To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Samopomoc - Podryw i te sprawy.

widzu - 2014-07-05, 20:57

Moris299, w ostatnich 50 postach głównie opisujemy "i te sprawy". ;)
Moris299 - 2014-07-05, 21:14

Hmm... Ja bym to wydzielił do innego tematu który mógłbym zignorować a tak to muszę klikać i udawać, że czytam
Adijos - 2014-07-05, 21:16

Moris, czytaj. Bardzo ciekawe i pouczające ;)
Moris299 - 2014-07-05, 21:21

Serio? 6 stron baaardzo długich wypowiedzi. Nie bardzo mi się chce. Mniej więcej wiem o czym rozmawiacie..
JankielKindybalista85 - 2014-07-06, 18:23

Proszę, proszę, co to się podziało jak mnie nie było. No to dobra. Ustaliłem ostatecznie (bo sam się już w pewnej chwili w metryce pogubiłem): ja 29, ona 17 (nooo, praaaawie). Wyrównałem rekord różnicy. I chu.j. Są wakacje. Jest Jankielozakizm. Się żyje. Wszystko co najlepsze. A do kiedy i jak poważnie? A kogo to obchodzi i komu się chce nad tym zastanawiać. Chyba Sharvarianom. :-D A dziś jest dziś i jest, co jest. I tyle. I takie mam podejście do wszystkiego, nie tylko do... "związków". Lekkie, acz chłodne. No! Możecie się dalej dziwić i zniesmaczać i szydzić. Yo! :piwo:
ZSK - 2014-07-06, 20:00

Szesnastka? :D No brawo :piwo:
Utrzymujesz znajomość czy odhaczyłeś na liście i papa?

Co to musi być za laska, że sama do starego chłopa podbija. Masakra :D

Sharvari - 2014-07-06, 20:14

ZróbmySobieKupę napisał/a:
Szesnastka? :D No brawo :piwo:

to jakieś wyzwanie, że im młodsza tym lepiej i powód do gratulowania?

podobno te, które wychowywały się bez ojca albo miały z nim złe relacje mają taki zwyczaj :p tak w telewizorze mówili. ale wakacje się zaczęły to będzie miała co koleżankom opowiadać, a Janek kolegom.

ZSK - 2014-07-06, 20:25

Sharvari napisał/a:
to jakieś wyzwanie, że im młodsza tym lepiej i powód do gratulowania?

Z powodu braku zasobów naturalnych w postaci fajnych dziewcząt w moim wieku w całej okolicy, ja i moi znajomi, zostaliśmy zmuszeni to przerzucenia swoich zainteresowań na nieco młodsze niewiasty, a dzięki takiemu Jankielowi i Brutalce wiem, że jest to jednak normalna sprawa :) To nie powód do gratulowania. To nie moja wina, że im starsza tym wybredniejsza.
Sharvari napisał/a:

podobno te, które wychowywały się bez ojca albo miały z nim złe relacje mają taki zwyczaj :p tak w telewizorze mówili. ale wakacje się zaczęły to będzie miała co koleżankom opowiadać, a Janek kolegom.

Do moich przystojnych kumpli też małolaty same podbijają no i nie są to jakieś grzeczne dziewczynki.

Davos - 2014-07-07, 00:59

Jankiel, jakie "prawie 17"? :P Skoro prawie, to znaczy że jednak 16 ;) Czyli rok starsza niż np. Pro. Niezła różnica wieku, nie powiem.

ZSK ostatnio bardziej drwi z Jankiela niż ja :D No, ale drwiny drwinami, ale grunt, że Wam obojgu taki układ pasuje :) A kto wie, może będzie z tego coś poważniejszego i sam nie wiedząc kiedy, uczynisz krok w stronę słuszniejszej ideologii Sharvarianizmu :P

Moris299 - 2014-07-07, 17:26

JankielKindybalista85 napisał/a:
Proszę, proszę, co to się podziało jak mnie nie było. No to dobra. Ustaliłem ostatecznie (bo sam się już w pewnej chwili w metryce pogubiłem): ja 29, ona 17 (nooo, praaaawie). Wyrównałem rekord różnicy. I chu.j. Są wakacje. Jest Jankielozakizm. Się żyje. Wszystko co najlepsze. A do kiedy i jak poważnie? A kogo to obchodzi i komu się chce nad tym zastanawiać. Chyba Sharvarianom. :-D A dziś jest dziś i jest, co jest. I tyle. I takie mam podejście do wszystkiego, nie tylko do... "związków". Lekkie, acz chłodne. No! Możecie się dalej dziwić i zniesmaczać i szydzić. Yo! :piwo:

Aż chciałoby się napiać:

Już jedziemy.

Autor: Komenda główna policji

ZSK - 2014-07-07, 17:57

Moris299, jeśli to "nooo, praaaaawie" oznacza najbliższy rok, a nie dziesięciolecie, to wszystko spoko. Po za tym wierzę, że nikt jej do niczego nie zmuszał. Najwyżej troszkę pomógł podjąć decyzję odrobiną alkoholu czy blancikiem. Ewentualnie po krakowsku - maczetą ;)
-Veon- - 2014-07-07, 19:10

Najwyżej troszkę pomógł podjąć decyzję odrobiną alkoholu czy blancikiem. Ewentualnie po krakowsku - maczetą

Lub pigułką gwałtu.

RudaMaupa - 2014-07-07, 19:27

Wystarczy własna chata niekiedy i satysfakcja,że starszy :-D tez nie wiedziałam,że to taki szpan mieć młodszą.
brutalka - 2014-07-07, 20:03

Dajcie im się nacieszyć, bo już niedługo starość weźmie górę i nie będą za młodszymi nadążać, if u know what i mean ;)
Barbra - 2014-07-07, 21:49

nie wiem jak to jest ze szpanem wśród prawie 30-letnich mężczyzn, ale na pewno dla 16-latki mieć takiego starszego faceta to dopiero szpan! jestem pewna że wszystkie psiapsiółki jej zazdroszczo bardzo
JankielKindybalista85 - 2014-07-07, 22:19

Barbuszka jak potrafi pocieszyć człowieka. Jakieś szesnastki zazdroszczą MNIE innej szesnastce. W sumie nie myślałem o tym w ten sposób. To bardzo miłe.:-D Dziękuję Hasaczu! :-*

Moris: w listopadzie ma 17-te urodziny więc Komenda Policji może mi skoczyć!

Ruda: masz rację a Veon jej nie ma. Własny kąt działa skuteczniej niż pigułki gwałtu.

I właściwie ja też się dziwię, że cała sprawa wywołała aż takie poruszenie? Niby czemu? Dla mnie wiek nie ma wielkiego znaczenia. Jeśli kobieta mi się podoba to ma a) odwzajemniać to podobanie, b) byc choć trochę niegłupia (a im poważniejsza ma być ta znajomość tym wymagania co do elokwencji i inteligencji rosną) c) w kwestii wieku tylko tyle ile narzuca prawo: czyli ma mieć z jednej strony więcej niż 15 lat, z drugiej strony być żywa. :-D Zdarzało mi się kręcić z kobietami starszymi od siebie i jakoś nie jarałem się tym szczególnie mocno ani ja, ani kumple, którzy o tym wiedzieli. Wy jacyś dziwni jesteście, skoro was to tak ekscytuje. :P

Zaknafein - 2014-07-07, 22:25

byleby nie była under the border i wtedy jest spk
bartek82r - 2014-07-08, 09:25

RudaMaupa napisał/a:
Wystarczy własna chata niekiedy i satysfakcja,że starszy :-D tez nie wiedziałam,że to taki szpan mieć młodszą.

Ruda: masz rację a Veon jej nie ma. Własny kąt działa skuteczniej niż pigułki gwałtu.

Kurde, u mnie to nie działa.
Zawsze albo dzieciaki się plączą po mieszkaniu, albo żona nie pozwoli mi nikogo przyprowadzić :/

monjiczq - 2014-07-08, 14:25

Bartek czasy twojej swietnosci minely, zreszta spojrz na siebie, chyba kazdej babie by przeszkadzalo jakby facet zaprosil do siebie babe z innego kartonu, to po prostu nie dziala bo kartony wcale nie sa takie wielkie zeby pomiescic pol ludzkosci :c
ZSK - 2014-07-08, 17:06

Jeśli kobieta mi się podoba to ma a) odwzajemniać to podobanie, b) byc choć trochę niegłupia (a im poważniejsza ma być ta znajomość tym wymagania co do elokwencji i inteligencji rosną) c) w kwestii wieku tylko tyle ile narzuca prawo.

Moje poglądy przesuwają się w stronę Jankielo-Zaknafeizmu B)