To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Mistrzowie.org Forum Oficjalne
forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org

Archiwum - MULTIKONTA NA FORUM

widzu - 2013-12-02, 21:24

^_^
Adijos - 2013-12-02, 21:26

Witaj :D
Samara - 2013-12-02, 21:27

No wreeeeszcie, super że wróciłeś :-D
Zaknafein - 2013-12-02, 21:27

dobrze, że się wyjaśniło co nie co
ja nadal nie pojmuje tej zabawy z mk.

AnswersMaster - 2013-12-02, 21:56

Brzozik Ty nie dostałeś bana za Zetsu, więc nie wiem o co pretensje, a ktoś powinien, ale Ty nie dostałeś, bo uznaliśmy, że może przypadkowo się wkraść jedno podobne IP. Ale 10? Co by było gdyby Moris się nie przyznał? Zabek by prawdopodobnie "siedział", ale dostalibyśmy wieści od zabka, który przekonywałby nas, że jest niewinny i staralibyśmy sie to rozwiązać. Próbowalibysmy się skontaktować z WLSZ, żeby sprawdził IP na mistrzach, jesli by to coś miało dać. Jesli dowody nadal wskazywałyby na niego to dalej by siedział do czasu, aż Moris by się przyznał, gdyby się nie przyznał, a kiedys bysmy sie o tym dowiedzieli, to skazałby siebie na wieczne potepienie i wiecznego bana, za wkopanie kolegi świadome nie ma zmiłuj, więc niestety tak, zabek by niesłusznie siedział. Na drogach ginie rocznie setki tysięcy niewinnych osób, zakazac samochodów? Zdarzają się na szczęście dzięki technologii coraz rzadziej błędne wyroki kary smierci, ale sie zdarzają, czy to skreśla ją z najlepszych systemów na świecie? Wypadki się zdarzają, a ten nie wynikł z naszej winy, tylko z winy Morisa. My działalismy zgodnie z procedurą. Podobna sytuacja nie będzie się więcej zdarzać, bo będziecie korzystać z forum prawidłowo, a nie przez serwery proxy prawda? Jeśli nie, to bedziecie bezpieczni. Jesli tak to "chcacemu nie dzieje się krzywda" podejmiecie to ryzyko będąc świadomym tego, że być może niesłusznie zdobędziecie bana.
Sharvari - 2013-12-02, 22:00

Brzozik, zauwaz, ze to NIE przyznanie sie Morisa zmienilo nasza decyzje. przez dlugi czas uwazalismy, ze robi to tylko po to, zeby odbanowac Zabka i samemu nie poniesc konsekwencji (patrz pierwszy post tematu). Zabek pisal do nas pw na mistrzach i kurniku starajac sie wszystko wyjasnic.

to, ze to byl akurat Zabek a nie jakis random jak to okresliles nie ma nic do naszego sadu. ty tez randomem nie jestes i co? nie mielismy prawa cie osadac o bycie babajaga?

brzozik70043704352251515 - 2013-12-02, 22:25

tylko, ze ja to Jabababa to bylo wiadomo od razu, ja Was rozumie, tylko moja prosba na przyszlosc, napiszcie chociaz maila, pw na mistrzach czy cos takiego, za co i dlaczego dostalo sie bana.

Dla mnie te forum to cos wiecej niz tylko forum, dlatego poczulbym sie skrzywdzony dostajac nieslusznie bana bez slowa wyjasnienia.

zarazem mam nadzieje, ze nie bedzie w przyszlosci takiej potrzeby

Sharvari - 2013-12-02, 22:46

tylko ze taki posiadasz mk raczej nie bedzie sie zastanawial za co zostal wyrzucony, a niewinny staral sie wyjasnic. poza tym jak sie bana dostanie to wchodzac na forum pojawia sie komunikat za co i dlaczego (dziwnie tak wiedziec to z doswiadczenia :D ), wiec to nie jest do konca tak, ze blokujemy dostep koniec kropka.
Zabek05 - 2013-12-02, 22:56

Mi wyskoczyła "Istotna Informacja: Multikonto (MopDoWłosów)", a potem "You_been_banned"
AnswersMaster - 2013-12-02, 23:04

krótko, zwięźle i wiadomo o co chodzi :D
brzozik70043704352251515 - 2013-12-02, 23:29

az dziwne, ze nikt nie zapytal, skad wiecie, ze zabek to nie morris a morris to nie ja :P
AnswersMaster - 2013-12-02, 23:33

nie wiemy, ale pojawiały się już takie podejrzenia, że Moris=zabek :D
Pingvin - 2013-12-02, 23:52

Uważam że sytuacja z mk jest w dużej części moją winą. Z brzozikiem zrobiliśmy kawał ( bo WaleKonia nie liczę nawet jakożart, bo to było tak beznadziejne i żałosne że aż szkoda gadać ), może nie najwyższych lotów , ale raczej nieszkodliwy . Widoczne ludzom o podobnym poczuci humoru co my uznali że śmiesznie będzie jak zrobią swoje multi . I do dzisiaj zdania nie zmienli , chociaż to już dawno przestało być fajne .
brzozik70043704352251515 - 2013-12-03, 00:26

jakie walnie konia zrobilismy razem? :(

moim dzielem byly tylko (patrzac w terazniejszosc, to az) Jabadabadu i deImonte1 na mistrzach

widzu - 2013-12-03, 00:28

Ja się przyznaję tylko do MultikontaUsera.
brzozik70043704352251515 - 2013-12-03, 00:51

zaczniemy rozmawiac dalej, jak bedziecie mieli niebieskie nicki na mistrzach, wtedy zaczyna sie prawdziwe zycie w internecie :)
Jemszyszki - 2013-12-03, 00:55

Nie ciesz się. I tak jesteś rudy.

@Edit xDDD rozwaliła mnie cenzura nazwy czołgu 102 z "Czterech pancernych i psa"

Pingvin - 2013-12-03, 16:54

Mówię o swoim teście TORa . Ale właściwie to multi zaczęło się od ciebie. Stworzyłeś deiemonte, potem ja zrobiłem brzozika. Później pracowaliśmy razem, a teraz mamy ten burdel.
JankielKindybalista85 - 2013-12-10, 16:36

Dziś jest 10-ty. Zgodnie z ogłoszeniem Bartka dzisiaj kończy się amnestia na multikonta. Mam nadzieję, że jutro nadal wszyscy będziemy w komplecie. Ja żyje w niesamowitym stresie, że jutro nie będę mógł się tu zalogowac bo okazało się, że nie jestem prawdziwym chłopcem.
ZSK - 2013-12-10, 17:54

Jankiel K.85 napisał/a:
Dziś jest 10-ty. Zgodnie z ogłoszeniem Bartka dzisiaj kończy się amnestia na multikonta. Mam nadzieję, że jutro nadal wszyscy będziemy w komplecie. Ja żyje w niesamowitym stresie, że jutro nie będę mógł się tu zalogowac bo okazało się, że nie jestem prawdziwym chłopcem.

Zegnaj więc przyjacielu, miło było Cie poznać.

...To tak na wszelki wypadek oczywiście ;)