WRECKING BALL! qtasiorro - 2014-07-12, 17:37 Może Was zaskoczę, ale ja właśnie czekam w tym temacie na posty Rokokoka. Mam przekonanie graniczące z pewnością, że każdy ponad dziesięcioletni trance'owo-dance'owo-wkażdymrazieelektroniczny kawałek będzie dobry, a Rokokok często takie wkleja. "King of my asshole" i "Rakamakafą" tego przykładem. Mam nadzieję, że wśród z nich znajdę coś, co znam i lubię, a o czym zapomniałem, a może nawet coś dobrego, czego jeszcze nie słyszałem. Więc Rokokoku, kontynuuj swe dzieło, a Wy wszyscy bierzcie z niego przykład
Choć przyznam, że nadmiar Tiesto może poważnie zaszkodzić zdrowiu naszemu i naszych najbliższych JankielKindybalista85 - 2014-07-12, 17:39 Nom, nadmiar Tiesto swego czasu zaszkodził samemu Tiestu/Tiestowi/hui wi jak to odmienić.K - k - 2014-07-12, 18:13
qtasiorro napisał/a:
Może Was zaskoczę, ale ja właśnie czekam w tym temacie na posty Rokokoka. Mam przekonanie graniczące z pewnością, że każdy ponad dziesięcioletni trance'owo-dance'owo-wkażdymrazieelektroniczny kawałek będzie dobry, a Rokokok często takie wkleja. "King of my asshole" i "Rakamakafą" tego przykładem. Mam nadzieję, że wśród z nich znajdę coś, co znam i lubię, a o czym zapomniałem, a może nawet coś dobrego, czego jeszcze nie słyszałem. Więc Rokokoku, kontynuuj swe dzieło, a Wy wszyscy bierzcie z niego przykład
Choć przyznam, że nadmiar Tiesto może poważnie zaszkodzić zdrowiu naszemu i naszych najbliższych
Taki - zastanowię się, jak nazwać ten gatunek - happy hardstyle to akurat nie mój gust. Nie pomyśl tylko, że chodzi mi o sam fakt cienkich głosików, które w niektórych gatunkach robią dobrą robotę, ale o "hardstajlowy bit", który dla mnie jest be.K - k - 2014-07-12, 19:03 Fly to heaven
https://www.youtube.com/watch?v=Q4I3OVzOEjQAdijos - 2014-07-12, 19:11 www.youtube.com/watch?v=M5M2TnOxJTI