Hajs się musi zgadzać. Nie mają pomysłów na nowe fajne bajki, więc robią bublowe rimejki po kosztach i trzepią kasę. A dzieci łykną wszystko, nawet takie gówno.
- No to posprzątajmy tu trochę... - rzekł Kłapouchy. Nagle drzwi się otworzyły i stanął w nich Krzyś. Był ubrany w białą koszulę, na niej miał czarną skórzaną marynarkę i spodnie "piramidy". Wszedł do sali podśpiewując: "Kolorowe sny kiedy ja - dotykam siebie".
- A ten gej czego tu chciał ? - zapytał Puchatek.
- Czołem załoga ! - wykrzyknął Krzyś.
- Wal się na ryj - zamruczał Tygrysek po czym wszyscy oprócz Krzysia wybuchnęli śmiechem.
- Co się stało z Królikiem ? Spotkałem go po drodze. Biegł jakby go coś goniło i darł się jak opętany - zapytał Krzyś.
- Królik się trochę źle poczuł. Ale za dwa dni mu przejdzie - odparł Kłapouchy.
- A czemu tu tak brudno...? I dlaczego tu tak dziwnie pachnie tym... no... CHEJ ! to przecież jest ALKOHOL ! - krzyknął Krzyś.
Sprzedam Apple Watch Sport 42mm. Kolor Space Gray z czarnym paskiem. Stan idealny. Jak nowy, bym nawet powiedział. Radek płakał jak sprzedawał, sam bym go kupił, gdyby nie był mój. Normalnie niedostępny w Polszy, więc gwarantowany fejm i słeg. Co on ma funkcji, to ja nawet nie. Pudełko, kabel, paski (dwa: s/m i l), paragon, wszystko jest. Rok gwarancji u apla mija 15 lipca 2016. Cena do dogadania na priv. Polecam.
Specyficzne ogłoszenie specyficznego kumpla.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum