To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

brzozik70043704352251515 - 2014-10-05, 21:59

moja najstarsza siostra jest ode mnie starsza 10 lat, srednia 9 a najmlodsza 7, wiec pewnie tez bylem darem od Boga, glowa do gory Moni :D
monjiczq - 2014-10-05, 22:02

Ok już ze mną lepiej
ZSK - 2014-10-05, 22:50

Wrócę na chwilkę bo mnie zaciekawiło
brutalka napisał/a:
15 lat miałam, ten facet 22, przyjaciółka 18.

Czyli "ten facet" wolał młodszą dziewczynę (w zasadzie bardzo młodą) od takiej akurat pełnoletniej. Ciekawe :) No chyba, że ta Twoja koleżanka zupełnie nie okazywała temu gościowi swoich uczuć. To wtedy ona zachowywała się jak dziecko za to Ty bardzo dojrzale. A ten facet bardzo jak ja i moi koledzy :D I Jankiel :D

Wracając do tabu na chacie. U mnie jest lajt kompletny. Może nie ma świńskich żartów (mój chrzestny jest za to bardzo zbereźny) ale podejście mam w domu myślę normalne. Zawsze przed wakacjami słyszę tylko żebym dzieci nie narobił bo trza będzie daleko na wesele jechać :P No i "żebym patrzył na co włażę" A tak po za tym to ogólnie na luzie i z humorem. Mama mówi, że mam korzystać z życia ile wlezie pókim młody :) W sumie to z tatą nie ma takiego luzu, jak np. idzie jakaś fajna dziewczyna ulicą to nie komentujemy, jakoś tak nie ma tematu i jest w uj niezręcznie. To mi się nie podoba. Wolałbym bardziej kumpelskie relacje na tej płaszczyźnie, kilku moich ziomków tak ma.

Ale u tego mojego wujka jest czasem niezły hardcore na rodzinnych imprezkach. Niczym niezwykłym jest publiczne wychwalanie przez biesiadników tego, że dziewczynie mojego kuzyna (oboje w moim wieku) urosły cycki. I faktycznie urosły:D Tak, była przy tym. Normalnym jest też, że żony kuzynów żalą się, że teraz jak mają dzieci to nie ma kiedy się pukać bo albo dziecko chce spać z nimi albo może usłyszeć albo mąż zmęczony po robocie. Albo co robią żeby córkę mieć, lub że wujek chciałby jeszcze azjatkę zaliczyć bo ponoć mają w poprzek itp. itd. :D Ogólnie wesoło.

brutalka - 2014-10-05, 23:08

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Wrócę na chwilkę bo mnie zaciekawiło
brutalka napisał/a:
15 lat miałam, ten facet 22, przyjaciółka 18.

Czyli "ten facet" wolał młodszą dziewczynę (w zasadzie bardzo młodą) od takiej akurat pełnoletniej. Ciekawe :) No chyba, że ta Twoja koleżanka zupełnie nie okazywała temu gościowi swoich uczuć. To wtedy ona zachowywała się jak dziecko za to Ty bardzo dojrzale. A ten facet bardzo jak ja i moi koledzy :D I Jankiel :D

Od zawsze miałam starszych znajomych i chłopaków, a z rówieśnikami słabo się dogadywałam. W każdej ze szkół, do których chodziłam miałam grupę znajomych, ale zostawiałam ich w szkole. Nigdy chyba nie spotkałam się ze szkolnymi znajomymi poza szkołą, mocno rozdzielałam te dwa światy ;) Wyjątek: wagarowanie i piwkowanie z ludźmi ze szkoły ;p A poza tym miałam poza szkołą swoje dwie ekipy. Rozdzielałam je muzycznie, jedni metal, rock, punk itd.; drudzy techno i inne rzeczy. I w każdej grupie wszyscy starsi od 2 do nawet 15 lat. I w zależności na jakich ludzi miałam ochotę, tam szłam. Taka różnorodność charakterów, z którymi się stykam bardzo mi odpowiadała. Kiedy wpadłam w związek - ten najdłuższy 4,5 letni - z o 7 lat starszym, wpadłam w trzecią grupę dojrzałych ludzi w większości już małżeństw, ale nie nudziarzy. To były fajne czasy, które byłam zmuszona uciąć ;) Teraz maltretuję czwartą i piątą grupę - zupełnie obcych internetowych (podział: forum miszczuf, portale poetyckie i znajomi z CoD: BO. Osobiście poznałam tylko kilkoro z Was i jedną osobę z CoD: BO w zeszły piątek) i ludzi z pracy. Lubię analizować ludzi, ludzie, ich charaktery, emocje to chyba najciekawsze dla mnie tematy ;)

ZSK - 2014-10-05, 23:22

To dość częste wśród dziewczyn i to właśnie od najmłodszych lat, że mają starszych znajomych. Szczególnie jeśli są atrakcyjne lub otwarte/odważne. Jeśli chodzi o facetów to wśród moich rówieśników za szkolnych czasów starszych znajomych mieli jedyni ci, którzy mieli starsze rodzeństwo, ci z bloków lub którzy mieli o te kilka lat starszych sąsiadów. No bo umówmy się - 15 letni chłopak raczej nie wyrwie 22-24 latki ale 15 letnia dziewczyna, co sam obserwuję, bez większego problemu. Jak sarenka, która sama nadstawia się wilkowi na pożarcie ;)
monjiczq - 2014-10-05, 23:23

Bo my mamy moc
ZSK - 2014-10-05, 23:28

Bo kobietom się nie odmawia :P
monjiczq - 2014-10-05, 23:29

No własnie, samo przez sie mowi
brutalka - 2014-10-05, 23:31

Czasem sarenka okazuje się wilkiem, ZSK ;) Ale lepiej nie będę objaśniać, bo mnie znielubicie :D
ZSK - 2014-10-06, 00:00

To było uogólnienie do jednego przypadku, wiem że w niektórych krew buzuje od najmłodszych lat i sarenka może być tygrysicą a wilk czymś innym (nic nie przychodzi mi do głowy bo zasypiam) ;)
Ale objaśniać możesz, tu nikt Cię lubić nie przestanie :P

brutalka - 2014-10-06, 11:29

Choc na powaznie bylam tylko w jednym zwiazku, to facetow mialam kilku wczesniej. Bardzo krotkie epizody. W kazdym razie bylo tak, ze jakikolwiek chlopak by mi sie nie spodobal to ZAWSZE wychodzilo tak, ze go poznawalam. O zwiazkach nie mowie, gdyz czasem poznajac goscia moja fascynacja mijala, ale jesli tak sie nie dzialo - mialam kogo chcialam. Brzmi to glupio, ale to w najprostszych slowach obrazuje, jak to wygladalo. Dla mnie nie, bo wcqle nie zdawalam sobie z tego sprawy, gowniara bylam i po prostu wszystko sie dzialo, jak chcialo, a ja niczego nie analizowalam, ale moi starsi znajomi latwo przykleili mi etykiete, bo z kazdym z tych facetow zrywalam mniej wiecej po miesiacu, kiedy stwierdzalam, ze to nie to i w dluga, a pozniej mialam te 16 lat niecale i wylecialam z obiegu na lata ;)
ZSK - 2014-10-06, 16:41

Może okazywałaś zainteresowanie a reszta działa się już sama ;)
RudaMaupa - 2014-10-06, 17:09

Rozumiem brutalkę. Ja sama poznałam dwie swoje sympatie, sexy ciacha, w sumie chyba zawsze miałam znajomych, którzy wydawali mi się przystojni, niemniej było to już w liceum, we wcześniejszych latach jakoś nie robiłam szału... :P Aczkolwiek nigdy nie byłam w miesięcznym związku, bez sensu :P To już lepiej się nimi otaczać niż udawać, że coś tam się dzieje :P Szczególnie jak się ma 15 lat i nie ma niczego na dłużej :P W mojej klasie gimnazjalnej był to sposób na zdobycie prestiżu - chodzić z jak największą ilością facetów, potem ich rzucać i dalej. Pamiętam do tej pory oczy zbitego psiaka w wykonaniu kolegi - starszego od nas, którego spiknęłam z koleżanką, bo taka zakochana była... Przeszło jej po dwóch tygodniach, alem była zła na siebie.

W wieku 14 lat byłam wierniejsza niż brutalka, choć to trudno było nawet chodzeniem nazywać :haha: Niezła z Ciebie łobuziara :)

No dobra, przyznaję się, mówię tak, ale chyba część znajomych była we friendzone... Cholera wie, co gorsze. Nic, z czego można być dumnym.

Moris299 - 2014-10-06, 17:11

Ej ja chyba umrę sam. Jsk tak patrzę na dzisiejsze dziewczyny to wszystkie są takie tępe i puste ;/
RudaMaupa - 2014-10-06, 17:23

A myślisz, że niedzisiaj były inne...?
ProFace - 2014-10-06, 17:47

:bag: Ja wszystkie zboczone rzeczy ogarnęłam od razu po skończeniu podstawówki... W gimnazjum byłam najbardziej zboczoną osobą w klasie... Teraz jeden kolega musi się obok mnie pilnować co mówi bym nie wykorzystała tego przeciw jemu ale na szczęście są bardziej zboczeni koledzy z dystansem do siebie :-D Ile to się słucha co się w szatni i w łazience z mydłem wyprawia hoho.
Jedynych starszych kolegów mam w internecie >.<
A czy zadawałam się ze starszymi w realu? No może w gimnazjum... Chodziłam z takim jednym ze starszej klasy (97). Co to był za szczenięcy związek. Brrr I miałam też chłopaka o 2 lata starszego co 2 razy się z nim spotkałam co nawet na forum coś tam kiedyś pisałam... Brr to też było trochę niepoważne brr
I taka ciekawostka. Gdy miałam 13 lat ( XD) na obozie musiałam chodzić z takim 10 latkiem bo się popłakał gdy odrzuciłam jego zauroczenie i pod przymusem obozu musiałam z nim chodzić... Przynajmniej mieli z czego się pośmiać. ( Od tamtego czasu nie przepadam za młodszymi >.< )
A co do podrywu czasem gryzmolenie serduszek z imieniem ukochanego na ławkach jest skuteczne :ok:

Moris299 - 2014-10-06, 17:56

Oczywiście nie chce tu nikogo obrażać z forum bo tu dziewczyny wyjątkowo inteligentne ;)
Obecnie nie znam żadnej dziewczyny z którą mógłbym być. Po prostu czasami czuje jakbym tu nie pasował w ogóle ale nie chce mieć przedmiotu do ruchania jak to w dzisiejszych czasach 99% mężczyzn tylko po prostu znaleźć gdzieś ta drogą połówkę która mnie zrozumie o.o

Mackers - 2014-10-06, 18:01

Moris299 napisał/a:
nie chce mieć przedmiotu do ruchania jak to w dzisiejszych czasach 99% mężczyzn tylko po prostu znaleźć gdzieś ta drogą połówkę która mnie zrozumie o.o

Takich jak ty jest o wiele więcej, niż 1%.

Davos - 2014-10-06, 18:16

Moris, nic na siłę. Ale niestety muszę się zgodzić co do Twojego zdania o pustych dziewczynach. Ja mam też wrażenie, że dzisiaj jest ich więcej niż kiedyś. Ja miałem w liceum 22 dziewczyny i właściwie o żadnej bym na dobrą sprawę nie mógł powiedzieć, że jest tępa albo pusta. Z innymi poznanymi rówieśniczkami było podobnie. A teraz większość dziewczyn młodszych choćby o kilka lat, nawet jeśli są całkiem inteligentne to i tak wydają mi się bardzo infantylne. A tej cechy akurat bardzo nie lubię.
O nastolatkach już nawet nie wspominam.
Chociaż może to po prostu kwestia środowiska, w którym się obracałem... Nie chcę hejcić całego młodszego pokolenia tylko dlatego, że jest młodsze ;) I mówić jak stary, zrzędzący dziadyga, że kiedyś to były czasy, a teraz ta dzisiejsza młodzież to Sodoma i Gomoria :) Ale mimo wszystko cieszę się bardzo, że dorastałem w latach 90tych i na początku XXI wieku, a nie teraz.

Antlion - 2014-10-06, 18:17

Mackers napisał/a:
Moris299 napisał/a:
nie chce mieć przedmiotu do ruchania jak to w dzisiejszych czasach 99% mężczyzn tylko po prostu znaleźć gdzieś ta drogą połówkę która mnie zrozumie o.o

Takich jak ty jest o wiele więcej, niż 1%.

Po prostu ci opisani przez Morisa są najgłośniejsi. Przez to wydaje się, że jest ich tak wiele (zresztą zapewne jest).