Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Motoryzacja!
bartek82r - 2016-08-15, 22:19
Adijos napisał/a:
No nic mnie bardziej w życiu nie rozpierdoliło jak typ mi powiedział, że ma okulary za 20 zł z polomarketu.
JAK TO MOŻNA NOSIĆ.
http://optykjelesnia.pl/c...adem-optycznym/maat_ - 2016-08-15, 22:28 Bałabym się takich okularów, ja nawet boję się używac tych tanich przeciwsłonecznych. Ludzie z biedy są zmuszeni używać tego badziewiaAdijos - 2016-08-15, 22:50
bartek82r napisał/a:
Adijos napisał/a:
No nic mnie bardziej w życiu nie rozpierdoliło jak typ mi powiedział, że ma okulary za 20 zł z polomarketu.
Te komentarze dziwnych użytkowników. Moris299 - 2016-08-15, 22:52 bartek82r - 2016-08-15, 23:09 ej komentarze sa akurat 100% prawdziwe Moris299 - 2016-08-16, 18:27 fajne autko ma jezus, ktoś orientuje się co to za marka i model?
tak jeszcze zostawiam apropo ostatniego tematu o wypadku na autostradzie bartek82r - 2016-08-22, 19:06 Laguna przetestowana, zaliczka zostawiona.
w przyszlym tygodniu odbieram http://olx.pl/oferta/rena...D5-IDgUKaR.htmlZSK - 2016-08-24, 16:43 Niech jeździ Moris299 - 2016-08-24, 19:53 A dobra chuj, parę osób z tego forum już wie ale "pochwalę" się szerzej
rozjebałem peżiego parę dni temu mi się nic kompletnie nie stało, jedyne obrażenia to takie, że sobie musiałem szkło z ręki wyciągać i siniak od pasa(tak myślę, że to był pas)
wyebao mnie na zakręcie, zbyt szybko jechałem, mokra nawierzchnia i takie tam...
szczerze? cud, że żyję. Przy 100hm/h zajebałem w drzewo
aktualnie jestem na etapie odzyskiwania z niego co się da... opony, felgi, silnik (silnik nie dostał), akumulator, cały tam sprzęt od gazu itp... złomowanie sobie mogę lewe załatwić (w sensie kwitek)
no cóż póki co bez autka ale już dziadek do mnie "no ale jak to mój jedyny wnuk bez samochodu teraz będzie" więc myślę, że może się trochę dołożyć rodzice też powiedzieli, że się dołożą (co prawda nie tyle co dziadek ale zawsze coś) więc jak zezłomuje tego to cóż, trzeba będzie obczaić coś nowego może nawet pc sprzedam bo aktualnie nie używam go na tyle a pjorytety to pjorytety macbed - 2016-08-24, 19:55 Wybacz moją początkową reakcję, dobrze że Ci się nic nie stałoMarcin55522 - 2016-08-24, 19:59 Dobrze, że nic Ci nie jest, ale ZAWSZE zwalniaj na zakrętach.ChodnikowyWilk - 2016-08-24, 20:04 Przykro mi, no ale masz niestety nauczkę, że auto to nie zabawka...Moris299 - 2016-08-24, 20:06
ChodnikowyWilk napisał/a:
masz niestety nauczkę, że auto to nie zabawka
zwykle nie popierdalam tak, w mieście szczególnie się pilnuje a poza miastem zwyczajnie zbyt ciężka noga ale dzisiaj jechałem mercem taty to już nawet 90km/h nie przekraczałem
nauczka na pewno jest... już mi się odechciało popierdalaćkrojechleb - 2016-08-25, 00:09
Moris299 napisał/a:
ChodnikowyWilk napisał/a:
masz niestety nauczkę, że auto to nie zabawka
zwykle nie popierdalam tak, w mieście szczególnie się pilnuje a poza miastem zwyczajnie zbyt ciężka noga ale dzisiaj jechałem mercem taty to już nawet 90km/h nie przekraczałem
nauczka na pewno jest... już mi się odechciało popierdalać
Jak rozjebałem auto mojej mamy (18 lat miałem) sąsiad wtedy powiedział "jak przynajmniej jednego auta nie rozwali to się jeździć nie nauczy"
Także się nie ma co przejmować i dobrze, że ci się nic nie stało a wyglądało dość niebezpiecznieMańka - 2016-08-26, 10:12 Pokochałam deski Digital
Jak wrócę z Rady to powrzucam
Ten Probe jest śliczny Samara - 2016-08-26, 11:33 Hej. Popsuł mi się samochód, naprawa przewyższyłaby jego wartość, więc muszę kupić coś nowego. Szczerze mówiąc kompletnie się na tym nie znam i nie ma mi kto doradzić, no może poza wujem, który mnie wkurza w tej kwestii : D Pomożecie? ^^ Planuję kupić coś do maks 6k. Upatrzyłam sobie coś takiego, ale nie wiem czy jest ok, z wyglądu mi się podoba ;x Będę wdzięczna za jakąś opinię o nim.
http://allegro.pl/citroen...6423109609.html
Wujo mi marudzi, że ten jest jak dla mnie za duży i będzie za dużo spalał i ciągle mnie namawia na punto, ale jakoś nie jestem do tego przekonana. Polecicie jakiś ciekawy model? bartek82r - 2016-08-26, 11:40 ogólnie słyszałem dobre opinie na temat xsary picasso więc chyba raczej ok ale niech sie ktoś mądrzejszy ode mnie wypowie
A jakiego rodzaju samochodu szukasz? Vana? Czy może być coś innego? Benzynka czy diesel? W ogóle jakie masz oczekiwania co do auta?
PS: ten egzemplarz nie ma tylnej wycieraczki i jednej linki od półki w bagażniku Samara - 2016-08-26, 11:43 Właściwie nie mam konkretnego typu, mogą być inne, byle się spodobał :X Benzyna, najlepiej w miarę małe spalanie. A tak to jedyne wymaganie to rocznik co najmniej 2000.