To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - Problemy, błędy na forum

Sharvari - 2014-05-14, 09:25

Moris299 napisał/a:
Yyy? No ale to jest forum aaf inne. Chyba nie wiem o co ci chodzi.

nie kłóć się z nim. przecież to wszystko przez temat z cytatami. dzisiaj forum chodzi gorzej niż wczoraj, więc mam nadzieję, że wskażę nam nowy powód tego.

Moris299 - 2014-05-14, 09:45

A co jeśli to temat z cytatami się mści z tematowego piekła za to, że go zabiliśmy?
icywind - 2014-05-14, 09:49

Moris299 napisał/a:

A co jeśli to temat z cytatami się mści z tematowego piekła za to, że go zabiliśmy?

x2
I mój nowy wspaniały psujtemat zniszczył też :<

brzozik70043704352251515 - 2014-05-14, 12:32

Gdzie widzisz tutaj klotnie?
Widze, ze matury sie skonczyly to wrocilas to tego co robisz najlepiej i dalej wkur.wiasz ludzi

Davos - 2014-05-14, 12:37

Brzozik, przystopuj trochę.

Forum nam się sypie, ja mam problem z czytaniem większości tematów i sb. Mamy problem, zamiast kłótni pomyślmy jak to rozwiązać.

icywind - 2014-05-14, 12:38

brzozik70043704352251515 napisał/a:
Widze, ze matury sie skonczyly to wrocilas to tego co robisz najlepiej i dalej wkur.wiasz ludzi

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

brzozik70043704352251515 - 2014-05-14, 12:44

to niech ten omnibus mnie nie nie prowokuje
Samara - 2014-05-14, 12:44

brzozik napisał/a:
wrocilas to tego co robisz najlepiej i dalej wkur.wiasz ludzi

Chyba Ty :P

Sharvari - 2014-05-14, 13:00

po pierwsze przestań w końcu zachowywać się jak 24-letnie dziecko, bo widzę że po kilkunastu twoich akcjach i nauczkach od całej administracji niczego się nie uczysz. po drugie nie masz żadnego pojęcia o funkcjonowaniu forum. nie mam nic do tego, ale skoro parę osób ci mówi, że to jest wina SERWERA, w tym Moris, który ma swoje forum na tym samym serwerze i dwa razy pisał, że ma te same błędy, to przestań puszyć się jak paw, bo miałeś rację. rozśmieszyło mnie to, że dodatkowo Bartek w to uwierzył, więc skoro już dwie osoby "potwierdziły" tę wersję to zwyczajnie proszę, abyś znów wskazał nam jakąś mądrość aby dzisiaj też powstrzymać wyskakiwanie błędów.
i po trzecie, naucz się w końcu dostrzegać własne błędy. uczepiłeś się akurat mnie i dostajesz dosłownego szału zawsze kiedy mam rację. pięć razy coś mówię - nie dociera. za szóstym razem użyję sarkazmu - koniec świata :ok:

bartek82r - 2014-05-14, 13:11

Sharvari napisał/a:
dodatkowo Bartek w to uwierzył

To brzozik coś mówił?

Ja tylko pamiętałem co pisaliście na forum (nie pamiętam kto) że ponoć zbyt dużo cytowań może spowodować awarię/błąd/wybuch. Więc kiedy wczoraj wchodziłem na forum przez tel córki i nie dało się w ogóle wejść na forum, to gdy mi się w końcu udałlo stwierdziłem że spróbuję wykasować ten temat, bo w sumie co mi szkodzi, jeśli jest nikomu niepotrzebny. Liczyłem że może jakoś zamulać serwer czy coś, tymbardziej że jak sprawdziłem inne strony na aaf.pl to wszystkie bez zająknięcia wchodziły :galy: ale jak widać usunięcie tematu nic nie dało a problem występuje również na innnych forach webplusa, więc pozostaje nam czekać aż nasze żółwie pocztowe wrócą z karteczką z administracji webplusa

Davos - 2014-05-14, 13:19

Ja wczoraj nie miałem ani razu problemu z forum, a wszedłem po raz pierwszy tuż po usunięciu przez kogoś z Was tematu z cytowaniem, stąd mój wniosek, że może on powodował te problemy. No, ale dziś tematu nie ma, a problem z przeglądaniem forum jak słyszę większy niż wczoraj.
Sharvari - 2014-05-14, 13:26

nie wiem kiedy zniknął ten temat, bo od razu zaczęłam go ignorować (boi tak nawet jako mod nie da się nad takim zapanować :p ), ale forum uspokoiło się gdzieś popołudniu/pod wieczór. może dziś będzie tak samo. no ale nie bądźmy śmieszni, cytowanie to zwykły bbcode. mamy na forum mnóstwo tematów z obrazkami i gifami, które mają kilkadziesiąt stron, jak już to one powinny obciążać... przeglądarkę, jeżeli ktoś przegląda ten temat :p poza tym dalej przypominam, że ten problem dotyczył wszystkie fora na aafie. wiem, że avatary czasem nam się wymieniają, ale problemy chyba nie.
bartek82r - 2014-05-14, 13:38

Sharvari napisał/a:
cytowanie to zwykły bbcode. mamy na forum mnóstwo tematów z obrazkami i gifami, które mają kilkadziesiąt stron, jak już to one powinny obciążać...

Brałem pod uwagę nie tyle wagę całej treści (bo tak jak mówisz tamte tematy bardzie obciążają serwery) tylko jakieś bardzie techniczne sprawy. Coś jakby "zapętlenie" się tematu. W którymś momencie system mógłby się pogubić w cytowaniu cytowania, cytowania, cytowania, cytowania itp :P

Sharvari napisał/a:
poza tym dalej przypominam, że ten problem dotyczył wszystkie fora na aafie.

Teraz już wiem, ale wczoraj wszytkie inne które sprawdziłem z pierszej strony wyszukiwarki chodziły a nasze nie, więc bralem pod uwagę naszą bazę danych :/

brzozik70043704352251515 - 2014-05-14, 13:58

miejmy nadzieje, ze to tylko przejsciowe klopoty
Adijos - 2014-05-14, 14:26

Nie wiem, czy się ktoś z Was bawił, ale:

WHAT? :O

monjiczq - 2014-05-14, 14:27

Moze to moja wina, nie czesto spotyka sie islandzki internet na forunkach :oops:
bartek82r - 2014-05-14, 14:51

^AdijoS^ napisał/a:
Nie wiem, czy się ktoś z Was bawił, ale:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
WHAT? :O

Nosz kurde pasek tefałenowski :galy:

icywind - 2014-05-14, 15:42

Cytat:
WOJTEK MA MAŁEGO

xD