Plox. Jak płeć determinuje charakter pisma, to ja jestem wodzem Wikingów
Ale to prawda, dziewczyny zwykle mają ładniejsze pismo.
Bo jak dzieczynie nie przystoi brzydko pisać, to się stara
Trzeba by się zastanowić co jest przyczyną czego, naszych dziadków uczyło się ładnie pisać i wynik był taki, że ludzie pisali ładnie. Teraz chłopcy mogą pisać brzydko, a dziewczynki mają ładnie i wynik jest taki, że chłopcy piszą brzydko, a dziewczynki ładnie, jakby założenie było odwrotne, to pewnie i wynik byłby odwrotny.
Otarłeś się o śmierć i zostanie zjebem i prymitywem, gościu. Ministerstwo Miłości czujne jest.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum