To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Humor - "śmieszne" obrazki

Dead_Laugh - 2018-01-25, 18:54

Niezrozumienie co to jest teoria naukowa odc. ∞∞∞

icywind - 2018-01-25, 19:03

To jest na poważnie?
Dead_Laugh - 2018-01-25, 19:08

Yep, yep.
Love178 - 2018-01-25, 19:10

Jak ktoś nie rozumie co to teoria naukowa, to to jest zawsze na poważnie
icywind - 2018-01-25, 19:24

Z teorią naukową to wiadomo, chociażby ewolucja, ale to jednak Einstein, no myślałem, że każdy uznaje jego dorobek
Lilith - 2018-01-25, 19:26

icywind, nie każdy. Kiedyś w Angorze czytałam sylwetkę jakiegoś dziecięcego geniusza, który twierdził, że teoria Einsteina jest błędna i zamierza ją obalić. Minęło kilka lat, chyba jeszcze nie obalił XD
icywind - 2018-01-25, 19:37

Lilith_Madness napisał/a:

icywind, nie każdy. Kiedyś w Angorze czytałam sylwetkę jakiegoś dziecięcego geniusza, który twierdził, że teoria Einsteina jest błędna i zamierza ją obalić. Minęło kilka lat, chyba jeszcze nie obalił XD

Ale to co innego. To jest zdrowe podejście, uważam, że się myli, próbuje to obalić albo rozszerzyć. Tak się rozwija nauka. A, że mu się nie udało, no mylił się, byle by przyznał, że jednak nie tak łatwo to obalić bo jest potwierdzone milion razy. Gorzej, że zanim mu się udało obalić to już poleciał do gazety wciskać ludziom kit, ale wina gazet, że takie rzeczy publikują.

To co innego niż "a co on tam, wymyślił, jakąś teorię tylko, każdy tak może i naprawdę to on był debilem bo nie głosował na korwina *otwiera piwo*"

Lilith - 2018-01-25, 19:50

Odpisałeś mi na to w tym samym momencie, w którym otworzyłam piwo xDDDDDD

Fakt, tu się z Tobą zgodzę. Co innego, jak ktoś teorię obali i to udowodni, a co innego takie gadanie. Gadać to i ja mogę, że Ziemia jest płaska (żeby nie było, ja tak nie uważam).
Chociaż z tej sylwetki wywnioskowałam, że dzieciak uważał się za kogoś mądrzejszego od Einsteina. Cóż, często rodzice pierdolą swoim dzieciakom, że są najmądrzejsze na świecie, a potem jak coś takiemu nie wyjdzie, to jest dramat, nauczyciel w szkole za dużo wymaga, jak tak można :troll:
Czytałam też dłuższy tekst o obaleniu jedynki trygonometrycznej, ale to było w czasach, kiedy matematyka była dla mnie katorgą, potraktowałam to jako ciekawostkę i nie szukałam potwierdzenia w innych źródłach.

Ale logika niektórych mnie rozpierdala. "Einstein był geniuszem mimo bycia socjalistą", "zrobili z niego gwiazdę, bo to Żyd"... Co prawaki (prawak =/= prawicowiec, żeby nie było) chcą od narodu, którego domeną jest drapieżny kapitalizm, co się gryzie z lewactwem :D

Dead_Laugh - 2018-01-25, 20:01

Lilith_Madness, akurat wzmianka o socjalistycznych poglądach padła przez to, że na grupce prawacy zaczęli się powoływać na Einsteina, że on kapitalistą był mocnym.

[ Dodano: 2018-01-25, 20:03 ]
Źle sformułowałem - powiedzieli, że tylko idioci by popierali socjalizm i że między innymi Einstein by go nie poparł.

icywind - 2018-01-25, 20:09

żeby nie było, ja tak nie uważam

Dobrze, że napisałaś, bo bym cię podejrzewał
Dead_Laugh napisał/a:
kapitalistą

kapitalista
1. właściciel kapitału, osoba żyjąca z kapitału;
2. właściciel przedsiębiorstwa zatrudniającego pracowników

Z tego co mi wiadomo to Einsteina nie miał zbyt dużo pieniędzy ani pracowników :spiew:

Lilith - 2018-01-25, 20:12

icywind napisał/a:

:widzu:

Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-01-25, 20:17

Lilith_Madness, w pewnej niedawnej dyskusji ja nie napisałem o tym co myśle na temat ewolucji i icek zaczął myśleć że w nią nie wierze :troll:
icywind - 2018-01-25, 20:19

icywind napisał/a:

:widzu:

Z łapaniem sarkazmu widzę trudno

Lilith - 2018-01-25, 20:24

icywind, nie. Ja wiem, że to sarkazm. Tylko serdecznie pokazałam Ci środkowy palec :)
Davos - 2018-01-25, 20:25

icywind - 2018-01-25, 20:26

icywind, nie. Ja wiem, że to sarkazm. Tylko serdecznie pokazałam Ci środkowy palec :)

To ja serdecznie cię kopnę w dupę :kick:

Całkiem_Dobry_Chłop - 2018-01-25, 20:27

Davos napisał/a:
Obrazek

I kogo będą dłużej pamiętac?

Davos - 2018-01-25, 20:28

Wiadomo, że Zenka

[ Dodano: 2018-01-25, 20:29 ]
Zenek ze wszystkimi wygrywa

Lilith - 2018-01-25, 20:29

icywind napisał/a:

To ja serdecznie cię kopnę w dupę :kick:

A ja serdecznie spejczuję :pejcz:

Sorry, nic osobistego, na kimś się muszę wyżyć. Niefortunnie padło na Ciebie :troll:

icywind - 2018-01-25, 20:31

To na co ci w ogóle ten Antek? :??: