róbmy też z tego wielkiego święta tylko po to, żeby tu łaskawie wszedł. więc:
-Veon- napisał/a:
Złoże mu zwyczajnie życzenia w temacie tym poświęconym. Jak wejdzie to przeczyta.
Ale ja się przecież z Tobą zgadzam kochana Tylko z tym wypychaniem się zabrzmiało niesympatycznie No i fakt faktem, gwiazdorzył troszkę chłopak, tym bardziej więc nie widzę sensu łechtania jego ego. Ale jak się komuś chce to proszę bardzo.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum