To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

K - k - 2014-07-31, 17:49

:grimer:
R - y - 2014-07-31, 18:17

Rozmowa z dzisiaj:
Facet: I want you to suck my dick.
Ja: I will if you suck mine first.

Kiedy oni się nauczą? W ogóle jakiś przystojniak najlepiej bez koszulki mógłby mi pomóc zaciągnąć walizki na Victorię w sobotę.

Krokorok, zapisz się na online dating. Można poznać świetne osoby. Na sympatię czy inne cosie.

icywind - 2014-07-31, 18:21

Dobra riposta :ok:
R - y - 2014-07-31, 18:22

Dokształcam się :D
Davos - 2014-07-31, 20:31

R - y, z kim Ty rozmawiasz? :D
R - y - 2014-07-31, 20:45

Davos napisał/a:
R - y, z kim Ty rozmawiasz? :D

sama się zastanawiam :D przyciagam tych zboków

Davos - 2014-07-31, 20:59

Przecież na tych wszystkich czatach tylko tacy tam siedzą :D
Mackers - 2014-07-31, 21:05

Co wy mu tak odradzacie spotted? To w waszym interesie jest, może ktoś odpisałby coś głupiego i bum jest skrin na główną.
R - y - 2014-07-31, 21:18

A to prawda. Spotted to kopalnia skrinów
Zaknafein - 2014-08-03, 20:52

mieliscie kiedys taka sytuacje, ze poznajecie jakas dziewczyne i ogolnie jest spoko, ale nagle sie okazuje ze ma dziecko?
; /

Sharvari - 2014-08-03, 20:59

nienawidzę kiedy mi się to zdarza ;/
Zaknafein - 2014-08-03, 21:01

kumpel sie kiedyś z taką stegował, 17 lat miała, a później go nagle rzuciła i biedak w depresję wpadł przez suke

Davos - 2014-08-04, 01:26

Miałem ładnych kilka razy sytuację, że dziewczyna, która wpadła mi w oko, okazywała się zajęta, ale na taką z dzieckiem jeszcze nie trafiłem. Aczkolwiek w UK chyba łatwiej o taką sytuację, u nas młode matki nie dostają takiego socjalu jak tam ;)
RudaMaupa - 2014-08-04, 08:44

W miarę upływu lat będzie tak coraz częściej. Widzę to po znajomych singlach - wypatrywanie obrączek, oznak bobasów etc... To takie złe, jak dziewczyna ma dziecko?
Zaknafein - 2014-08-04, 11:06

Ja nie mówie, że źle, że ma dziecko, ale co innego trafić na panienkę z dzieckiem mając np 26 lat a co innego mając 18
Sharvari - 2014-08-04, 11:13

to jest złe. po pierwsze wątpię że Zak mówi o lasce po 20tce, która już pokończyła szkoły i się ogarnęła, po drugie jeżeli nie jest z ojcem dziecka a szuka od razu nowego towarzystwa to jest duża szansa, że jest/było coś nie tak. po trzecie szkoda tego dziecka jeżeli jest już kilkuletnie, bo przyzwyczaja się do nowego wujka. albo do kilku.
RudaMaupa - 2014-08-04, 11:19

Niekoniecznie złe. Czasem po prostu się w życiu zdarza... Moja dawna koleżanka w wieku lat 18 zaszła w ciążę. Urodziła, ojca dziecka wykopała za drzwi, bo miał już z inną, popijał etc. Musiała szybko dorosnąć, choć wcześniej zabawa jej w głowie. Do tego gość się do niej dobijał drzwiami i oknami, więc sama jej mówiłam, że trzeba żyć dalej.
Po roku, dwóch znalazła innego, młodszego nawet od niej, z którym jest po ślubie, oczekują drugiego wspólnego dziecka, a trzeciego w gromadce. Chyba nie trzeba się zamykać w pokoju, jak się ma dziecko...

Chociaż rozumiem, że dla nastoletniego człowieka partner z dzieckiem jest dużym obowiązkiem i nie każdy jest na to gotowy. Po prostu wydaje mi się, że nawet wpadka, rozstanie czy śmierć (też taki przypadek znam) nie powoduje, że trzeba przestać żyć, szczególnie jak jest się młodym.

Davos - 2014-08-04, 11:44

Nie powiem, że złe, bo nie mnie oceniać, z jakiego powodu jakaś dziewczyna została sama z dzieckiem. Jedna przez własną głupotę, a inna przez życie, które nieszczęśliwie się ułożyło. Aczkolwiek powiem szczerze i otwarcie, że dla mnie to by była okoliczność trudna do zaakceptowania.
brutalka - 2014-08-05, 00:35

Davos napisał/a:
Nie powiem, że złe, bo nie mnie oceniać, z jakiego powodu jakaś dziewczyna została sama z dzieckiem. Jedna przez własną głupotę, a inna przez życie, które nieszczęśliwie się ułożyło. Aczkolwiek powiem szczerze i otwarcie, że dla mnie to by była okoliczność trudna do zaakceptowania.

To naturalne. W końcu jesteśmy zwierzętami. Tyle że ludzie nie zabijają dzieciaków, żeby własne geny szybko rozprzestrzenić. Jednak myślę, że to instynkt każe facetom uciekać w takich sytuacjach. Znaczy uciekać... Lepsze określenia: zastanowić się dwa razy lub przystanąć na chwilę.

ZSK - 2014-08-19, 18:25

Co tu tak cicho? Wakacje są! Żadnych wakacyjnych przygód? Miłostek? :???: