Ja mam więcej plusów
Dałem Ci plusa. Zobaczymy kogo trafi na główn±
Na 100% Twój, bo masz o wiele lepsz± ¶redni±. Normalnie w takich sytuacjach pisałbym potem do Wlsza o podmianę screena Tak jak zreszt± wiele osób robi.
Swoj± drog± nie przestanie mnie dziwić, jak to jest, że takie same screeny, z takimi samymi komentarzami, wrzucone do poczekalni w jakim¶ odstępie czasu mog± mieć tak diametralnie różne oceny. A już mi się to zdarzyło ładnych kilka razy.
To tylko dowodzi, że w poczekalni siedzi banda trolli, które minusuj± wszystko jak leci bo taki maj± akurat kaprys. I że ocena w dużej mierze zależy od tego, o której godzinie się wrzuca screena i czy akurat na te trolle się trafi.c1ick - 2014-12-28, 21:51
Davos napisał/a:
Swoj± drog± nie przestanie mnie dziwić, jak to jest, że takie same screeny, z takimi samymi komentarzami, wrzucone do poczekalni w jakim¶ odstępie czasu mog± mieć tak diametralnie różne oceny. A już mi się to zdarzyło ładnych kilka razy.
To tylko dowodzi, że w poczekalni siedzi banda trolli, które minusuj± wszystko jak leci bo taki maj± akurat kaprys. I że ocena w dużej mierze zależy od tego, o której godzinie się wrzuca screena i czy akurat na te trolle się trafi.
My¶lę, że może ludzie robi± tak, że jak uznaj±, że widzieli przed chwil± identyczny skrin to minusuj± zamiast klikn±ć "było".