Chyba przysłużymy się wszystkim zakochanym na forum Szyszek - 2014-07-01, 19:56 https://www.youtube.com/watch?v=vDwsWdcSLBcZaknafein - 2014-07-01, 19:57 To jeszcze teraz moja ulubiona lof song ewer, perfomowałem to tyle razy że ojapie.rdole
ZSK, wielbię Cię. Szukałam o tego lat wiele, ale nie wiedziałam nawet, gdzie zacząć Fakt, klimat jest...
Rozpływam się w Twych słowach
Prawdą jest, że wiele naprawdę dobrych utworów jest zakopanych na yt a nie osiągnęły sukcesu bo nie wiem... brak znanego nazwiska? Pieniędzy na wypromowanie? Pitbulla?
Wiele znam (i pewnie nie tylko ja) naprawdę dobrych kawałków, które mają tylko po kilka tys. wyświetleń. A szkoda.
Cieszę się, że mogłem niechcący pomóc. Wiem jak ciężko jest nie raz znaleźć coś zasłyszanego
RudaMaupa napisał/a:
A to chyba bardziej na otarcie łez... Niemniej uwielbiam. Lubię Twój gust
"Fix You"? A no tekst jak na sytuację po ostrym gwałcie ale swój klimat ma Dziękuję
A ja dzięki dzisiejszemu szperaniu w pościelówach subskrybłem dwa kanały i znalazłem nowy zespół z dobrymi coverami. I bardzo utalentowaną wokalistką Tuliłbym
Nie wiem który ich kawałek wam podrzucić, pojadę więc po bandzie
Bo taka prawda A jak jeszcze ktoś słucha niemainstreamowych gatunków to 10k jest wielkim sukcesem a 100k oznacza naprawdę wielki hit.V - r - 2014-07-01, 22:00 No to więcej niemainstreamowej muzyki od Forgotten Land: