_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Przecież ten tekst podaje niemal jak na dłoni to co autor chce przekazać
bla bla bla
religia jest zła bo cię chrzczą czy tego chcesz czy nie
bla bla bla
religia jest zła bo wojny
bla bla bla
religia jest zła bo nie możesz być gejem/lesbijką
bla bla bla
religia daje złudną nadzieję
bla bla bla
religia jest zła bo ksiądz który jest skazany na samotność narzuca nam jak mamy postępować w małżeństwie
bla bla bla
Dzisiaj na warsztat poszedł No Love Deep Web. Nie jest tak zadowalający jak The Money Store, bo niektóre utwory są wyraźnie słabsze, ale i tak świetny. Zwłaszcza oba utwory tytułowe i ostatni na płycie mi przypadły (chociaż to brzmi śmiesznie, bo znałem je już wcześniej, a teraz po prostu przesłuchałem całą płytę od A do Z).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum