To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

Barbra - 2013-12-02, 22:10

po tekście "jaką ma słodką główkę" bardziej martwiłabym się że to z siostrą jest coś nie tak, a nie że kolega to zboczeniec ;p

i taak, też jestem z krakowa, ale w sumie nie przepadam za klubami i jakaś połowa pubów do których zdarza mi się chodzić nie jest pod ziemią, więc mogę się czuć bezpieczna :D

AnswersMaster - 2013-12-02, 22:11

na tym cytowaniu sie posikałem
JankielKindybalista85 - 2013-12-02, 22:14

Ulala... Myślałem, że mam niezłe sąsiedztwo jak sie dowiedziałem, że RudaMaupa jest z NH. Potem wprawdzie mój entuzjazm ciut opadł bo Ruda się zaręczyła :P ale teraz, jak się okazało, że mam też Ciebie to już w ogóle radocha! :-D :piwo: dear Barbra

[ Dodano: 2013-12-02, 22:14 ]
AnswersMaster napisał/a:
na tym cytowaniu sie posikałem

No toś też kurna nakapał na dywan! :-D

Barbra - 2013-12-02, 22:51

też się cieszę jak wiem że ktoś jest z krakowa, slonx też jest stąd :D (dawno się nie udzielał)

ale ja nie jestem z huty :D

qtasiorro - 2013-12-02, 23:01

Barbra napisał/a:
też się cieszę jak wiem że ktoś jest z krakowa, slonx też jest stąd :D (dawno się nie udzielał)

Śląsk jest z Krakowa? :O

Barbra - 2013-12-02, 23:26

qtasiorro napisał/a:
Barbra napisał/a:

zawsze mi się wydawało że on jest stąd ;o chyba że tylko tu mieszka teraz

chyba że w ogóle nie i coś pomieszałam

qtasiorro - 2013-12-02, 23:27

Barbra napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
Barbra napisał/a:

zawsze mi się wydawało że on jest stąd ;o chyba że tylko tu mieszka teraz

chyba że w ogóle nie i coś pomieszałam

Ja nie mam pojęcia, skąd on jest, ale po nicku wiązałem go ze Śląskiem :)

ZSK - 2013-12-02, 23:30

Najwyżej założymy osobny temat o klubach :P Słyszę, że dużo ludzi z Czewy jeździ na imprezy do Krakowa, musicie mieć dobrą opinię. Polećcie coś ;) Ja jeżdżę niekiedy po dyskotekach, które są naprawdę spore ale usadowione na jakichś wiochach. Nie wiem skąd ci ludzie się tam zlatują ale zwykle jest tłok. W opolskim jest masa takich miejsc np. Limonka, Ferro, Discoplex, jeszcze coś na Bierdzanach. W samym Opolu kluby są małe. Nie we wszystkich byłem, Brzozik będzie lepiej wiedział, ale z tych co byłem to same raczej wk*rwiające klitki ale prócz Akwarium nie w piwnicach. W Czewie chyba jest kilka piwnicowych klubów, nie wiem, nie ciągnie mnie tam imprezować :P

@Jankiel: Hahahaha tekst Twojej kuzynki "Mam nadzieję, że jeszcze urośnie..." i cała reszta, MISTRZ! :D

Wracając do topicu: Nie będę nikogo podrywał bo potem krążą na forum głupie ploty, że jeżdżę na imprezy żeby panny wyrywać!

AnswersMaster - 2013-12-02, 23:36

qtasiorro napisał/a:

Ja nie mam pojęcia, skąd on jest, ale po nicku wiązałem go ze Śląskiem :)

@kutazorro Myślałem, że to od mojego przekręcania nicków na mistrzach w odpowiedziach, bo jak mu wymysliłem Śląsk to mu tak ciągle pisałem :D Ale skąd jest to nie wiem, moze sie wypowiadał ale nie pamietam.

qtasiorro - 2013-12-02, 23:38

@MasterAnswers, to też pamiętam i nie wiem, co było pierwsze :)
kurzojajkozaur-AM

Barbra - 2013-12-03, 13:45

wiem że w temacie o alkoholach polecał mi sklepy z piwami regionalnymi w krakowie, więc musi tu być ;)
Zabek05 - 2013-12-05, 10:21

Podobno Adijos założył ten temat że względu na mnie :D Ma się tę charyzmę :D

Dzisiaj zagadały do mnie dwie dziewczyny (niewątpliwej urody ;) ), przywitały się, przedstawiły, zapytały, jak tam w szkole itp. Niestety, nie mogłem im odpowiedzieć, bo właśnie jadłem ;< One pomyslaly, że nie chcę z nimi gadać i poszły sobie :( nosz qrwa, jakby podeszły do mnie 2 minuty wcześniej lub później... ;(

ProFace - 2013-12-05, 16:21

Ty myślałeś, że one chciały z tobą pogadać, a one może chciały mieć więcej znajomych na fejsie.
Adijos - 2013-12-05, 16:48

Nie dołuj chłopaka :D
widzu - 2013-12-05, 16:58

^AdijoS^, nie wyczułeś subtelnego żarciku ;)

Zwróć uwagę na słowo "fejsie" a potem na autora. :)

ProFace - 2013-12-05, 17:19

widzu napisał/a:
Zwróć uwagę na słowo "fejsie" a potem na autora.
Jakbyś chciał wiedzieć to na serio mam fejsa, a nawet fanpage! https://www.facebook.com/protwarzyczka
Adijos - 2013-12-05, 17:20

Tak smutno. Zero lajków :D Prawdziwego też masz ^_^
widzu - 2013-12-05, 17:21

Twarzowe zdjęcie.
ProFace - 2013-12-05, 17:31

[łatewer]
Adijos - 2013-12-05, 17:42

ProFace napisał/a:
Wracając do podrywu, wiem, że można dziewczyną dokuczać. Takie końskie zaloty ;)

E tam końskie zaloty, ja ogólnie lubię denerwować dziewczyny, które, że tak powiem są spoko, ale nie chcę tak czy siak ich poderwać :-D