Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
Zaknafein - 2014-07-22, 10:05
monjiczq napisał/a:
Zak zapominasz o mnie ;/
sry Moni ; //
Monjanzakizmmonjiczq - 2014-07-22, 11:22 Dzieki R - y - 2014-07-22, 12:05 No jak się ma taką osobę to jak najbardziej super.
Ja patrzę na swoje doświadczenia i oczywiście, jeśli znajdę kogoś komu będę chciała prać i gotować to jak najbardziej jestem za. Byle się pojawił!Davos - 2014-07-22, 22:57 Wzorce wyniesione z domu mają duży wpływ na podejście do kwestii trwałości związków. Co też widać w tym temacie.
Ruda, szczęściarz z tego Twojego konkubenta. Powtórz mu to, żeby się po ślubie nie rozleniwił zanadto, nie zapuścił mięśnia piwnego i nadal o Ciebie zabiegał, bo konkurencja nie śpi RudaMaupa - 2014-07-23, 05:43 On wie, bo ja też szczęściara Mhm, właśnie, zawsze mnie to ciekawiło... Znacie osoby, których nie da się poderwać, zaprosić, bo wszystko traktują jak żart? Sama tak mam, za to jak mi ktoś wpadnie w oko, to rwę na potęgę (bywam bardziej kripi niż nasi podrywacze). Jak z takimi kobietami sobie radzicie, panowie?Adijos - 2014-07-23, 08:50
RudaMaupa napisał/a:
Jak z takimi kobietami sobie radzicie, panowie?
Nijak widzu - 2014-07-23, 10:21
RudaMaupa napisał/a:
Jak z takimi kobietami sobie radzicie, panowie?
Jeszcze nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Może się jednak okazać, że znam parę takich osób, ale nie mam jak tego potwierdzić, bo mam FRIENDZONE wytatuowane na czole. Zaknafein - 2014-07-23, 11:02
RudaMaupa napisał/a:
On wie, bo ja też szczęściara Mhm, właśnie, zawsze mnie to ciekawiło... Znacie osoby, których nie da się poderwać, zaprosić, bo wszystko traktują jak żart? Sama tak mam, za to jak mi ktoś wpadnie w oko, to rwę na potęgę (bywam bardziej kripi niż nasi podrywacze). Jak z takimi kobietami sobie radzicie, panowie?
wszystko się da
lubię rodaczki, ale w Polsce wystarczy szwajcarski zegarek i brytyjski paszport i można rwać większość pozornie niemożliwych ; /
[ Dodano: 2014-07-23, 11:03 ]
a najlepiej to byc czarnym albo ciapatym, wtedy prawie że wszystkie Twoje : DDavos - 2014-07-23, 11:16 Ruda - szczerze mówiąc nie przypominam sobie takiej sytuacji... W pewnym momencie po prostu jest dosyć jasne, kiedy ktoś przestaje żartować i zaczyna podrywać poważnie. Chyba, że to taktyka obronna przed niechcianymi podrywaczami - udawajmy, że wszystko co on/ona mówi jest żartem to nie będzie nigdzie trzeba z nim/nią wyjść
Zak - czyli jest trochę prawdy w tych wszystkich opowieściach, jak to Polkom i w ogóle białym kobietom odbija na widok ciapatych, zwłaszcza na wakacjach? Zaknafein - 2014-07-23, 11:19 oborzecojatunapisalemDavos - 2014-07-23, 11:31 Masakra...Zaknafein - 2014-07-23, 11:52 oborzecojatunapisalemSharvari - 2014-07-23, 11:58 stara znajoma mojej mamy wyjechała do uk i hajtnęła się z jakimś arabem. po roku wziął sobie drugą żonę. do jednej idzie na obiady i kolacje, do drugiej na noc i śniadanie. i jest szczęśliwa, bo ponoć ta druga to spoko babka i często chodzą sobie na zakupy i kawkę.
dobrze że ja jestem jakimś rasistą seksualnym, choć kiedyś mnie jarała ta różnica koloru skóry ale to głównie na zdjęciach i artach (Daenerys i Drogo aw ). tylko że ta różnica kulturowa jest najgorsza. ja się boję czy dogadam się z jakimś anglikiem jak wyjadę, a co dopiero z kimś o innej wierze, z innym prawem i wogle D:R - y - 2014-07-23, 12:03 Tu jest bardzo dużo roznych narodowości. Mną się interesują głównie Arabowie i Hindusi i jacyś tam dziwni. Głównie starzy. Poszłam raz do irlandzkiego pubu to się przysiedli tacy 50+ i mnie zaczepiali. Nie wiem czy ja wydzielam taka energie "zaopiekuj się mną" czy jak.RudaMaupa - 2014-07-23, 12:16 Davos, kiedyś wszędzie widziałam flirty, więc dla bezpieczeństwa przestałam je traktować serio, bo zwykle mi się wydawało...
Co do kobiet i wyrywania ich - w każdej narodowości tak jest I nie każda Polka tak ma, chociaż próbowano mi to wmówić za granicą. Szpanowanie I-Phone'ami, próba chwytania mnie za rękę, zgarnięcia numeru telefonu albo po prostu zagadania mnie na śmierć były na początku dziennym. I niestety to wcale nie jest miłe, kiedy wielki murzyn się dosiada i nie chce słyszeć, że nie jesteś zainteresowana. Wnioski płynące z tego i wypowiedzi R - y - nie każda na to poleci, a często jest to obleśne.
R - y, co do arabów - zgadzam się. Oni coś mają do Polek. Słodkie słóweczka, w sklepie to tylko pomagać, a facetów obok obrzucają morderczym spojrzeniem. Chyba chodzi o typ urody, słowianki są charakterystyczne...
Zresztą to widać po przekroju społecznym. Kto wyjeżdża za granicę kształcić się i wykorzystywać możliwości, nie da się zamknąć w międzyrasowym związku. A z kolei niestety panie w różowych mini, z petem w zębach i dzieciątkiem w kolorze cappucino nie wyglądają na myślicielki. Wręcz współczuję ich mężczyznom, bo pewnie wpadli w taką samą pułapkę pociągania przez inność... A ktoś je utrzymać musi.
Ale Zak mieszka tam dłużej, może po prostu nie chciałam widzieć takich akcji? W każdym razie wydaje mi się, że coraz więcej Polek mniej łatwych wyjeżdża, bo kierują nimi inne powody.Sharvari - 2014-07-23, 13:06 wydaje mi się, że takie bydło jest wszędzie, niezależnie od rasy. moja kumpela była na wymianie we francji z jedną dziewczyną. raz poszły same na miasto i wypatrzyła je grupka kilku kolesi. męczyli ich francuską gadką, bo oczywiście angielskiego nie znają, błagając o numery, te cały czas się broniły, w końcu uciekły. ci się nie poddawali, więc wsiedli do samochodu i je gonili, śledzili, gwizdali i wołali, zagradzali drogę o mało ich nie rozjeżdżając, ponoć dopiero po paru godzinach się poddali. mówiła że nigdy taka przestraszona nie była, nawet jak się raz zgubiła tam.
chociaż nie rozumiem czemu ten tryb jaskiniowca ujawnia się dopiero przy kobietach z innego kraju. że co, jak nie rozumieją co się do nich mówi to łatwiejsze albo nie zadzwonią na policję? R - y - 2014-07-23, 13:13 Ja własnie jestem taka specyficzna, że nie polecę ani na drogie telefony ani na jakieś fju bździu. Faceci myślą, że jak mają trochę kasy to już każda będzie padać im do stóp. Ze mną jest tak, ze należy się starać i tyle. Inaczej nie ma szans.
I tak, to jest obleśne jak się tak namolnie starają. Jedni mnie usiłowali po policzku całować albo w rączkę. Jesu, idźcie mi z tym. Jestem też staroświecka strasznie i się nie daję, ale cóż opór to działa na nich jak płachta na byka i starają się jeszcze bardziej.ZSK - 2014-07-23, 20:45
Zaknafein napisał/a:
lubię rodaczki, ale w Polsce wystarczy szwajcarski zegarek i brytyjski paszport i można rwać większość pozornie niemożliwych ; /
a najlepiej to byc czarnym albo ciapatym, wtedy prawie że wszystkie Twoje : D
Bardzo prawda. Ale nie uogólniajmy, oczywiście tylko pewna część dziewczyn tak ma.
I faktem też jest, że ciapaci czy inni francuzi każdą dziewczynę mają za taką "łatwą" i tak też ją traktują. Nie jedno się słyszało i widziało. Masakra.Zaknafein - 2014-07-23, 20:49
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
a najlepiej to byc czarnym albo ciapatym, wtedy prawie że wszystkie Twoje : D
Bardzo prawda. Ale nie uogólniajmy, oczywiście tylko pewna część dziewczyn tak ma.
no wiem, wiem.
takie coś po prostu wystarcza na typową dziewczynę w klubie/pubieZSK - 2014-07-23, 21:19
Zaknafein napisał/a:
takie coś po prostu wystarcza na typową dziewczynę w klubie/pubie