Kurde, w nr 2 przeszukiwałem chyba z 15 minut źródło strony i nie mogłem znaleźć tego numeru więc w końcu wpisałem taki, który tam znalazłem... I nawet czytałem tamten temat, a przeoczyłem posta Marcina
Co do 9 mam wątpliwości. Czy Bartek czasem nie dostał tego bana 18.01.2013r? No bo wtedy byłoby równe 6 miesięcy. A jeśli tak, to 18.01.2013. też powinien być uznawany jeśli info o tym od razu pojawiło się w jego profilu.
Co do 9 mam wątpliwości. Czy Bartek czasem nie dostał tego bana 18.01.2013r? No bo wtedy byłoby równe 6 miesięcy. A jeśli tak, to 18.01.2013. też powinien być uznawany jeśli info o tym od razu pojawiło się w jego profilu.
Pytanie było, kiedy afera wyszła na jaw. Ja to postrzegam jako upublicznienie informacji i duże zainteresowanie wokół niej.
Pytanie było, kiedy afera wyszła na jaw. Ja to postrzegam jako upublicznienie informacji i duże zainteresowanie wokół niej.
No, ale info o banie w profilu to już upublicznienie bo każdy może je zobaczyć. Pytanie tylko, czy pojawiło się 18, 19 czy dopiero 20 bo kompletnie tego nie pamiętam. Bartek powinien wiedzieć
Na screenie widać, że Bartek ostatni raz logował się 19.01., więc nie mogło to być 18.01.
Co do 2 z numerem usera moja odpowiedź brzmiała: "86489 (trochę podchwytliwe, każdy może zobaczyć tylko swój – id zalogowanego usera i aż mi trochę szkoda tych, którzy teraz przeszukują całe to źródło (ok. 450 wyników „id”, a i tak tego tam nie znajdą) – jeśli ktoś nie pamięta, że był taki temat na forum, to ma problem. "
Macbed, marianoitaliano to admin. Nie chodziło o nick z forum a z Mistrzów.
Ale... Automatyczne powody usunięcia screena to jakaś bzdura. Skąd masz takie dane?
- screen siedzi tydzień w poczekalni
http://mistrzowie.org/poczekalnia/page/100 - te screeny są tam ponad dwa.
[ Dodano: 2016-02-20, 02:09 ]
Dziękuję wszystkim za gratulacje.
Ale... Automatyczne powody usunięcia screena to jakaś bzdura. Skąd masz takie dane?
- screen siedzi tydzień w poczekalni
http://mistrzowie.org/poczekalnia/page/100 - te screeny są tam ponad dwa.
Ano właśnie, też miałem o tym wspomnieć. Ale skoro Ząbek zaliczał też i inne odpowiedzi to na jedno wychodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum