Wysłany: 2015-11-13, 11:17 Serio was to interesuje?
Cytat:
co ja mogę o sobie powiedzieć? Że lubie hearthstone, że w innej karciance byłem w światowej czołówce? ze lubie reggae? ze czasami poscroluje pare stron z memami? ze lubie czarny humor zwłaszcza taki który bałbym się cytować bo ktoś moze go uznac za zbyt czarny i zapodać bana? ze jestem zajebisty? Pedałem raczej nie jestes wiec watpie by Cię to interesowało.
Znam lepiej tą rymowankę
"Ona biegnie on za Nią
Ona pada on na Nią
Ona mowi "nie rób tego" on wyciaga metrowego
Nie mineły 4 lata dzieci robią to co tata..."
Cytat:
P.S. Mnie nie interesuje.
Szkoda bo już myślałem, ze bedziesz moja suczką
Kiedys dla beki wszedłem na portal dla gejów i nakłoniłem jednego debila by zrobił dla mnie zdjecie z napisem na kartce "jestem suką" [patrz załącznik]
[ Dodano: 2015-11-13, 13:21 ] Ascara, no, to że Ty jesteś kobietą a ja facetem i możemy mieć niezły fun
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Jeśli nie wierzysz że dla beki i chciałbyś mi wmawiać że było inaczej to trudno.
Moris299 napisał/a:
Ale debil xd xd
Nie dość, że nie ma się czym chwalić to jeszcze jego ciało jest bardziej chujowe niż jego fiut xd
ten debil był po prostu strasznie napalony na mnie i prędzej bym powiedział że to efekt tego że ja jestem zajebisty niż tego że on jest debilem ale nie chce mi się słuchać że sie wywyższam itp. więc nie będę mówił, że jestem zajebisty (incepcja)
Mackers napisał/a:
Witoj, aby na pewno nie jesteś kebabem? : I
Nie, ale posiadam mistyczną moc przeistaczania zakończenia swojego przewodu pokarmowego w napęd odrzutowy właśnie za pomocą kebsa. Muszę tylko wypowiedzieć zaklęcie
"Niebo w gębie
piekło w dupie
o Arabie!
o biskupie!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum