Protestuję! Ja już to kiedyś wrzucałem i to dawno! Proszę się nie ekscytować!!!
JankielKindylibalista85 napisał/a:
ten kawałek na wejście brutalnie rozpierdolił parkiet.
Najlepsze określenie na to co ten utwór faktycznie robi. Roz-pier-da-la!!!
Miałem niewymowną przyjemność bawić się przy nim całkiem niedawno :3
PRZEBIJAM!
Może nie mocą jebnięcia ale na pewno siłą wspomnień. To Biały Kruk, którego mi brakowało, a który udało mi się znaleźć dosłownie kilka dni temu. Jakimś cudem nawet Shazam nie potrafił go rozpoznać. Wstyd!
To bez wątpienia jeden z pierwszych Tranceowych kawałków jakie usłyszałem w swoim życiu, gdy jeszcze w ogóle nie wiedziałem co to takiego, że w ogóle jest coś takiego jak gatunki muzyczne i jakie to bogactwo doznań. Taki młody byłem. Pierwsze bujaki w rytmach tej muzyki bez wątpienia miały wpływ na mój późniejszy gust muzyczny
https://www.youtube.com/watch?v=rUzud2COUQEJankielKindybalista85 - 2015-04-27, 21:26 Kurna Typie, to jest autentycznie klasyk! "Another World" z kolei pierwszy raz usłyszałem jeszcze w Kameleonie w Krk (R.I.P. oficjalna dyskoteka Wisły Kraków)
Się fruwało po parkiecie przy tym wszystkim! Stare dobre czasy.
I jeśli ten Shazam nie umi rozpoznać takiego hitu to - choć nie wiem co to właściwie jest - stwierdzam, ze jest chujowe!
To ja tak:
https://www.youtube.com/watch?v=usRCbzneLKwZSK - 2015-04-27, 21:45 A wyobraź sobie jak to jest wreszcie znaleźć ten utwór po kurde tylu latach bezskutecznego szukania
A Shazam to właśnie program do rozpoznawania muzyki. O dziwo pierwszy i jedyny jak dotąd raz potknął się na tym utworze. No wstyd, nie powiem JankielKindybalista85 - 2015-04-27, 21:46
ZróbmySobieKupę napisał/a:
A wyobraź sobie jak to jest wreszcie znaleźć ten utwór po kurde tylu latach bezskutecznego szukania
A Shazam to właśnie program do rozpoznawania muzyki. O dziwo pierwszy i jedyny jak dotąd raz potknął się na tym utworze. No wstyd, nie powiem
Wiesz, zanim powstał youtube udało mi się doświadczyć tego uczucia kilkaset razy.
Muszę przetestować bo nawet i mi cała masa mega cudów elektroniki umknęła wydaje się że bezpowrotnie. Jak on toto rozpoznaje?