No dobra, skorzystałem z Waszych porad i dokończyłem set. Niektórych nazw nie mogłem wykorzystać ze względu na polskie znaki (jest z tym problem przy zaklinaniu). Oto galeria
Tak, przy czym 4 to prezentacja wyglądu, jeden to prezentacja łuku, o którego nie pytałeś, i tylko ostatni prezentuje item, o którym pisałeś w pierwszym poście. -,-
[ Dodano: 2015-05-15, 16:15 ]
I to w dodatku wybrałeś nazwę, której nie proponowaliśmy.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Jest "ciernisty" hełm (SO), są "entropiczne" buty (Thejer), są buty "agonii odbytu" (parafraza Dupokopaczy, Wilk), jest maska "pogardy" (Thejer).
Twoje nazwy były za głupie.
Ech szkoda że straciłem tamtego sejwa
Teraz cisnę od nowa w Skyrim Special tym razem na legalu, gram bez modów i chcę zdobyć jak najwięcej osiągnięć, potem może zainstaluję jakieś wizualne
Odkrywam szybkie sposoby na zdobywanie umiejętności i rozwijanie skilli, jaram się tym tak jak kiedyś
Są tu jacyś turbofani Skyrima?
Davos, bo to jest jedna z części Elder Skrolsów, co z reguły największi fani Gothica mają z góry hejtować, więc postanowiłam być wrednym suczydłem i Was trochę poprowokować.
Ja pamiętam tylko z dawnych czasów porównywanie Gothica i Morrowinda i debaty o tym, która gra lepsza. Osobiście w Morrowinda też nigdy nie grałem, ale i tak wiadomo, że Gothic lepszy
To żałuj. Morrowind ma świetną ścieżkę dźwiękową, dużo większą mapę ale przede wszystkim jest dużo bardziej rozbudowane niż Gothic.
O tej mapie faktycznie słyszałem. Ale nie jest tak, że ucierpiała na tym interakcja z NPC? Bo kiedyś widziałem taki filmik porównujący Gothica z Morrowindem i o ile w Gothicu postaci żyją, mają swój cykl dobowy i reagują na każdą czynność Bezimiennego (wyciągnięcie miecza, wbiegnięcie do chaty, skradanie się, nieudana kradzież), o tyle w Morrowindzie były nieruchome i nie reagowały w żaden sposób. Podobnie np. jak w okolicy NPC pojawiał się potwór - reagowali tylko ci z Gothica.
No ale może mam mylne wyobrażenie o Morrowindzie, bo tak jak wspomniałem, to był tylko kilkuminutowy filmik.
[ Dodano: 2020-05-20, 19:50 ]
Tak btw, w Gothicu już mapa była dla mnie duża (zwłaszcza w NK i trójce) i nie jestem pewien, czy akurat jeszcze większa mapa byłaby dla mnie w tym przypadku zaletą
Ostatnio zmieniony przez Davos 2020-05-20, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
o masz, pamiętam łażenie z obozu na bagnach do starego obozu na ślepo (nie wiedziałem o istnieniu mapy XDDD) w tę i z powrotem i to mnie w sumie zraziło do tej gry
natomiast znacznie większy świat Skyrima wydaje mi się wręcz za mały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum