Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: bartek82r
2015-04-14, 16:18
Pytania techniczne
Autor Wiadomość
dyniator 
Loża Szyderców


Dołączył: 30 Gru 2015
Posty: 856
Skąd: Krępa/Przemków

Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-13, 16:49   

widzu napisał/a:
Udźwig 10 kg / 1 m


Zastosowanie: Do płaskich przedmiotów o max. grubości 10 mm

Dobra, spróbuje jakiegoś nie wiem. Może do ramy okiennej albo faktycznie silikonem całą powierzchnie uchwytu zalać. Albo jakąś inną mocną masą
Taśma odpada jeszcze ze względu na to, że ściany są chropowate :niegit:
_________________
Ostatnio zmieniony przez dyniator 2017-06-13, 16:54, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
widzu 
Loża Szyderców
Czerwony telefon


Wiek: 2 k
Dołączył: 25 Lis 2013
Posty: 17583
Skąd: Village killed by planks

Medale: 4 (Więcej...)

Wysłany: 2017-06-13, 17:04   

A BTW po co Ci kamera? Nie lepiej wziąć babcię do siebie? :P :troll:
_________________
Halo, to ja...
 
 
dyniator 
Loża Szyderców


Dołączył: 30 Gru 2015
Posty: 856
Skąd: Krępa/Przemków

Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-13, 18:47   

Bo Ci byli lokatorzy chcą się mścić. Także.. wole mieć podgląd na auto. A że jestem człowiekiem pamiętliwym. To jak tylko zobacze że coś mi zniknęło, zawieruszyło się. Łoooo współczuje im. Nie wypłacą się
_________________
 
 
ZróbmySobieKupę 
Überszlachta
No elo


Wiek: xXx
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 9001

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-06-13, 19:04   

Żadnym silikonem. To uszczelniacz jest, w dodatku wykończeniowy :v

Klejem montażowym to przyklej. Kup sobie np. Mamut Glue od den braven, masz pewność, ze będzie trzymać. Ale on jest bardzo mocny, równie dobrze może być coś słabszego typu płynny gwóźdź od Tytana.
A jak nie masz pistoletu to płynne gwoździe są też w zwykłych tubkach, ale co do ich jakości nie mam zdania. Czyli mogą być dobre, nie wiem.

Powierzchnię tynku najpierw dobrze wyszoruj ciepłą wodą z płynem do mycia naczyń, nie mydłem, potem obficie spłukaj. Jak dobrze wyschnie to naklej co masz od naklejenia i po robocie. Otwierasz browara i enjoy swój styl życia.
Jeśli to co chcesz przykleić zakończone jest płaskownikiem albo płaską stopą, jak np. anteny satelitarne, to klejem możesz objechać dookoła jak silikonem, żeby woda zimą niepodeszła.
_________________
500 Internal Sedes Error nginx/1.2.1
 
 
dyniator 
Loża Szyderców


Dołączył: 30 Gru 2015
Posty: 856
Skąd: Krępa/Przemków

Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-13, 19:07   

Mamut Glue, trzeba się przejechać do sklepu. Dzięki!
_________________
 
 
ZróbmySobieKupę 
Überszlachta
No elo


Wiek: xXx
Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 9001

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-06-13, 19:11   

Nie ma sprawy, ogólnie wbij sobie na dział z tymi wszystkimi tubkami i poczytaj na opakowaniach do czego dany klej montażowy jest potrzebny, może jakiś tańszy wystarczy.
_________________
500 Internal Sedes Error nginx/1.2.1
 
 
dyniator 
Loża Szyderców


Dołączył: 30 Gru 2015
Posty: 856
Skąd: Krępa/Przemków

Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-13, 19:14   

Wole mieć coś konkretnego. Żeby się trzymało na lata, a nie na lato
_________________
 
 
Marcin55522 
Loża Szyderców


Wiek: PNE
Dołączył: 18 Wrz 2014
Posty: 3140
Skąd: Jestem?

Medale: 2 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 2/3/5
Wysłany: 2017-06-13, 19:27   

dyniator napisał/a:
Bo Ci byli lokatorzy chcą się mścić.


Za co?
_________________
 
 
dyniator 
Loża Szyderców


Dołączył: 30 Gru 2015
Posty: 856
Skąd: Krępa/Przemków

Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-13, 19:30   

że kazaliśmy im się wyprowadzić :haha:
Takie cebulaki lv99.
Mniejsza że wiedzieli o tym od pół roku, ale i tak na ostatnią chwile wszystko załatwiali. Do tego nie pracują.. wszystko z zapomogi ciągną. Jak przychodzili to on pracował, a teraz... :patyk:
_________________
 
 
Lizawieta 
:roll:


Dołączyła: 26 Lis 2013
Posty: 858

Medale: Brak

Wysłany: 2017-06-29, 16:41   

Potrzebuję porady kogoś, kto ogarnia dobrze telefony. Mam Samsunga Galaxy Note 4, który nie jest mi do niczego potrzebny. Telefon jest praktycznie nieużywany, nie ma żadnych rysek ani innych śladów zużycia. Nie znam żadnych jego specyfikacji, bo chyba wyrzuciłam pudełko. Albo bardzo dobrze je schowałam. Ma jakieś 10 miesięcy.

Za ile mogę go wystawić na allegro czy innym olx?



_________________
 
 
manciara9 
Überszlachta
Hiacynta Bucket


Dołączyła: 28 Gru 2015
Posty: 4575

Medale: 2 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-29, 17:18   

Ma gwarancję?
 
 
widzu 
Loża Szyderców
Czerwony telefon


Wiek: 2 k
Dołączył: 25 Lis 2013
Posty: 17583
Skąd: Village killed by planks

Medale: 4 (Więcej...)

Wysłany: 2017-06-29, 17:28   

Pewnie ma, ale zgubiła pudełko ze specyfikacjami i dokumentacją. ¯\_(ツ)_/¯
_________________
Halo, to ja...
 
 
manciara9 
Überszlachta
Hiacynta Bucket


Dołączyła: 28 Gru 2015
Posty: 4575

Medale: 2 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-29, 17:31   

No to tak:
Z gwarancją 1000-1200 zł
bez ceny zaczynają się od 700 zł

Poczekam jeszcze na Morisa, odpisze za parę godzin dopiero
 
 
Mackers 
Remove intensifies


Dołączył: 12 Lip 2014
Posty: 6576

Medale: 3 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-29, 18:30   

Bez pudełka nawet bym nie kupował tak szczerze, ale jak wystawisz za niską cenę to ktoś się skusi.
 
 
c1ick 
TOXIC


Dołączył: 20 Gru 2014
Posty: 3284
Skąd: Jelenia Góra

Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-06-29, 18:43   

Mackers napisał/a:
Bez pudełka nawet bym nie kupował tak szczerze, ale jak wystawisz za niską cenę to ktoś się skusi.

^
_________________
SORRY ZA AGRESJĘ.
 
 
Lizawieta 
:roll:


Dołączyła: 26 Lis 2013
Posty: 858

Medale: Brak

Wysłany: 2017-06-29, 18:48   

Dobra, to poszukam tego cholernego pudełka.

[ Dodano: 2017-06-30, 10:55 ]
Model telefonu to SM-N910F. Pudełko też znalazłam, ale część papierów jest po norwesku (bo telefon jest przywieziony z Norwegii właśnie). Ceny w internetach są tak różne, że można zgłupieć.
_________________
 
 
krojechleb
Loża Szyderców


Dołączył: 08 Kwi 2016
Posty: 2330
Skąd: z końca wsi

Medale: 3 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-07-01, 13:09   

startuj od ceny na poziomie najwyższym i zjeżdżaj stopniowo w dół jak się nie będzie sprzedawał
_________________
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Bambosz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 9843
Skąd: Małopolska

Medale: 2 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-07-24, 19:36   

Yo, mam problem.

Chcę ustawić aby logowanie do systemu windows było przez konto microsoft. Proste? No niezupełnie. Przy instalacji był wybór czy chcę logować się normalnie czy przez konto microsoft, wybrałem normalnie i teraz nie mam opcji żeby to zmienić. Na stronie microsftu przeczytałem, że trzeba wejść w USTAWIENIA - KONTA EMAIL I KONTA APLIKACJI i w zakładce KONTA UŻYWANE PRZEZ INNE APLIKACJE kliknąć dodaj konto, problem w tym że nie mam tam tej opcji. Okej, próbuję inaczej, w zakładce TWOJE INFORMACJE jest opcja ZAMIAST TEGO ZALOGUJ SIĘ ZA POMOCĄ KONTA MICROSOFT, klikam, wyskakuje na sekundę okienko po czym się zamyka. Wygląda na jakiś błąd, wie ktoś jak to naprawić?
 
 
Marcin55522 
Loża Szyderców


Wiek: PNE
Dołączył: 18 Wrz 2014
Posty: 3140
Skąd: Jestem?

Medale: 2 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 2/3/5
Wysłany: 2017-07-24, 19:42   

Może system zaktualizuj i się opcja pokaże :D
_________________
 
 
ChodnikowyWilk 
Loża Szyderców
Bambosz


Wiek: 22
Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 9843
Skąd: Małopolska

Medale: 2 (Więcej...)

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2017-07-24, 19:49   

Boje się robić updaty bo mam pirata
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.088 sekundy. Zapytań do SQL: 32