Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Samopomoc - Podryw i te sprawy.
monjiczq - 2014-07-03, 11:51 Ja jestem wiecznie szczesliwy czlowiek i nie narzekam polecam kazdemu. Szczescie to cieszenie sie z nawet najmniejszych rzeczy a jak sie jest szczesliwym to szczescie emanuje i wszyscy sa szczesliwy i to jest slodkie lubie emanowac szczesciem i dawac je innymDavos - 2014-07-03, 11:55 Moni, piwo dla Ciebie za ostatniego posta Takie osoby są zresztą bardzo lubiane w towarzystwie
Ja generalnie też uważam się za szczęśliwego człowieka. Pewnie, czasem człowiek bywa na coś wkurzony albo czymś rozczarowany, ale to są ulotne i chwilowe emocje. Poza tym staram się cieszyć życiem, nawet mimo faktu, że to i owo bym zmienił.Sharvari - 2014-07-03, 13:54
monjiczq napisał/a:
lubie emanowac szczesciem i dawac je innym
i dlatego wmawiasz innym, że miłości nie ma
i podsumowanie dla Wodza:
widzu - 2014-07-03, 13:58 Ja bym powiedział, że Happy jest mniej niż 1/2, ale z obrazkiem się zgadzam. icywind - 2014-07-03, 14:10 Ku rwa zamknij się i ciesz się życiemZaknafein - 2014-07-03, 17:12 łoku.rwa co to za emo alert w temacie o podrywach, wtf.
Sharvari napisał/a:
Moni się rozpisała dlaczego wierzy w melanż a nie miłość, czekam aż ty nam udowodnisz, że szczęście nie istnieje, wtedy całe moje życie będzie już iluzją.
miłośc istnieje, szczescie też, melanż też i popęd seksualny też se jest
i pamiętam jak pierwszy raz do dżejsiki zagadałem i mi opowiadała o swoich ulubionych zespołach i się okazywało, że to te co ja słucham i wtedy mi tak wirowało w brzuchu, że ja pierdziele, normalnie jak na chuśtawce jak się zamknie oczy no.
i jak to nie było uczucie szczescia to nie wiem co to było ; //Adijos - 2014-07-03, 17:13
Zaknafein napisał/a:
jak to nie było uczucie szczescia to nie wiem co to było ; //
To była miłość.Sharvari - 2014-07-03, 17:22 trwało parę tygodni, więc chyba nie. może wzdęciaJankielKindybalista85 - 2014-07-03, 17:30 Może to było jedno i drugie jednocześnie?
Jak śpiewał klasyk. "Nie musisz mieć zwieracza, po prostu bonć bo kocham cię tak, że ja pier.dolę kur.wa. I chu.j!"
https://www.youtube.com/watch?v=GhRQMRSB8MgZaknafein - 2014-07-03, 17:30 lol jakie pare tygodni
od marca do czerwca, a teraz odnowiłem znajomość bo fajna dziewczyna.Sharvari - 2014-07-03, 17:40 no to 18 tygodni, jeżuJankielKindybalista85 - 2014-07-03, 17:41 Całkiem przyzwoity wynik. Od marca do czerwca nie jest się z kimś kogo chce się TYLKO wyru.chać. Z kimś takim jest się od 2giej w nocy do obudzenia. I - zapewne wbrew temu co sobie o mnie myślicie - ja również nie jestem zwolennikiem takich akcji.
Co do miłości, takiej prawdziwej i na całe życie to uważam, że owszem jest. Ale to zasób strasznie rzadki. Niewiele jest takich par, które po wielu latach nadal mocno się kochają. Może trochę i od święta to z nich wyłazi ale na co dzień to jest przede wszystkim przyzwyczajenie, dogranie się, akceptacja wad, wspólne zobowiązania życiowe itd itp. Niestety. Więc naprawdę mi miło czytać o takich zachowaniach jak to rodziców Rudej. Słiiiit!
