To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Jeden wielki offtop v.3

JankielKindybalista85 - 2016-10-04, 13:29

http://mistrzowie.org/677819/Feministka
Myslałem, że jakaś ściema bo nie można być tak głupim ale ten filmik istnieje. Wystarczy nazwisko feministki wpisać w guglu. No dam 4/10 - trochę za dużo różnych wydzielin, włącznie z rzygami, tam pryska na wszystkie strony. W każdym razie beka w choi z typiary a przez to z całego feminizmu. W tym aspekcie 8/10.

ZSK - 2016-10-04, 13:33

Nobla temu, kto mi wytłumaczy jak jej udział w tym czymś ma pokazać, że nie jest przedmiotem?
Jedyne wytłumaczenie jakie widzę, to pretekst do spełnienia własnej fantazji :v

JankielKindybalista85 - 2016-10-04, 14:01

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Jedyne wytłumaczenie jakie widzę, to pretekst do spełnienia własnej fantazji :v

Woooooow. Inny sposób ujęcia klasycznego twierdzenia że feministki to po prostu frustratki, którym się nie przydarzyło w życiu porządne pierdolenie i dlatego wkurzają się na facetów. Feministka jak słyszy coś takiego to dymi siarką chyba nawet bardziej niż jakbyś jej powiedział, żeby poszła do kuchni urodzić tam tego bękarta z gwałtu bo życie jest święte ale najpierw niech przyniesie piwo. :troll:

W każdym razie ta konkretna feministka w tym konkretnym przypadku gardłowała troszeczkę inaczej niż zwykle. :troll:

Love178 - 2016-10-05, 00:21

ChodnikowyWilk napisał/a:
Kobiety mówią średnio 20 tys. słów dziennie. 20000:50=400 xDDD Przez cały rok mówisz mniej niż kobieta w ciągu dnia. Oczywiście licząc że codziennie tak mało gadasz .

Ten uczuć, kiedy znowu się dowiadujesz, że nie jesteś kobietą.

[ Dodano: 2016-10-05, 00:24 ]
JankielKindybalista85 napisał/a:
Woooooow. Inny sposób ujęcia klasycznego twierdzenia że feministki to po prostu frustratki, którym się nie przydarzyło w życiu porządne pierdolenie i dlatego wkurzają się na facetów. Feministka jak słyszy coś takiego to dymi siarką chyba nawet bardziej niż jakbyś jej powiedział, żeby poszła do kuchni urodzić tam tego bękarta z gwałtu bo życie jest święte ale najpierw niech przyniesie piwo.

Uff, i całe szczęście nie jestem feministką (w sensie naprawdę siebie nie uważam, ale wszyscy dookoła tak mówią).

Dead_Laugh - 2016-10-05, 00:26

Dlaczego wyczuwam tu mocną ironię pomieszną z irytacją :spiew:
Love178 - 2016-10-05, 00:34

Bo je sobie wyimaginowałeś. Zwłaszcza to drugie :|
V - r - 2016-10-05, 00:42

Problem w tym, że feministkami nazywane są mizoandryczne faszystki.
Dead_Laugh - 2016-10-05, 00:43

No i widzisz dopiero dopisek lepiej sprawę wyłożył. I co takie zdziwienie? To raczej nie jest dziwne, że tak dużo osób myśli.
Love178 - 2016-10-05, 00:43

Cytat:
Problem w tym, że feministkami nazywane są mizoandryczne faszystki.

weź nie używaj trudnych słów, bo się zmęczą

[ Dodano: 2016-10-05, 00:45 ]
Dead_Laugh napisał/a:
No i widzisz dopiero dopisek lepiej sprawę wyłożył. I co takie zdziwienie? To raczej nie jest dziwne, że tak dużo osób myśli.

Czekaj, do kogo Ty z tym pouczającym tonem w ogóle w tej chwili? :P

Dead_Laugh - 2016-10-05, 00:47

Chyba powinienem się bać teraz odpowiedzieć. :spiew:
Love178 - 2016-10-05, 00:49

Dlaczego?
Dead_Laugh - 2016-10-05, 00:51

Bo odebrałaś mój ton jako pouczający. A to nigdy nie jest dobre.

No a tak w ogóle jaka u Was dzisiaj pogoda była?

V - r - 2016-10-05, 00:55

Świetna, padało.
Dead_Laugh - 2016-10-05, 00:56

Dobrze się zdawało przy takiej pogodzie szczerze powiedziawszy. Mało ludzi na drodze. Światła lepiej widoczne
JankielKindybalista85 - 2016-10-05, 00:59

Dead_Laugh napisał/a:
Dlaczego wyczuwam tu mocną ironię pomieszną z irytacją :spiew:

Nieeeee. Nie tym razem. Na pewno. Akurat jeśli chodzi o Love to mam to obcykane. :-D

[ Dodano: 2016-10-05, 01:00 ]
Love178 napisał/a:
Bo je sobie wyimaginowałeś. Zwłaszcza to drugie :|

No widzisz Śmieszku.

Davos - 2016-10-05, 01:01

Dziwne dosyć, bo u mnie wczoraj też padało, a korki w mieście przez cały dzień takie, że szkoda gadać...
Dead_Laugh - 2016-10-05, 01:03

Korki może i tak. Ale ludzi na przejściach nie było
Davos - 2016-10-05, 01:21

Bo wszyscy siedzieli w samochodach. Teraz już wszystko jasne.
Barbra - 2016-10-06, 13:37

wchodzę na forum raz na ~tydzień ale otwieram wszystkie nieczytane tematy i jak w jakimś mam 2 strony do przeczytania to czytam a jak więcej to oznaczam cały temat jako przeczytany :king:
V - r - 2016-10-06, 13:51

JA PIERDOLE JAK MNIE WKURWIAJĄ TAKIE CIOTY, NO KURWA. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY PRO-LIFE NAJWIĘKSZY OBROŃCA ŻYCIA NA ŚWIECIE OO JAKIE BEZBRONNE DZIECIĄTKA, POWTARZAM BEZBRONNE DZIECIĄTKA. ALBO "OO MUSZĘ BRONIĆ BIEDNYCH DZIECI POCZĘTYCH CHUJ ŻE BEZ MÓZGU SIĘ URODZI, ALE NIE MOŻE BYĆ ZAMORDOWANE, JESTEM LEPSZY BO BRONIĘ ŚWIĘTOŚCI ŻYCIA, A WY CO? DALEJ SKROBANKA JAKO SAKRAMENT? JA BRONIĘ BEZBRONNYCH, ŻADEN CYWILIZOWANY KRAJ NIE MA TAKICH PRZEPISÓW, ALE POLSKA CYWILIZACJA ŻYCIA, PRZEDMURZE CHRZEŚCIJAŃSTWA, GDYBY TO BYŁO CIUT BARDZIEJ OKRUTNE TO WYJEBAŁBYM JANA PAPE II WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE #BIALYBROTEST I PRAWO DO ŻYCIA". ROZUMIEM NIE CHCIEĆ ROBIĆ ABORCJI, ALE NAKAZYWAĆ WSZYSTKIM KOBIETOM RODZIĆ? CIERPISZ, POCISZ SIĘ I KRWAWISZ Z DRÓG RODNYCH, MOŻNA TO PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ CHUJEM. PRAWDZIWE JEBANE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI PROLAJFER MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKAŚ PORODÓWKA ŚW RODZINY. CO TAM PANIE PROFESORZE CHAZAN, JA URATOWAŁEM DZIECKO BEZ MÓZGU, CHCESZ POTRZYMAĆ SEBA? TYLKO UWAŻAJ OCZKO WYPADA TEMU DZIECKU, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE CHCIEĆ MORDOWAĆ TAKIE SŁODKIE DZIECIACZKI xD A TERAZ ZW NA CHWILĘ IDĘ SIĘ BRANZLOWAĆ DO ZDJĘĆ ABORTOWANYCH DZIECI, AHHH NIE MA TO JAK POKAZYWANIE MARTYWYCH PŁODÓW NA ULICY DLA OBRONY ŻYCIA.