Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Muzyka - Czego teraz słuchasz? vol.2
Lilith - 2016-11-06, 22:37 https://www.youtube.com/watch?v=kd9TlGDZGkI Szyszek - 2016-11-06, 23:09 Klasyczek poleciał od Lily
W ogóle Rammstein to taki zespół, w którym ten język niemiecki jest wręcz pożądany. I mówię to ja: Osoba, która nie cierpi tego języka
[ Dodano: 2016-11-07, 00:13 ]
ZSK rzuć uchem polecamZSK - 2016-11-07, 00:15 Jutro ziomek, dałem do pocketa bo dziś już padam i łeb nie tenSzyszek - 2016-11-07, 01:26
Moris299 napisał/a:
Czemu wrzucasz linki do vevo
A czemu nie? Na fanpage'u BFMV pojawił się link z Vevo, to wziąłem i odsłuchałem z linka z Vevo. Miałem specjalnie jeszcze wchodzić na yt, byś nie narzekał?Moris299 - 2016-11-07, 01:30 może dlatego, że mają milion reklam w tym przed filmem niepomijalna z którą sobie adblock nie radzi, vevo ma mulący odtwarzacz, nie ma komentarzy i ma gorszą jakość? :V
gdyby to na prawdę chodziło tylko o to, że nie jest to na yt to bym nie narzekał V - r - 2016-11-07, 01:32 j e d e n c h u jSzyszek - 2016-11-07, 01:51
Moris299 napisał/a:
milion reklam w tym przed filmem niepomijalna z którą sobie adblock nie radzi
No masz ci los, mam AdBlocka i nie trafiłem na żadne reklamy.
Moris299 napisał/a:
vevo ma mulący odtwarzacz
Jakoś tego nie zauważyłem, utwór szedł płynnie.
Moris299 napisał/a:
nie ma komentarzy
Wszedłem słuchać muzyki, a nie czytać komentarze
Moris299 napisał/a:
i ma gorszą jakość? :V
Jakość wystarczająca, by odsłuchać sobie piosenki na pierwszy raz. Jak mi się spodoba, poszukam na yt w lepszej jakości (co w sumie uczyniłem). Jak nie, to pal licho, widocznie na lepszą jakość nie zasługuje.
Był ten kawałek kiedyś na takim pirackim multicarcie na Pegasusa, w formie DDRu (dla zainteresowanych: https://www.youtube.com/watch?v=2sUxlhJ7kfM ). Ten multicart był moim pierwszym pegasusowym cartem, od niego zaczęło się absolutnie wszystko. Znów czuję się, jakbym pięć lat miał. Nostalgia train nie bierze jeńców! I dziś, po tych wszystkich latach, wreszcie znalazłem oryginał. Teraz jeszcze Super Hero i Boom Boom Boom... i skończy się pewna epoka. Skokiem w przeszłość.Lilith - 2016-11-07, 09:29 Co do muzyki z goer pegasusowskich, ja za młodu się zasłuchowałam w muzyce do gry Magic Jewelry. Jak teraz odpalam sobię tą grę na Nestopii, to aż mi się przypomina dzieciństwo - pegasus podłączony do starego JVC i się grało