Natomiast tak zwana miłość od pierwszego wejrzenia, nazwana przez Mario Puzo w "Ojcu Chrzestnym" piorunem kulistym, czyli stan nagłego, zaskakującego, romantycznego (ale w równym stopniu erotycznego!) zachwytu że aż boli jakąś osobą, który może trwać i trwać albo wypalić się szybko NA PEWNO ISTNIEJE! Z tym że to nie jest miłość. Ani nawet dobry materiał na jej początek.Zaknafein - 2014-07-03, 17:55 nosz ku.rwa ile można
wbrew temu co o mnie myślisz, kochana siostrzyczko, nie puszczam się ze wszystkim co ładne i ma otwór, tak tylko for fun i umiem być w związku tak długo, aż zdecydujemy, że nic z tego nie będzie. Czasem jest to kilka tygodni a czasem kilka miesięcy. Jakbym znalazł dla siebie odpowiednią dziewczynę to i mógłbym z nią pół życia spędzic i chu.j.
I też wbrew temu co sądzisz są dla mnie w dziewczynach ważniejsze rzeczy, niż to, że można się z nimi zabawić.
i za chu.j nie wiem skąd taka zła opinia o mnie, skoro ja Ci może podczas całej naszej znajomości o kilku dziewczynach z którymi byłem wspomniałem i koleżankach, z którymi nic bliższego mnie nie łączyło nigdy.JankielKindybalista85 - 2014-07-03, 18:07
Zaknafein napisał/a:
Jakbym znalazł dla siebie odpowiednią dziewczynę to i mógłbym z nią PÓŁ ŻYCIA spędzic i chu.j.
Podpowiedź starszego kolegi: powiedz, że całe, powiedz, że całe! One to lubią! Zaknafein - 2014-07-03, 18:14
JankielKindybalista85 napisał/a:
Zaknafein napisał/a:
Jakbym znalazł dla siebie odpowiednią dziewczynę to i mógłbym z nią PÓŁ ŻYCIA spędzic i chu.j.
Podpowiedź starszego kolegi: powiedz, że całe, powiedz, że całe! One to lubią!
no powiedziałbym ale ja szczery chciałem byc, więc całego ni chu.ja bo ja umrę młodo, jak MorrisonSharvari - 2014-07-03, 18:14 no i kolejny na mnie skacze. przecież ja się tylko zamiast poprawić się z tymi tygodniami policzyłam je, zawsze tak robię. i to, że się z ciebie śmieje nie jest jednoznaczne z tym, że wyśmiewam. no właśnie czasem mi opowiadasz i tylko imiona zmieniasz to się gubię. ale jak Jess jest spoko to spokoJankielKindybalista85 - 2014-07-03, 18:20 Jaki kolejny skacze? O wypraszam sobie! Wczoraj to Ty pierwsza zaczęłaś skakać... A nie, bo Ty pierwszy... A nie bo Ty...
I w ogóle to przestańcie. Ja się z Shar mogę żreć ale kłótnie w rodzinie są naprawdę smutne! Zaknafein - 2014-07-03, 18:21
Sharvari napisał/a:
no i kolejny na mnie skacze. przecież ja się tylko zamiast poprawić się z tymi tygodniami policzyłam je, zawsze tak robię. i to, że się z ciebie śmieje nie jest jednoznaczne z tym, że wyśmiewam. no właśnie czasem mi opowiadasz i tylko imiona zmieniasz to się gubię. ale jak Jess jest spoko to spoko
ok, więc lof and peace
sorry ze skacze ; /
[ Dodano: 2014-07-03, 18:23 ]
ale tak tylko chciałem zebyś nie myślała, że ja aż takim złym człowiekiem jestem no ; /Adijos - 2014-07-03, 18:36 "Nieważne, że potwór, ważne że ma otwór" Sharvari - 2014-07-03, 18:42
JankielKindybalista85 napisał/a:
I w ogóle to przestańcie. Ja się z Shar mogę żreć ale kłótnie w rodzinie są naprawdę smutne!
ale my się nie kłócimy. Zak jednocześnie krzyczy na mnie na forum i gada na zupełnie inny temat albo wysyła śmieszne linki na gg ewentualnie na sb też osobny wątek