Trzeba było iść w zaparte i twierdzić, że to świadomy trolling z Twojej strony i chciałeś zobaczyć kto zauważy, że ten temat jest bez sensu. A tak...
Antek ma plusa dla żółwia za czujność.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
love178, ale da się stworzyć dział dostępny i widoczny tylko dla jednej grupy.
Wstęp tam będą mieli tylko i wyłącznie Dziennikarze i Admini, tam będą wrzucane propozycje.
Co wy na to?
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Też mi praca dziennikarza. Szukanie jedynie pomysłu na jakieś informacje. Jakieś urozmaicenie przydałoby się. Na przykład wywiady z mistrzami.
Bo obecnie to praca jedynie plotkarza, a to nie jest zbyt interesujące.
Choć z drugiej strony czegoś takiego jeszcze nie odhaczałem ze swojej listy rzeczy które mógłbym zrobić na mistrzach.
Na swoim poprzednim forum miałam gazetkę, była naprawdę fajna, wychodziła w PDFie, były właśnie wydarzenia, wywiady, a nawet konkursy plastyczne
Jestem za! W taki projekt to bym się zaangażował.
Potrzeba by do tego kilka osób. Stworzyło by się poszczególne działy i każdy wziąłby przynajmniej jeden dział. Do tego jakiś naczelny redaktor który sklejałby to wszystko w całość i wypuszczał w obieg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum