Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
Barbra - 2013-12-02, 22:10 po tekście "jaką ma słodką główkę" bardziej martwiłabym się że to z siostrą jest coś nie tak, a nie że kolega to zboczeniec ;p
i taak, też jestem z krakowa, ale w sumie nie przepadam za klubami i jakaś połowa pubów do których zdarza mi się chodzić nie jest pod ziemią, więc mogę się czuć bezpieczna AnswersMaster - 2013-12-02, 22:11 na tym cytowaniu sie posikałemJankielKindybalista85 - 2013-12-02, 22:14 Ulala... Myślałem, że mam niezłe sąsiedztwo jak sie dowiedziałem, że RudaMaupa jest z NH. Potem wprawdzie mój entuzjazm ciut opadł bo Ruda się zaręczyła ale teraz, jak się okazało, że mam też Ciebie to już w ogóle radocha! dear Barbra
[ Dodano: 2013-12-02, 22:14 ]
AnswersMaster napisał/a:
na tym cytowaniu sie posikałem
No toś też kurna nakapał na dywan! Barbra - 2013-12-02, 22:51 też się cieszę jak wiem że ktoś jest z krakowa, slonx też jest stąd (dawno się nie udzielał)
ale ja nie jestem z huty qtasiorro - 2013-12-02, 23:01
Barbra napisał/a:
też się cieszę jak wiem że ktoś jest z krakowa, slonx też jest stąd (dawno się nie udzielał)
Śląsk jest z Krakowa? Barbra - 2013-12-02, 23:26
qtasiorro napisał/a:
Barbra napisał/a:
też się cieszę jak wiem że ktoś jest z krakowa, slonx też jest stąd (dawno się nie udzielał)
Śląsk jest z Krakowa?
zawsze mi się wydawało że on jest stąd ;o chyba że tylko tu mieszka teraz
chyba że w ogóle nie i coś pomieszałamqtasiorro - 2013-12-02, 23:27
Barbra napisał/a:
qtasiorro napisał/a:
Barbra napisał/a:
Śląsk jest z Krakowa?
zawsze mi się wydawało że on jest stąd ;o chyba że tylko tu mieszka teraz
chyba że w ogóle nie i coś pomieszałam
Ja nie mam pojęcia, skąd on jest, ale po nicku wiązałem go ze Śląskiem ZSK - 2013-12-02, 23:30 Najwyżej założymy osobny temat o klubach Słyszę, że dużo ludzi z Czewy jeździ na imprezy do Krakowa, musicie mieć dobrą opinię. Polećcie coś Ja jeżdżę niekiedy po dyskotekach, które są naprawdę spore ale usadowione na jakichś wiochach. Nie wiem skąd ci ludzie się tam zlatują ale zwykle jest tłok. W opolskim jest masa takich miejsc np. Limonka, Ferro, Discoplex, jeszcze coś na Bierdzanach. W samym Opolu kluby są małe. Nie we wszystkich byłem, Brzozik będzie lepiej wiedział, ale z tych co byłem to same raczej wk*rwiające klitki ale prócz Akwarium nie w piwnicach. W Czewie chyba jest kilka piwnicowych klubów, nie wiem, nie ciągnie mnie tam imprezować
@Jankiel: Hahahaha tekst Twojej kuzynki "Mam nadzieję, że jeszcze urośnie..." i cała reszta, MISTRZ!
Wracając do topicu: Nie będę nikogo podrywał bo potem krążą na forum głupie ploty, że jeżdżę na imprezy żeby panny wyrywać!AnswersMaster - 2013-12-02, 23:36
qtasiorro napisał/a:
Ja nie mam pojęcia, skąd on jest, ale po nicku wiązałem go ze Śląskiem
@kutazorro Myślałem, że to od mojego przekręcania nicków na mistrzach w odpowiedziach, bo jak mu wymysliłem Śląsk to mu tak ciągle pisałem Ale skąd jest to nie wiem, moze sie wypowiadał ale nie pamietam.qtasiorro - 2013-12-02, 23:38 @MasterAnswers, to też pamiętam i nie wiem, co było pierwsze
kurzojajkozaur-AMBarbra - 2013-12-03, 13:45 wiem że w temacie o alkoholach polecał mi sklepy z piwami regionalnymi w krakowie, więc musi tu być Zabek05 - 2013-12-05, 10:21 Podobno Adijos założył ten temat że względu na mnie Ma się tę charyzmę
Dzisiaj zagadały do mnie dwie dziewczyny (niewątpliwej urody ), przywitały się, przedstawiły, zapytały, jak tam w szkole itp. Niestety, nie mogłem im odpowiedzieć, bo właśnie jadłem ;< One pomyslaly, że nie chcę z nimi gadać i poszły sobie nosz qrwa, jakby podeszły do mnie 2 minuty wcześniej lub później... ProFace - 2013-12-05, 16:21 Ty myślałeś, że one chciały z tobą pogadać, a one może chciały mieć więcej znajomych na fejsie.Adijos - 2013-12-05, 16:48 Nie dołuj chłopaka widzu - 2013-12-05, 16:58 ^AdijoS^, nie wyczułeś subtelnego żarciku
Zwróć uwagę na słowo "fejsie" a potem na autora. ProFace - 2013-12-05, 17:19
widzu napisał/a:
Zwróć uwagę na słowo "fejsie" a potem na autora.
Jakbyś chciał wiedzieć to na serio mam fejsa, a nawet fanpage! https://www.facebook.com/protwarzyczkaAdijos - 2013-12-05, 17:20 Tak smutno. Zero lajków Prawdziwego też masz widzu - 2013-12-05, 17:21 Twarzowe zdjęcie.ProFace - 2013-12-05, 17:31 [łatewer]Adijos - 2013-12-05, 17:42
ProFace napisał/a:
Wracając do podrywu, wiem, że można dziewczyną dokuczać. Takie końskie zaloty
E tam końskie zaloty, ja ogólnie lubię denerwować dziewczyny, które, że tak powiem są spoko, ale nie chcę tak czy siak ich poderwać