To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Zdjęcia naszych zwierzaczków :D

krojechleb - 2017-02-10, 11:58

Ta buła na 3 obrazku nawet zabawnie wygląda
Zaknafein - 2017-02-10, 15:54

Davos napisał/a:
c1ick napisał/a:
Ja też stawiam życie swoich psów wyżej niż randomowych ludzi. Dlaczego? Dlatego, że te psy to moja rodzina, istoty do których jestem przywiązany i tak, mogę powiedzieć, że je kocham.

^

that

jak bardzo trzeba by być pozbawionym jakichkolwiek uczuć, żeby nie móc przywiązać i pokochać zwierzaka który praktycznie uważa nas za swój cały świat
ewentualnie uczulonym na racjonalne myślenie i inteligentnych ludzi

Cytat:

Żartujesz chyba. Nawet hajs w moim portfelu jest dla mnie ważniejszy niż życie nieznajomych mi ludzi xD a co dopiero pies

Kicerk moj spirit animal xD

poza tym to przecież oczywiste, że ludzie się bardziej przywiązują do zwierząt czy nawet czasem rzeczy które są w ich posiadaniu i cenią sobie je bardziej niż przypadkowe osoby, które nie mają dla nich jakiejś wartości.

Ascara - 2017-02-10, 17:10

Zora.
Jest naprawdę spora, waży 14kg czyli więcej niż niejeden dorosły pies i przez to jakoś tak odruchowo by się oczekiwało, że będzie się zachowywać dojrzale - a ona gryzie po rękach, sika w domu itp. I jakoś tak trudniej jej to wybaczyć niż maluchowi, po którym widać, że jest mały. :D

Marcin55522 - 2017-02-10, 17:44

Taki duży dzieciak z tej Zory :D Chlebku ludzie to chuje dlatego więcej osób stawia zwierzęta nad ludźmi w tym ja. Poza tym pies to też człowiek.
Ascara - 2017-02-10, 19:19

Marcin55522, no duży. :D

Jest coś w tym, co piszesz. Warto pamiętać, że zwierzaki są często skazane na łaskę i niełaskę człowieka, a ten jednak jest w miarę samodzielny.

SlownikOrtograficzny - 2017-02-10, 22:13

KicerK napisał/a:
krojechleb napisał/a:
I tu pytanie bo wiadomo nie rozumiem więc zapytam: lepiej niech umrze człowiek czy wasz pies?? Jakbyście tak czysto teoretycznie mieli podjąć taki wybór?? Jaki by był?? Pytam tych marzycieli żyjących w wyimaginowanym świecie szczęścia i harmonii zwierząt i ludzi

Żartujesz chyba. Nawet hajs w moim portfelu jest dla mnie ważniejszy niż życie nieznajomych mi ludzi xD a co dopiero pies

Przy czym jednak nie jestem jednym z tych zwięrzęcych wariatów co życzą śmierci ludziom puszczającym fajerwerki na sylwestra xD a znam takich

:clap: :1m:

Nadir napisał/a:
Ale wracając do tematu, dam zdjęcie mojego kota. Staś grzejący się o zasilacz od laptopa, bo ciepełko musi się zgadzać.

nawiedził cię rzadki zasilaczowy kote, daj :piwo: a już nigdy nie zabraknie ci prundu w laptopie

Barbra - 2017-02-10, 22:49

chleb, masz takie podejście wiejskich dziadków, dla których pies jest od pilnowania domu, kot od wyganiania nornic a kury dla jajek

jak taka istotka która nie rozumie twojego języka przychodzi do ciebie i się cieszy że jesteś i merda ogonem albo ociera się o nuszki i patrzy na ciebie tak oczkami żeby dać jej jeść bo dzięki tobie nadal żyje to jest tak urocze że ah rozkleiłam się pisząc to :')

Adijos - 2017-02-10, 22:54

Barbra napisał/a:
a kury dla jajek

rosołek
zapomniałaś o rosołku

SlownikOrtograficzny - 2017-02-10, 22:58

Ej, ale kompot z takiego koguta co se normalnie po grządce chadzał to jes prima sort.
Adijos - 2017-02-10, 22:59

Mnie tego mówić nie musisz, ze wsi jestem. :-D

rosołek taki ze swojskim makaronem a do tego pajda chleba ze smalcem, ogórem kiszonym i skwarkami.
To jest to.

widzu - 2017-02-10, 23:28

Tu się nie zgodzę, rosołek z ziemniakami FTW. Dużo lepszy niż z makaronem.
Nadir - 2017-02-10, 23:37

Rosół tylko z makaronem. #teammakaron
Lilith - 2017-02-10, 23:47

Rosół z ziemniakami? o.O

#TeamMakaron <3

Zaknafein - 2017-02-10, 23:47

Nadir napisał/a:
#teammakaron

Barbra - 2017-02-10, 23:52

szakaron
widzu - 2017-02-11, 00:06

Może ja po prostu dziwny jestem. :P
SlownikOrtograficzny - 2017-02-11, 00:15

widzu napisał/a:
Tu się nie zgodzę, rosołek z ziemniakami FTW. Dużo lepszy niż z makaronem.

Że co proszę?! :frusty:

ZSK - 2017-02-11, 00:30

Dupczycie, że da się jeść rosioł inaczej niż z makaronem :v
Ascara - 2017-02-11, 00:33

#teammakaron - ale kupny, nie lubię domowego
Marcin55522 - 2017-02-11, 01:07

Domowy jest o niebo lepszy od kupnego, ale jak ktoś źle robi to kupny będzie lepiej smakować :D Znaczy ja prawie cały czas jem kupny, ale jak domowy się zrobi to kupny się chowa.