Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
Szyszek - 2014-07-03, 21:05
ZróbmySobieKupę napisał/a:
szyszek27 napisał/a:
Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko dochodzą.
Idę spać, źle u mnie z czytaniem
W sumie ten cytat w tych tematach również pasuje, jakby nie patrzeć Sharvari - 2014-07-03, 21:07 masz rację. wychodzi na to, że póki udany związek nie uda się do łóżka, jest skomplikowany no chyba, że to jest tak wielka miłościoprzyjaźń, że wstyd im czy coś.
ale pewnie autor obrazka miał pomysł tylko na "perfect match" a resztę pochodnych wymyślał na poczekaniu.
friendzone ok, ale chyba nie akurat na tym obrazku, bo by trzeba było wtedy wymyślić inne jednostronne do reszty. więc co byłoby przy sex + friendship? rape? ZSK - 2014-07-03, 21:09 I znów Love świetnie ujęła to co miałem na myśli, pisząc swojego długiego posta Davos - 2014-07-03, 21:21 Love, pytałem z czystej ciekawości, bo w sumie z tego co o niej wielokrotnie pisałaś na tym forum wynika, że bardzo mocno się różnicie Przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie. Więc byłem ciekaw, czy to kwestia dużej różnicy wieku czy po prostu dwóch różnych osobowości Adijos - 2014-07-03, 21:28 Kurde, a myślałem, że Twoja siostra jest młodsza.Love178 - 2014-07-03, 21:29 Jesteśmy z siostrą bardzo megaróżne. W sumie to nikt nie ogarnia jakim cudem mieszkamy ze sobą w jednym pokoju całe życie, nawet my same JankielKindybalista85 - 2014-07-03, 23:35 Obrazek bardzo dobry. Różnica między Sharvarizmem a Jankielo-Zakizmem (właściwie powinien to być Mojanzakizm - bo i Moni jest chyba z nami) polega jedynie na tym, że wyznawcy pierwszego kategorycznie odrzucają możliwość znalezienia się w pewnych miejscach tego wykresu podczas podróży do jego, będącego ideałem, środka, podczas gdy Ci drudzy nie stawiają sobie takich ograniczeń i nie widzą nic przeciwko temu.
No chyba, żeby faktycznie wprowadzić tam gdzieś jeszcze "friendzone". To jest w Mojanzakizmie strefa całkowicie zakazana, mroczna, niepożądana, straszna i okrutna. Takie piekło. (Shar, tu zaczynam sobie robić jaja) Piekło, do którego strąca się cnotliwych za zatwardziałe tkwienie w błędach idealistycznej ostrożności i nurzanie się w grzechu wstrzemięźliwego romantyzmu.Sharvari - 2014-07-03, 23:57
JankielKindybalista85 napisał/a:
polega jedynie na tym, że wyznawcy pierwszego kategorycznie odrzucają możliwość znalezienia się w pewnych miejscach tego wykresu podczas podróży do jego, będącego ideałem, środka, podczas gdy Ci drudzy nie stawiają sobie takich ograniczeń i nie widzą nic przeciwko temu.
nie odrzucamy, tylko zaczynamy podróż od tego dolnego pola i idziemy zgodnie z ruchem zegara, a nie górnego prawego, kochany!
OK, JUŻ KONIEC zakładajmy nasze kościoły, potem można się bić i palić na stosieJankielKindybalista85 - 2014-07-04, 00:00 Ale nabijać na pal nie można. Sharvarizm zabrania.
W każdym razie cieszę się, że ten dialog ekumeniczny rozwiał wątpliwości i teraz możemy sobie spokojnie egzystować wspólnie i zgodnie. Tym bardziej, że wg opisu ruchu po wykresie zaprezentowanego przez Shar nijak i nigdzie nie wchodzimy sobie w drogę.Zaknafein - 2014-07-04, 00:01 my sie nie bedziemy bic, nasi wyznawcy za 1000 lat bedą.JankielKindybalista85 - 2014-07-04, 00:02 Naszych będzie więcej bo dużo bękartów. A bękarty są zajadłe. Zwyciężymy! Zaknafein - 2014-07-04, 00:03 rozprzestrzenimy się jak muslimy : DJankielKindybalista85 - 2014-07-04, 00:06 Ale, w przeciwieństwie do muslimów jesteśmy monogamiczni (w danym momencie) oraz nie ruch.amy dzieci (pozdro Mahomet) i kóz. Więc pokonamy Sharvarian a potem sami przegramy bo nie dość, że muslimów będzie więcej to jeszcze po ich stronie staną kozie minotaury.Sharvari - 2014-07-04, 00:21 marudzą, że moralność zanika, a 14 latki puszczają się po kątach i dzieci wychowują i jednocześnie chcą zwalczyć ostatnich szanujących siebie i innych, no pięknie. a potem wszyscy padną na STD
i tak, zamiast 72 dziewic dostaniecie kozy!Zaknafein - 2014-07-04, 09:43 e tam 14 latki z dziecmi to jakies chyba skrajne przypadki, one się raczej nie puszczają
zresztą ja nic nie mam do młodych matek. moja mama zaszła w ciąże jak miała 17, urodziła mnie jak miała 18 i jest ok, a moja ciotka jeszcze lepsza bo urodziła moją kuzynkę jak miała bodajże 16 i też ją dobrze wychowała.
wisi mnie ile matki mają lat, byle by dla swoich dzieci były dobre i umiały je wychowywac i to tyle
ja nie chce ani dziewic ani kóz ; //
''I prefer ladies with experience''
[ Dodano: 2014-07-04, 09:43 ]
a wenery się nie złapie jak się zabezpiecza, a każdy chyba to robi, lolAdijos - 2014-07-04, 09:47 "Dziewica? W dzisiejszych czasach?"Zaknafein - 2014-07-04, 09:49 nie wiem o co chodzi z tymi dziewicami
wszyscy się oburzają, że ich nie ma, całe społeczeństwo młodych, więc Ci oburzający się to chyba w większości dziewice więc z tego wynika, że większość to dziewice, tylko po prostu te puszczające się laski są jakieś bardziej widoczne czy coś, idk.Love178 - 2014-07-04, 09:52 No wyobraź sobie, że jak sąsiadom się urodzi bobo i jest dziewczynką, to jest dziewicą. Nie przyzwyczajaj się tak jeszcze do życia w emiratach europejskich
[ Dodano: 2014-07-04, 10:54 ]
O, Zak mi się wcisnął, jeszcze z tak trafnym komentarzem, że chylę czoła
[ Dodano: 2014-07-04, 11:03 ]
A w ogóle to też ciekawi mnie jak to jest, że wszyscy chłopacy dookoła co chwilę mają nową dziewczynę, a ja jakoś nigdy o chodzenie nie zostałam poproszona. Coś mi się w statystykach nie kalkuluje, te ich dziewczyny zawsze wyrastają jak spod ziemi RudaMaupa - 2014-07-04, 10:57
love178 napisał/a:
A w ogóle to też ciekawi mnie jak to jest, że wszyscy chłopacy dookoła co chwilę mają nową dziewczynę, a ja jakoś nigdy o chodzenie nie zostałam poproszona. Coś mi się w statystykach nie kalkuluje, te ich dziewczyny zawsze wyrastają jak spod ziemi
Nie wiem, czy to coś pomoże, ale sporo facetów wyrywa dookoła dziewczęta pospolite, a te fajniejsze jakoś nie, bo koleżanka i takie tam, szkoda popsuć, blablabla.
Proszenie o chodzenie? To tak się jezscze robi? Damn, nie wiedziałam
-Czy będziesz ze mną chodzić?
-Tak, ale do przyszłego wtorku.Sharvari - 2014-07-04, 11:27 ja kiedyś pisałam, że te z charakterem i będące już przyjaciółkami mają mniejsze szanse, bo friendzone działa w dwie strony nie marudzę, że prawie żaden z moich kumpli się mną nie zainteresował, nawet się z tego cieszę, bo to jest jednak problematyczne, ale rozbrajają mnie ich wybranki, bo znajdują sobie takie puste pospolite lale, które potem jeżeli nie uda ich się wcześnie wyrwać z ich szponów, robią szopkę "JAK ŚMIESZ SIĘ Z NIMI PRZYJAŹNIĆ KIEDY MASZ MNIE? W DODATKU Z DZIEWCZYNĄ?". najgorzej jednak, jeżeli stają po jej stronie, bo nie chcą jej stracić. czego qrwa stracić?
a dziewice są, po prostu się tym nie chwalą. niestety dużo jest dzisiejszych gimbazjalistek wychwalają się tym, że są już "po", czego dowodem NIESTETY często jest dziecko. szacun dla młodej matki, która dobrze wychowała swoje dziecko, ale nigdy nie będę pochwalać tego, że zyebała sobie życie (a raczej jeszcze dzieciństwo), bo wiedziała tylko w połowie jak seksy działają.
gdzieś nawet było info, że obecnie jest więcej dziewic w wieku 20-25 lat, niż 15-20. ciekawi mnie, czy to chwilowa "moda" czy tak będzie teraz cały czas. bo jeżeli tak, to za niedługo normą będzie rodzenie dzieci w wieku 15 lat, a te po 20tce będą starymi pannami. jak kiedyś ;_;
a żeby było jeszcze ciekawiej, chyba większość dzisiejszych matek jest po 30tce, ponieważ dopiero w tym wieku się stabilizują. przyszłe zebrania rodziców muszą wyglądać ciekawie
chyba znowu zeszliśmy z tematu
[ Dodano: 2014-07-04, 12:30 ]
RudaMaupa napisał/a:
Proszenie o chodzenie? To tak się jezscze robi? Damn, nie wiedziałam
-Czy będziesz ze mną chodzić?
-Tak, ale do przyszłego wtorku.
błagam, Love, zmień ten termin jeżeli przebywasz w towarzystwie chłopczyków, który proszą co chwila nowe koleżanki o chodzenie, wstań i wyjdź z tej szkoły, bo to nie z nimi jest coś nie tak!