_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
No przeszkadzało, bo odpowiedzi odnoszące się do pierwszej strony nie miały sensu.
ezu, rzeczywiście, nie pomyślałem o tym, ktoś to będzie czytać i się główkować o co chodzi w dyskusji
- GOOGLE CHROME JEST LEPSZY.
- NIEPRAWDA
- FIREFOX JEST LEPSZY
- ALL HAIL THE ALMIGHTY FIREFOX!
widzu napisał/a:
A co tobie przeszkadzał fakt, że 6 lat temu polecałeś inną przeglądarkę niż teraz?
Bo czemu nie, mam inny temat zakładać?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ja korzystam z opery jakoś od 2k10 ostatnio mnie wkurza, ze coraz więcej w niej reklam (np. dodające się ikonki na szybkim wybieraniu) ale ogólnie to nie ma konkurencji Opera imo
Pod względem funkcjonalnym Vivaldi robi dobrą robotę ale jednak widać, ze chodź CEO Opery jest teraz odpowiedzcialny za Vivaldiego i przyświecają mu idee z czasów Opery na Presto to spece od UI Design zostali w Operze i tam robią dobrą robotę.
Edge jest teraz Chromem więc w sumie nie ma przeciwwskazań jeśli chodzi o bezpieczeństwo czy szybkość działania.
Przeciwskazaniem jest za to bycie chromem
[ Dodano: 2020-07-22, 22:25 ]
Szukałem takiego mema z logiem edge ale nie znalazłem więc sobie wyobraźcie, że jest zamiast krajobrazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum