_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
tu jest drabinka: http://challonge.com/xldys3ni
na razie to tylko taki przegląd tego jak wyglądałyby rozgrywki dla 12 graczy bo chyba tyle osób jest zapisanych.
jak upłynie termin zgłoszeń to znów rozlosuję drabinkę
a półfinalistów poprzedniego turnieju pozostawię w drugiej rundzie bez zmian.
[ Dodano: 2016-07-02, 13:44 ]
Nadire, jc to podaję Ci listę nicków
Też na początku się zdziwiłem, skąd to rozstawienie, ale już widzę, dlaczego: Pierwsza czwórka z poprzedniego turnieju, zapomniałem o tym. A czwórka, a nie np. dwójka, bo potem ciężko byłoby ułożyć sensownie drabinkę. A tak to wszystko ładnie wychodzi.
Taki układ wydaje mi się sensowny no i, powiedzmy że sprawiedliwy.
poza tym na turnieju jest 12 osób więc drabinka musi być tak skonstruowana żeby było jak najsprawiedliwiej. wiec uznałem ze będziemy po prostu czekać na zwycięzców meczów z 1 rundy.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
czemu sandra zak jankiel i zabek są już w dalszej fazie mimo, że nie wystartowali?
Bo kupiliśmy sobie dziką kartę na pierwszą rundę. Zgadnij gdzie?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum