_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
oboze ale przezywacie, jak biście mali i wszyscy w klasie mieli jakąś zabawkę a wy nie to było wam pewnie trochę przykro, tak teraz jest jak ktoś nie ma takiego głupiego snapa xD zresztą to tylko przykład bo było naprawdę mało apek na windowsfony
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
No proste, że jak wszyscy w klasie mają jakąś apkę, a Ty nie no to lipa i wyśmiewanie w najlepszym przypadku i w ogóle świadomość, że coś Cię omija. W sumie ciekawe czemu tak się wzbraniali przed apkami.
Barbra napisał/a:
ja nie mówię o sobie
Over 12k punktów na snapie samo się nie nabiło Barbra xD
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Ogólnie za aktywność, jak ktoś Ci wyśle snapa, albo Ty komuś, albo piszecie sobie. Nie wiem jak to liczą, ale ogólnie widać dzięki temu jak mocno dana osoba korzysta bo widzi się ile samemu ma się punktów i wtedy np. jak widzę, że jakaś loszka ma 44k, albo 80k albo jakieś 120k, a już dawno temu takie widywałem, to wiem, że dla nich snap to życie. Gimnazjaliści to tam pewnie do pół miliona dawno dobili xD
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Całe szczęście, że moi znajomi w większości z tych wszystkich snapchatów i instagramów nie korzystają bo też bym musiał albo zostałbym społecznie wykluczony
Nie "wszystko co nowe złe", bo tego nigdzie nie napisałem, ale naprawdę nie kojarzę nikogo z moich znajomych powyżej 25 roku życia, kto by korzystał ze snapchata. Jeszcze to wzajemne przyznawanie sobie punktów... Plz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum