Teraz jest moda na zaokrąglone ekrany. Nie wiem czemu
Są paskudne
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Po raz kolejny zgadzam się z Ickiem. Co to się dzieje
Mądrzejecie.
Poza tym to nie obgryzaj paznokci moryc
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jak ostatnio wybierałem telefon to w Sony nie podobał mi się totalny brak zmian w layoucie względem mojego starego Sony, ten sam lag, mimo, że oglądałem flagowca xD no i te heble niewygodnie w dłoni leżą.
Ale ogólnie wcześniej byłem fanem telefonów Sony i zawziętym przeciwnikiem Samsunga xD
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Jak ostatnio miałem Sony to nie był smartfonem i nazywał się Sony Ericsson
Jak ostatnio wybierałem telefon to w Sony nie podobał mi się totalny brak zmian w layoucie względem mojego starego Sony, ten sam lag, mimo, że oglądałem flagowca xD no i te heble niewygodnie w dłoni leżą.
Ale ogólnie wcześniej byłem fanem telefonów Sony i zawziętym przeciwnikiem Samsunga xD
a mi się to podoba, mają odmienny styl wyróżniający się.
Ale niedługo ma być coś nowego
[ Dodano: 2017-11-11, 17:34 ]
w życiu już miałem 3 Xperie. Xperia Z, Xperia z3 i Xperia z3
W ciągu jednej doby grupa Aliexpress miała prawie 100mld złotych obrotu. Powtarzam :w ciągu jednej doby...
Pierwszy miliard sprzedaży pękł po zaledwie dwóch minutach. Po kwadransie na liczniku było już 5 mld dolarów, po godzinie 8,6 mld dolarów.
w szczycie zakupów, Alibaba Cloud przetwarzała aż 325 tysięcy zamówień na… sekundę. Alipay przyjął 1,5 mld transakcji (ponad ćwierć miliona na sekundę w szczycie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum