Moim zdaniem jeden z czterech WYBITNYCH kawałków Budki. Człowiek się czuje naprawdę dobrze, taki żywy, słuchając go.ZSK - 2014-07-03, 19:16 Byłem na ich koncercie (Budki) kilka tygodni temu i przyznam, że na żywo brzmią bardzo dobrze, nierealnie wręcz. Byłem zachwycony choć się Budką nie jaram. A ten kawałek naprawdę dobry. Wybitny, jak to niektórzy mówią.
[ Dodano: 2014-07-03, 21:45 ]
Jaram się Laną Del Rey Zaka i Rayą Adijosa. Obydwa kawałki z poprzedniej strony. H3Cticiem zresztą też.
Dobra robota chłopaki
Podrzucam "klasyk". Pamiętam jak wszyscy w klasie jarali się teledyskiem bo modelka fajna. Heh, krótkie love story, taki naiwny teledysk
Oblukajcie DJ'a w klubie jak śmiesznie głową telepie. Momentami wygląda jakby miał tam jakąś panienkę pod konsoletą B)Davos - 2014-07-03, 21:47 Mój wujek kiedyś organizował koncerty i m.in. robił koncert Budki Suflera. Któregoś dnia zadzwonił do jednego z członków zespołu i podczas dogadywania szczegółów nagle usłyszał w telefonie takie przeciągłe: "PFRRRRUUUTTT". Zdziwiony zapytał, co to było, na co tamten odpowiedział nieco zawstydzony: "Przepraszam, właśnie siedzę na kiblu" To chyba perkusista był, ale głowy nie dam
A kawałek faktycznie dobry, też go lubię (kurczę, jednak mam jakieś wspólne muzyczne upodobania z Jankielem i ZSK ).
Jankiel, a jakie są pozostałe trzy utwory Budki, które uważasz za wybitne?JankielKindybalista85 - 2014-07-04, 00:49
Davos napisał/a:
Jankiel, a jakie są pozostałe trzy utwory Budki, które uważasz za wybitne?
"Jolka", "Martwe morze" i "Jest taki samotny dom".Zaknafein - 2014-07-04, 00:51 moja ulubiona piosenka do nocnych refleksji nad życiem : D
http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDEJankielKindybalista85 - 2014-07-04, 00:57 A to moja:
https://www.youtube.com/watch?v=hvGat82JErw
Jak jest ciężki kwas do rozgryzienia to biorę alko, paczkę fajek, siadam sam po ciemku, zapętlam ten kawałek i rozmyślam. I rano "reszta jest łatwa jak kobiety".
(Tylko mi się tu nie oburzać! To cytat z filmu, do którego postał ten kawałek.)Zaknafein - 2014-07-04, 11:05 modern brytyjski post-hardcore
Ten utwór jest zaje.biście wesoły. Zaje.biście się go słucha, zaje.biście się go śpiewa. Niektórym może przeszkadzać black metalowy wokal, ale naprawdę polecam się zapoznać, choćby dla tych gitar Adijos - 2014-07-04, 20:07 www.youtube.com/watch?v=BS46C2z5lVE
Cudowny soundtrack Pokrovsky rządzi.Adijos - 2014-07-04, 21:17 www.youtube.com/watch?v=E5djj5hLk1k V - r opanujmy ten temat.V - r - 2014-07-04, 21:38 To ja kontynuuję wklejanie soundtracków, oto mój ulubiony theme z Heroes II: