Mormegil, ogólnie to wina ludzi, wszystkich. Gdyby nie oni nie byłoby tłoku w tramwajach/autobusach/pociągach. Gdyby nie ludzie nie byłoby też żadnych środków transportu i nie byłoby problemu.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Jeszcze dodajmy do tego, że na tej trasie tramwaje psują się średnio raz na tydzień
Morys skąd tam linia 9? Coś chyba nieaktualne foto
I nic mnie tak nie denerwuje w tramwaju jak wchodzą podludzie po pracy i łoją browary. Kurwa, poczekajcie do domu.
Btw. najczęściej ci żłopiący jechali tramwajem na Fordon? Pszypadeg?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Odkopuję temat, bo ma wciąż duży potencjał. Przynajmniej jak dla mnie
Ostatnio zdarzało mi się chodzić inną, wygodniejszą drogą, ale czasami przejdę się Aleją Zwycięstwa wracając z Politechniki. I tam po drodze jest takie coś:
I zdjęcie z google maps:
Sprawa nr 1, która jest widoczna na focie z Google: Dlaczego ten fragment narożny nie jest odnowiony? To wygląda źle: Wszędzie naokoło widać renowację, a ten jeden fragment taki pozostawiony. Nie wiem, chroniony fragment, którego nie można tknąć, czy co? Nie wiem...
Sprawa nr 2: Ta renowacja budynku też dowalona. Zwłaszcza ten jebutnie czerwony kolor ze złotymi wstawkami na górze. Tak bardzo pasuje do reszty.
Nie wiem, może przesadzam, ale ten budynek strasznie mnie mierzi. Nawet dobrze, że ostatnio rzadziej obok niego przechodzę, bo oszczędzam swoje oczy
Ostatnio zmieniony przez Szyszek 2017-01-22, 22:06, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum