To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

Sharvari - 2014-07-08, 17:16

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Moje poglądy przesuwają się w stronę Jankielo-Zaknafeizmu B)

a to nie zawsze byłeś po ich stronie? sam pisałeś, że dziewczyn w twoim wieku nie ma, to bierzesz się za młodsze w klubach. teraz jeszcze zgadzasz się z tym, że może być skrajną idiotką. toż to desperacja, a nie zmiana poglądów :D

[ Dodano: 2014-07-08, 18:17 ]
KOLEJNA NOWA STRONA JEZUS MARIAN

ZSK - 2014-07-08, 17:44

Sharvari napisał/a:
to bierzesz się za młodsze w klubach.

Kurdwa, nie wyrywam dziewczyn w klubach!!! Jakichkolwiek!!! Od jakiegoś czasu nawet unikam klubów bo mi się odwidziały i jakoś mi się to wszystko przestaje podobać. Wolę się w każdym innym miejscu spotkać ze znajomymi.
Małolaty wyrywa dwóch moich kumpli, z czego jeden tylko jak popije, bo na trzeźwo się boi (y)

Sharvari napisał/a:
a to nie zawsze byłeś po ich stronie?

Nie. Jestem w pół drogi między Tobą a nimi.

Sharvari napisał/a:
teraz jeszcze zgadzasz się z tym, że może być skrajną idiotką.

Zgadzam się z punktem a), bo inaczej nawet palcem nie ruszę, bo i po co.
Z b), bo nie wymagam, aby każda nowo poznana koleżanka była noblistką jeśli będziemy się widywać gdzieś przelotnie, ALE (i tu wchodzi Twój obraz świata) poważnego związku z "idiotką" nie stworzę. Nie korci mnie do bliższych relacji z kimś, z kim nie ma o czym pogadać, co nie znaczy, że nie mogę się z kimś takim pobawić, potańczyć, popić, posiedzieć...
Po za tym, po bliższym poznaniu druga osoba może zyskać w moich oczach bo tylko pozornie wyglądała na nierozgarniętą. Nie oceniam ludzi po okładce, jestem po prostu otwarty na nowe znajomości gad demyt.
Punktu c) tłumaczyć nie trzeba.

Mam na swoją obronę dobry przykład. Nie tak dawno wyleczyłem się z pewnej panny gdy mnie oświeciło jak przeogromne jest jej ego. Szczególnie w porównaniu do inteligencji.
Kurde, jak to głębiej przemyślę to z takimi osobami nie chcę mieć nic wspólnego, ale też przecież nigdzie nie powiedziałem, że chcę r*chać idiotki! Więc no...

JankielKindybalista85 - 2014-07-09, 01:08

Sharvari napisał/a:
może być skrajną idiotką.

O przepraszam! Skrajnych idiotek nawet ja nie toleruję. Nawet na buzi, ani na spier.dalaj. Z taką nie jestem w stanie nawet zacząć bajerki więc i do niczego więcej dojść nie ma prawa. I wbrew temu co Ci się na mój temat wydaję a) nie interesują mnie jednorazowe, jednonocne akcje. b) robię pewien odsiew ziarna od plew. Jeśli mam możliwość dłuższego pogadania zanim wezmę numer to szybko przechodzę w mój standardowy nastrój szydery, w którym rzucam różne grepsy. Nie kuma kompletnie niczego o czym mówię? To nie będzie tanga między nami choćby jej widok potrafił odpompować mi w jedno strategiczne miejsce dokładnie całą krew jaką mam w żyłach. Jeśli to jest szybka zaczepka w np jakimś klubie to selekcja odbywa się na pierwszym i być może ostatnim spotkaniu. Spotkaniu, gdzies na mieście, wiesz, randka i te sprawy? I wtedy jeśli coś tam rozumie? Hello Baby! Zadzwonię jutro! Kuma wszystko? Jestem dopiero wtedy naprawdę zachwycony. Więc proszę mi tu nie przesadzać i mi nie urągać.

Ciekawi mnie skąd twoja niezachwiana pewność, że ta moja Małolata musi być koniecznie totalną kretynką? Nie twierdzę, że to - jak to ujął Zeteska - noblistka, no ale proszę Cię!

monjiczq - 2014-07-09, 02:09

JankielKindybalista85 napisał/a:

Ciekawi mnie skąd twoja niezachwiana pewność, że ta moja Małolata musi być koniecznie totalną kretynką? Nie twierdzę, że to - jak to ujął Zeteska - noblistka, no ale proszę Cię!

Pewnie dlatego ze ma 16 lat, jak to mowia 'nie pamietal wol jak cieleciem byl' czy cos takiego. No i to nie jest w zadnym wypadku jakas obraza dla Shar czy cos, zebys sobie czegos od razu nie pomyslala ;s

Sharvari - 2014-07-09, 07:41

ok, dla każdego "trochę niegłupia" znaczy co innego :p z opisu Janka wychodzi, że to nawet ja

monjiczq napisał/a:
Pewnie dlatego ze ma 16 lat, jak to mowia 'nie pamietal wol jak cieleciem byl' czy cos takiego. No i to nie jest w zadnym wypadku jakas obraza dla Shar czy cos, zebys sobie czegos od razu nie pomyslala ;s

spoko, nawet tego do końca nie łapię :D #nieglupia

JankielKindybalista85 - 2014-07-09, 09:36

Nom, Shar, intelekt masz naprawdę bardzo ruchable. Szkoda, że jesteś za stara i cnotliwa. B)
Zaknafein - 2014-07-09, 10:48

że stara to fakt, 104 lata to sporo
ale może to i lepiej, że takie cnotliwe jak Shar są pośród ludzi rozpusty
różnorodność jest ok

ZSK - 2014-07-09, 15:06

JankielKindybalista85 napisał/a:
Ciekawi mnie skąd twoja niezachwiana pewność, że ta moja Małolata musi być koniecznie totalną kretynką?

Bo szybko ofiarowała Ci swój wianuszek? (tzn. to, co z niego zostało:P)

Sharvari - 2014-07-10, 12:52

jeżeli kiedykolwiek poznacie kogoś pięknego, bogatego i wspaniałego, kto będzie wam kazał nie być sobą bo robicie tym wstyd i usunąć całą swoją działalność w internetach na wypadek gdyby ktoś z rodziny, dzieci, przyjaciele czy sąsiedzi, tak jak ta ukochana osoba wyśledzili was - niech się yebie.
ament.

lekcja życia #33

saRenia - 2014-07-10, 13:56

Sharvari napisał/a:
jeżeli kiedykolwiek poznacie kogoś pięknego, bogatego i wspaniałego, kto będzie wam kazał nie być sobą robiąc tym wstyd i usunąć całą swoją działalność w internetach na wypadek gdyby ktoś z rodziny, dzieci, przyjaciele czy sąsiedzi, tak jak ta ukochana osoba wyśledziła was - niech się yebie.
ament.

lekcja życia #33
Zgadzam się z każdym zdaniem. Wydaje mi się, że jeśli ktoś kogoś kocha, to bez różnicy, co wypisuje w internecie. Zwłaszcza, jeśli to nie są znowu takie głupoty! No nie rozumiem.
Barbra - 2014-07-10, 14:34

to uczucie gdy miałam trollkonto na pewnym serwisie na którym wrzucałam zmyślone historie o wpadkach związanych z robieniem kupy i mój kolega to odkrył i wszystkim powiedział ;__; i nie odwrócili się ode mnie!

ZSK, znam sporo naprawdę inteligentnych, prawie-wykształconych dziewczyn które nie mają problemu z "oddawaniem wianuszka" krótko po poznaniu, więc nie wiem co to za zależność

ZSK - 2014-07-10, 16:08

Sharvari napisał/a:
jeżeli kiedykolwiek poznacie kogoś pięknego, bogatego i wspaniałego, kto będzie wam kazał nie być sobą bo robicie tym wstyd i usunąć całą swoją działalność w internetach na wypadek gdyby ktoś z rodziny, dzieci, przyjaciele czy sąsiedzi, tak jak ta ukochana osoba wyśledzili was - niech się yebie.

Wiadomo. (y)
Barbra napisał/a:
ZSK, znam sporo naprawdę inteligentnych, prawie-wykształconych dziewczyn które nie mają problemu z "oddawaniem wianuszka" krótko po poznaniu, więc nie wiem co to za zależność

Barbra, najdroższa, ja pytałem a nie stwierdzałem. Często, szybkie przejście do ostatniego bastionu jest piętnowane w społeczeństwie. Stąd moja rozkmina, czy aby to jest powodem nazywania LZA idiotko.

Barbra - 2014-07-10, 16:43

a ok :D wybacz najdroższy!
ZSK - 2014-07-10, 16:47

Wybaczam < 3
Zaknafein - 2014-07-10, 17:03

Sharvari napisał/a:
ament.

lekcja życia #33

: D
true
ale może byc jeszcze gorzej niż żeby ktoś kazał usunac dzialalnosc w internecie
jakby mi laska marudziła i chciała żebym czas, który spedzam przy swojej gitarze poświęcił dla niej tez może spadać
guitars before hoes

Davos - 2014-07-10, 17:09

Barbra napisał/a:
to uczucie gdy miałam trollkonto na pewnym serwisie na którym wrzucałam zmyślone historie o wpadkach związanych z robieniem kupy i mój kolega to odkrył i wszystkim powiedział ;__; i nie odwrócili się ode mnie!

Czyżby yafud? :)

Barbra - 2014-07-10, 18:03

nienie, na yafudzie nic nie pisałam :> anglojęzyczna strona, nie znajdziesz (mam nadzieję)
Zaknafein - 2014-07-10, 18:05

moze na fml
Davos - 2014-07-10, 18:11

Barbra napisał/a:
nie znajdziesz (mam nadzieję)

Nie podpuszczaj :D
Ale ok, nie za bardzo chce mi się teraz szukać, co nie znaczy, że inni tak łatwo się poddadzą ;) Forumowi detektywi tylko czyhają w ukryciu, aż niczego nieświadoma ofiara ujawni im choć skrawek swojej tożsamości, by w najmniej spodziewanym momencie wyskoczyć z triumfanym okrzykiem i ujawnić szerszej publiczności z całą bezwzględnością kompromitujące ofiarę wpadki związane z robieniem kupy. Nawet, jeśli zmyślone ;)

widzu - 2014-07-10, 18:16

Barbra napisał/a:
anglojęzyczna strona, nie znajdziesz (mam nadzieję)

Yep, nie ma:

https://www.google.pl/sea...zycznej+stronie