Ja się jeszcze zastanawiam, kogo z użytkowników mistrzów chciałbyś poznać w realnym świecie?
Jak wyglądacie tak jak na avatarach, to nikogo
KicerK napisał/a:
Skoro ty wrzucasz na główną screeny to co robia inni admini?
Wiele innych rzeczy. Są też admini od spraw technicznych, którzy czuwają nad tym, żeby wszystko grało na serwisie, poprawiają błędy, wprowadzają nowe rozwiązania, o większości spraw nawet nie wiem.
RudaMaupa napisał/a:
O raju, poczułam się taka malutka... To inaczej zapytam: jak dzielicie obowiązki na tylu popularnych stronkach? Według zadań czy adresów?
Ciągniemy wirtualne zapałki co tydzień
Moris299 napisał/a:
A fanpage mistrzów na facebooku jest zarządzany przez kogoś z zewnątrz czy któryś z adminów to robi?
Jest kilku adminów, a jeśli chodzi o wrzucanie, to też się tym zajmuję od początku.
bartek82r napisał/a:
Skoro nie chcesz zdradzić nicku, to może chociaż uchylisz rąbka tajemnicy i dowiemy się jak masz na imię?
Wlsz kobietą? To by był zwrot akcji godny Agathy Christie No, ale wlsz pisał, że ma żonę więc odpada. Chyba, że to nowoczesne małżeństwo i mieszkają np. w Holandii
Nikt chyba jeszcze tego nie zrobił, to ja zapytam:
Od czego zależy to czy screen ląduje od razu w poczekalni czy najpierw jest w oczekiwaniu na akceptację, po czym ląduje na jakiejś dziesiątej stronie, na której już nikt do tego screena nie dojdzie?
To ja zapytam: Jak to jest, że nos Rudolfa świeci na czerwono skoro jest on pierwszym z reniferów ciągnących sanie a oświetlenie w kolorze czerwonym zgodnie z prawem winno znajdować się z tyłu? W jakim kolorze świeci zatem zad Mikołaja?
_________________ I'm boring myself just talking about this.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Czy adminowanie to Twoje jedyne codzienne zajęcie? Z tego, co widziałam, mistrzowie.org to nie jedyny serwis, na jakim można Cię spotkać na wysokim stanowisku. Ot, ciekawość, czy to hobby, czy sposób na życie.
Praca.
RudaMaupa napisał/a:
Czy często patrzysz na użytkowników z jedną myślą "eh... dzieci..."? Zawsze się zastanawiałam, jak to działa. Trochę jak Smuggler w CDA - skąd ta cierpliwość i zapał? I nawet w komentarzach zdarza Ci się udzielić
Praca.
WojtekVanHelsing napisał/a:
1. Kiedy wasza wysokość wprowadzi te powiadomienia?
2. Czemu wasza wysokosc mnie dyskryminuje>?
Wasza wysokość nie wprowadza tych powiadomień. Przekazałem osobom, które miały to zrobić. Miały być już 2 tygodnie temu.
grzejnik007 napisał/a:
To już mamy przybliżony wygląd wlsz'a
To nie jest takie trudne znaleźć mnie w sieci.
AnswersMaster napisał/a:
Nikt chyba jeszcze tego nie zrobił, to ja zapytam:
Od czego zależy to czy screen ląduje od razu w poczekalni czy najpierw jest w oczekiwaniu na akceptację, po czym ląduje na jakiejś dziesiątej stronie, na której już nikt do tego screena nie dojdzie?
Każdy nowy użytkownik z pierwszym screenem ląduje w adminowni. To zabezpieczenie antyspamowe. Jeśli chodzi o skriny użytkowników, takich jak np milek111 czy bartek82r to i u nich zdarzają się skriny, które trafiają do adminowni - tu też działa zabezpieczenie antyspamowe wyłapujące słowa klucze, które są na czarnej liście.
ZróbmySobieKupę napisał/a:
To ja zapytam: Jak to jest, że nos Rudolfa świeci na czerwono skoro jest on pierwszym z reniferów ciągnących sanie a oświetlenie w kolorze czerwonym zgodnie z prawem winno znajdować się z tyłu? W jakim kolorze świeci zatem zad Mikołaja?
Rudolf od zawsze grzeje łącką śliwowicę, stąd czerwony nos. Ale dzięki temu sanie jadą po niebie klasycznym zygzakiem, co podoba się dzieciom.
Trzeba znać jakieś języki programowania? Jakie wymagania? Ile dziennie pracujecie?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum