To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Hydepark - Zdjęcia naszych zwierzaczków :D

Nadir - 2016-12-07, 14:49

"nie wiem co tam trzymasz i pewnie mi się to nie przyda, ale DAAAJ!"
kotmaalealamakota - 2016-12-07, 14:49

Ascara, to jest mina "dawaj żreć, a nie zdjęcia głupia kobieto!" ciężko mu zdjęcia zrobić, bo albo drze ryj albo się wierci. Mówiłam wredna menda :D
Lilith - 2016-12-07, 14:50

Mam małego rudego pieska w domu. Charakter baaaardzo adekwatny do koloru sierści.
kotmaalealamakota - 2016-12-07, 14:52

Lilith_Madness, zawsze myślałam, że to przypadek i tylko się tak mówi, że rude to fałszywe i wredne, ale sądząc po kolorze sierści mojej macochy i kota stwierdzam, że to jednak prawda. Kolejny kot bedzie czorny jak smoła :D
Lilith - 2016-12-07, 14:58

Miałam czarnego kiciusia, takiego puchatego. Miał na imię Diesel, bo przypominał taki dym, jaki dizlowe auta kopcą xD
Niestety, wpadł pod samochód. Mózg rozpaprany na pól jezdni :/

kotmaalealamakota - 2016-12-07, 15:04

Lilith_Madness, :(
z czarnych to miałam Kilera i Ramzesa.
Kiler umarł, bo się zagłodził... był w sumie kotem mojej mamy i jak mama zmarła to kot przestał jeść i pić. weterynarz stwierdził, że pewnie mu to minie samo, ale no wyszło jak wyszło. A Ramzes był też wredny, ale myślę, że bardziej z zazdrości, bo w czasie kiedy miałam Ramzesa miałam też Zuzę (norweski leśny) no i każdy się nią zachwycał, a tamten był zwykłym dachowcem i chyba zazdrościł Zuzi fejmu i dlatego był złośliwy :D

Nadir - 2016-12-07, 15:11

Stanisław jest rudy, ale nie jest wredny. To kochane kociątko, które lubi się tulić do człowieka i nie lubi być sam.
Ascara - 2016-12-07, 15:13

kotmaalealamakota napisał/a:
kolorze sierści mojej macochy

:haha: :haha: :haha:

Ramzesa

Mój czarny kot (kilka stron temu) też był Ramzesem. :D

Dead_Laugh - 2016-12-07, 15:14

Too many cats.

To porozmawiajmy teraz o psach. Jaka jest wasza ulubiona rasa?

Ascara - 2016-12-07, 15:15

Husky pod względem wyglądu. Kiedyś szkocki collie (Lassie).
kotmaalealamakota - 2016-12-07, 15:19

Nadir, zawsze musi być jakiś wyjątek :)

Dead_Laugh, Nigdy nie jest za dużo kotów.
Nie miałam nigdy psa i nie zamierzam mieć, ale podobają mi się dobermany i samoyedy. Takie psy są za duże na moje mieszkanie i do tego nie mam własnego, ogrodzonego podwórka, więc to dodatkowy problem.

Ascara, i ten Ramzes też miał charakter "pana i władcy", ale tak bardziej niż inne koty :D ?

Nadir - 2016-12-07, 15:23

Nigdy nie jest za dużo kotów.

:clap: :clap: :clap:

Ascara - 2016-12-07, 15:35

kotmaalealamakota, oui!
Lilith - 2016-12-07, 16:18

Ulubiona rasa? Hmmm.. nie wiem. Ale moja mama ostatnio mówiła, że chciałaby mieć kota norweskkego leśnego :3
Kiedyś myślałam o maine coon, ale coś podejrzewam, że tu by wyrosło kocisko większe ode mnie xDDD

[ Dodano: 2016-12-07, 16:19 ]
Kot is love, kot is life ♡♡♡♡♡
Kotów nigdy za wiele. Kociarze przejmują ten temat,

Mańka - 2016-12-07, 18:09

Nadir napisał/a:
Nigdy nie jest za dużo kotów.

:clap: :clap: :clap:

Z psów najbardziej lubię wszelkie inu (akita, shiba) oraz owczarki niemieckie (a jakże!).

Gdy widzę mopsy, yorki i inne słodziaszki, żywe zabawki dla miastowych panienek to :rzyga:

Lilith - 2016-12-07, 18:14

Czyli lubisz japońskie rasy (inu /いぬ/ to po japońsku pies).
Sama miałam owczarka niemieckiego, ale zmarł mi rok temu. Wykrwawił sie na moich oczach ;___;

kotmaalealamakota - 2016-12-07, 18:27

Lilith_Madness, Mi się marzy Maine coon, piękne koty.

a to moja ś.p Zuza

Mańka - 2016-12-07, 18:33

>wrzucanie zdjęć na TinyPic
>rok 2016

Imgur am besten :)

On top:

Sheila, nie moja, ale bardzo ułożona suczka należąca do ciotki. Zawsze, gdy jesteśmy u niej w odwiedzinach, szczeka na moją palącą matkę, bo u nich w domu nikt nie pali :-D

Ta, zdjęcie robione kalkulatorem :-) bo stare

kotmaalealamakota - 2016-12-07, 18:37

Zawsze tak wrzucam :D
Davos - 2016-12-07, 19:42

manciara9 napisał/a:

On top:
Obrazek

Sheila, nie moja, ale bardzo ułożona suczka należąca do ciotki. Zawsze, gdy jesteśmy u niej w odwiedzinach, szczeka na moją palącą matkę, bo u nich w domu nikt nie pali :-D

Fajna :git:

Dead_Laugh napisał/a:

To porozmawiajmy teraz o psach. Jaka jest wasza ulubiona rasa?

Owczarki niemieckie.
Piękne, inteligentne i kontaktowe. Idealne do obrony domu, wykrywania narkotyków i pilnowania Żydów w obozach.
Ogólnie polecam.