Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: bartek82r
2015-04-14, 16:18
Pytania techniczne
Autor Wiadomość
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Dumny Bisz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11110
Skąd: Małopolska

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-10-18, 17:22   

Krótka piłka, potrzebuję czegoś do wycięcia kawałka utworu z pliku flac, nie idzie nic znaleźć przez google bo proponują tylko te do dzielenia na utwory przez plik cue (a mi chodzi o wycięcie), lub programiki nie obsługujące flac + próbowałem my audio cutter, ale z niewiadomych przyczyn wywala mi błąd
_________________
Tysiące kilometrów pustki wokół - to nic. Nie zniosę tylko kropli pustki w oku Twoim
 
 
Moris299 
Überszlachta
Symbiot


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15254

Medale: 11 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-10-18, 17:24   

wyślij mi plik i powiedź w których sekundach ma być ciachnięte
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Dumny Bisz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11110
Skąd: Małopolska

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-10-18, 17:34   

właśnie mnie oświeciło że mogę to zrobić audacity
idiota
nie mniej dzięki za chęć pomocy :-D
_________________
Tysiące kilometrów pustki wokół - to nic. Nie zniosę tylko kropli pustki w oku Twoim
 
 
Ascara 
Überszlachta
Cate Archer


Dołączyła: 03 Sie 2014
Posty: 6038

Medale: 4 (Więcej...)

Wysłany: 2017-10-18, 17:35   

*niemniej
_________________
 
 
m - d 
Überszlachta


Dołączył: 05 Mar 2015
Posty: 13948

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2017-10-18, 22:55   

a ja się gupi zastanawiam czemu on z góry odrzucił audacity
w sumie to dzisiaj też się parę chwil zastanawiałem czym mogę przyciąć .wmv, niezły zbieg okoliczności xD
_________________
Gdy ojciec policzkuje dziecko zaniedbane
A oko wszechwidzące hańby tej nie widzi
Gdy ludu oburzenie jest jak ćma zbywane
A piewca wolności z wolności wręcz szydzi
Gdy czas ran nie leczy
Plwam i odchodzę
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Dumny Bisz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11110
Skąd: Małopolska

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-04, 12:48   

Transmiter fm ustawiony na częstotliwość 87.5 i przy muzyce z usb nadawał muzykę bez praktycznie żadnych szumów i znieksztalcen przez długi czas, nagle znikąd zaczęły być duże szumy, próbowałem większość częstotliwości i było podobnie lub gorzej, nie ogarniam czemu mi się popsuło?
_________________
Tysiące kilometrów pustki wokół - to nic. Nie zniosę tylko kropli pustki w oku Twoim
 
 
Moris299 
Überszlachta
Symbiot


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15254

Medale: 11 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-11-04, 14:28   

W samochodzie? Jaki transmitter? Jakie radio (odbiornik)?
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Dumny Bisz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11110
Skąd: Małopolska

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-04, 14:53   

W samochodzie, arkas fm70, grundig 3905
_________________
Tysiące kilometrów pustki wokół - to nic. Nie zniosę tylko kropli pustki w oku Twoim
 
 
Moris299 
Überszlachta
Symbiot


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15254

Medale: 11 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-11-04, 15:00   

A inne stacje normalnego radia dobrze łapią?
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Dumny Bisz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11110
Skąd: Małopolska

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-04, 15:08   

Tak, tak jak wcześniej

[ Dodano: 2017-11-04, 15:08 ]
Podobny szum miałem jak laczylem transmiter kablem audio do telefonu, ale na usb zawsze było idealnie

[ Dodano: 2017-11-04, 15:20 ]
Aha zapomniałem, zaraz przed tym jak zaczęły się szumy, radio mi się kompletnie zawiesilo i nie reagowalo na żadne przyciski przez kilka godzin
_________________
Tysiące kilometrów pustki wokół - to nic. Nie zniosę tylko kropli pustki w oku Twoim
 
 
Moris299 
Überszlachta
Symbiot


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15254

Medale: 11 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-11-04, 15:25   

hmmm radio raczej ok, skoro inne stacje są ok, a masz możliwość sprawdzić ten transmitter w innym aucie?
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Dumny Bisz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11110
Skąd: Małopolska

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-04, 15:33   

Jasne, dam znać jaki rezultat
_________________
Tysiące kilometrów pustki wokół - to nic. Nie zniosę tylko kropli pustki w oku Twoim
 
 
Moris299 
Überszlachta
Symbiot


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15254

Medale: 11 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-11-04, 15:38   

właśnie raczej bym obstawiał, że coś się schrzaniło z tym transmitterem, może to ma wspólnego z radiem to, że np. ono się zacięło przez jakiś spadek albo skok napięcie w instalacji auta a transmitterowi to zaszkodziło gorzej, nie tylko zacięciem, ciężko mi powiedzieć :/

[ Dodano: 2017-11-04, 15:38 ]
ale raczej to zacięcie nie jest powiązane
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Dumny Bisz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 11110
Skąd: Małopolska

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-05, 18:50   

Wyleciało mi z głowy, patrzyłem w innym samochodzie i to samo, zatem transmiter zjebany?
_________________
Tysiące kilometrów pustki wokół - to nic. Nie zniosę tylko kropli pustki w oku Twoim
 
 
Moris299 
Überszlachta
Symbiot


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15254

Medale: 11 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-11-05, 19:05   

tak
 
 
SlownikOrtograficzny 
Zwykły użytkownik
Be chuju are


Wiek: XXI
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 2583
Skąd: Nienack, Masaczustets

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-05, 22:35   

ChodnikowyWilk napisał/a:
arkas fm70

Proszę cię...
_________________

Moje myśli to jebni❤️cie.🛀
  
 
 
Marcin55522 
Loża Szyderców


Wiek: PNE
Dołączył: 18 Wrz 2014
Posty: 3498
Skąd: Jestem?

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-13, 11:41   

Dobre to są słuchawki? https://www.sony.pl/elect...owe/mdr-zx220bt
Słuchawki bezprzewodowe ZX220BT

Mam okazje kupić nowiutkie nieotwierane za 100zł, ale nie znam się więc proszę was o opinie po sklepach chodzą po 200 zł.

[ Dodano: 2017-11-13, 12:12 ]
A one nawet do kompa nie są z tego co wiem to chujnia, a laptopa nie posiadam.
_________________
 
 
ZróbmySobieKupę 
Loża Szyderców
prezes


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 9390

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-13, 12:19   

Ja się nie znam, ale sprawdź po ile na necie chodzą. Zawsze możesz sprzedać z jakimś zyskiem jako nieużywane, ale tańsze niż sklepowe.
_________________
I tak was zbanujemy
 
 
Moris299 
Überszlachta
Symbiot


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 15254

Medale: 11 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-11-13, 12:54   

Możesz sobie dongla bluetooth dokupić do kompa i też będą działać :D
 
 
Dead_Laugh 
Loża Szyderców
Szef Śmieszek


Wiek: 19
Dołączył: 21 Kwi 2015
Posty: 3329
Skąd: Najgłębszy zakamarek twojego umysłu

Medale: 5 (Więcej...)

Wysłany: 2017-11-13, 13:08   

Moris299 napisał/a:
Możesz sobie dongla bluetooth dokupić do kompa i też będą działać :D


Dokładnie. Raczej warto kupić
_________________

AND YET ANOTHER YEAR HAS PASSED
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.093 sekundy. Zapytań do SQL: 31